titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ بهش بگو: یک کــــم؟!!!:ydm47612zsesgift969:viannen_38: بعد بهش بگو: باشه فکرامو میکنم اگه شد میبخشمش! بش گفتم می گه:cryingf::4uboxsmiley: حالا بخشش دیگه.... برو چایی بیار تا بریم سر اصل مطلب... 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ بش گفتم می گه:cryingf::4uboxsmiley:حالا بخشش دیگه.... برو چایی بیار تا بریم سر اصل مطلب... بهش بگو باشه بَخشیدمت!:girl_blush2: اخه من چجور بهش چایی بدم وقتی نمیبینمش!!! 3 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ بهش بگو باشه بَخشیدمت!:girl_blush2:اخه من چجور بهش چایی بدم وقتی نمیبینمش!!! خب خورزو خانو هیچ کس نمی بینه... 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ خب خورزو خانو هیچ کس نمی بینه... خب من چجور باهش زندگی کنم؟ 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ راستی حانی سلام رسوند و گفت شیرینی خواستگاری نگه داریم واسش ! و منم خوابمه و به خرزو خان بگین فردا عصر جواب میدیم!:girl_blush2: شب همگی خوش 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ من اومدم خواستگاری تموم نشد ؟؟ 1 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ خب من چجور باهش زندگی کنم؟ به سادگی...بهتر از این پسراست که.... حالا چقدر مهریه می خوای؟ بالا بگوو... 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ به سادگی...بهتر از این پسراست که.... حالا چقدر مهریه می خوای؟ بالا بگوو... نکته مهمی بود :girl_blush2: اِمممممم....خیلی کمِ من زیاد با مهریه بالا موافق نیستم....مهریه که خوشبختی نمیاره ! دو برابر تاریخِ تولدم یعنی 2740 تا!:girl_blush2: 3 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ نکته مهمی بود :girl_blush2: اِمممممم....خیلی کمِ من زیاد با مهریه بالا موافق نیستم....مهریه که خوشبختی نمیاره ! دو برابر تاریخِ تولدم یعنی 2740 تا!:girl_blush2: آفرین... خیلی کمه که!!!! مطمئنی بیشتر نمی خوای تعارف نکن.... 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ آفرین...خیلی کمه که!!!! مطمئنی بیشتر نمی خوای تعارف نکن.... نه دیگه....مهریه که خوشبختی نمیاره...بعدشم الان مهریه بالا خَز شده!:girl_blush2: 3 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ نه دیگه....مهریه که خوشبختی نمیاره...بعدشم الان مهریه بالا خَز شده!:girl_blush2: آخی... چه عروس با فهم و کمالاتی.... 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ آخی...چه عروس با فهم و کمالاتی.... ماییم دیگه!:girl_blush2: 3 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ ماییم دیگه!:girl_blush2: خب دوماد میگه جهیزت کامله؟ مهریه هم قبول کرد + 1 دونه اضافه 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ خب دوماد میگه جهیزت کامله؟ مهریه هم قبول کرد + 1 دونه اضافه بهش بگو خسیس! فقط یه دونه؟:JC_thinking: بعدش بهش بگو ما رسم نداریم جهیزیه بدیم! 3 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ بهش بگو خسیس! فقط یه دونه؟:JC_thinking:بعدش بهش بگو ما رسم نداریم جهیزیه بدیم! دیگه بچم ندارره خوب... شیر بها هم رسم ندارین؟ 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ دیگه بچم ندارره خوب...شیر بها هم رسم ندارین؟ خب ایشکال نداره بازم میبخشمش:texc5lhcbtrocnmvtp8 رسم که داریم ولی دیگه خیلی خَز شده اینمٰ من دوس دارم همه چیز مراسمای عروسیمون مدرن باشه! 2 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ بچه ها پَ کو این داووود علاف ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ بچه ها پَ کو این داووود علاف ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فعلا پیداش نی؟:biggrin: 2 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ فعلا پیداش نی؟:biggrin: همون بیتر نیس که خیلیم خوش اخلاقه :viannen_38: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده