Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ خب 3 شنبه خوبه؟ کیا 3 شنبه می تونن؟ ببخش من سه شنبه هم کلاس دارم منظورم از شنبه تا دوشنبه بود من دوشنبه این هفته میتونم بیام سلامممممن اومدمممم:ag2f893eg0ja83qr8q: سلاااااااااام خوش اومدییییی 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ دوستان عزیز فقط اومدم اعلام کنم که هر روزی بذارین من من؟؟؟ نمی تونم بیااااااااااااااااااااااااااام:biggrin: چرا ؟بیااااااااا از قزوین تا همدان همش سه ساعته! 1 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ ببخش من سه شنبه هم کلاس دارممنظورم از شنبه تا دوشنبه بود من دوشنبه این هفته میتونم بیام خب من نسبت به شما ها آزادترم کلاس اینا زیاد ندارم... شماها هماهنگ کنید...من هستم...:girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ خب من نسبت به شما ها آزادترم کلاس اینا زیاد ندارم...شماها هماهنگ کنید...من هستم...:girl_blush2: آخ جوووووووووووون پس پایه ای!:shad: من تی تی حانی پدرم دوستم تیتان 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ منتی تی حانی پدرم دوستم تیتان دوستت جنسیتش پسره یا دخمل :JC_thinking: تیتان کیه عضو جدیده ؟؟:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ دوستت جنسیتش پسره یا دخمل :JC_thinking: تیتان کیه عضو جدیده ؟؟:JC_thinking: دختره شمایی! 2 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ آخ جوووووووووووونپس پایه ای!:shad: من تی تی حانی پدرم دوستم تیتان اره عزیزم من هستم فقط زودتر تا دیگه سیل راه نیفتاده...:icon_pf (34): جمعه هم نباشه که من جمعه ها در خدمت خانوادم...:girl_blush2: لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ شمایی! منم بیام اینجا که همه از من بدوشون میاد 2 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ دخترهشمایی! منم شاید یکی از دوستامو بیارم... اینجا عضو هست ولی خیلی فعالییت نداره 1 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ منم بیام اینجا که همه از من بدوشون میاد باز این خودشو لوووس کرد بیا دیگه توام چند تا از دوستاتو خب بیار... 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ باز این خودشو لوووس کرد بیا دیگه توام چند تا از دوستاتو خب بیار... من حالا این همه برنامه ریختین کجا میخواین برینان 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ منم بیام اینجا که همه از من بدوشون میاد چه خوب که فهمیدی!:viannen_38: لوس و خسیس :viannen_38: منم شاید یکی از دوستامو بیارم...اینجا عضو هست ولی خیلی فعالییت نداره آره آره بیارش :texc5lhcbtrocnmvtp8 باز این خودشو لوووس کرد بیا دیگه توام چند تا از دوستاتو خب بیار... اوهوم! 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ من حالا این همه برنامه ریختین کجا میخواین برینان میگن گنج نامه خیلی خوشگل شده! نظر من گنج نامه ست! 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ چه خوب که فهمیدی!:viannen_38: خدارو شکر 2 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ ایهیم منم تعریفشو شنیدم موافقم میگن گنج نامه خیلی خوشگل شده! نظر من گنج نامه ست! آره خوبه بریم روزشو مشخص کنین... 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ آره خوبه بریم روزشو مشخص کنین... جمعه دیگه:biggrin: 2 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ جمعه دیگه:biggrin: آخه من جمعه ها در خدمت خانوادم...فکر نکنم بشه بیام اکثرا خانوادگیه جمعه ها... 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ خدارو شکر :ydm47612zsesgift969 :JC_thinking: :viannen_38: آره خوبه بریم روزشو مشخص کنین... من این هفته سه روز اولشو میخوام برم جایی و سه روز بعدش کلاسم هفته بعدش بریم ....اون بابامم گفت هفته بعدش میاد همدان! بزاریم هفته بعدش؟ اگه نمیشه همین سه روز اول هفته رو یکاری میکنیمُ که بتونیم بیایم! جمعه دیگه:biggrin: نهههههه....جمعه من نمیتونم بیام! آخه من جمعه ها در خدمت خانوادم...فکر نکنم بشه بیام اکثرا خانوادگیه جمعه ها... اوهوم 2 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ :ydm47612zsesgift969:JC_thinking: :viannen_38: من این هفته سه روز اولشو میخوام برم جایی و سه روز بعدش کلاسم هفته بعدش بریم ....اون بابامم گفت هفته بعدش میاد همدان! بزاریم هفته بعدش؟ اگه نمیشه همین سه روز اول هفته رو یکاری میکنیمُ که بتونیم بیایم! نهههههه....جمعه من نمیتونم بیام! اوهوم خب هفته ی بعد میریم 3 روز اولش که بابات هم بیاد... من پایم بذارین 1 روز دیگه... آره منم جمعه ها نیتوووونم...:girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده