titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ میتینگ چیه ؟ کی ؟ چی ؟کجا ؟شیرینی چیه ؟ اصلا شماها کی هستین؟اینجا کجاس ؟با کی کار دارین ؟ کسی خونه نیس ؟ تی تی بلاخره دوماد رفت خواستگاری :JC_thinking: هیچی فعلا... روز میتینگ می فهمی...:vahidrk: نه هنوز 12 که نشده... 1 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ باشه...فقط بخاطر شوما!:girl_blush2: آفرین عروس خانووووم اوهوم....من شیرینی خامه ای میخوام ازون نون خامه ای ها! چشششششششم می گیرم ازش واست.... 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ آفرین عروس خانووووم چشششششششم می گیرم ازش واست.... میسینگ میسینگ :texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ وااااااااای 20دقه دیگه میان!:girl_blush2: من در حالِ حاضر شدن: و من آماده شدم: 2 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ وااااااااای 20دقه دیگه میان!:girl_blush2: من در حالِ حاضر شدن: و من آماده شدم: چه خاااااانووووومی.... به به. ماه شدی 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ بیاین میتینگ بزاریم دیگه...تا هوا سرد نشده! نه که الان سرد نیس 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ چشششششششم می گیرم ازش واست.... از آقا دوماد میخوای بگیری 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ چه خاااااانووووومی.... به به. ماه شدی :girl_blush2: نه که الان سرد نیس ازین سردترم میشه خو!:texc5lhcbtrocnmvtp8 از آقا دوماد میخوای بگیری آقا دوماد فعلا خرج عروسی اینا داره....شوما باس بدی!:vahidrk: وااااااااااای دو دقه دیگه!:girl_blush2: 3 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ از آقا دوماد میخوای بگیری رسماا خودتو کردی دوماداااا 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ آقا دوماد فعلا خرج عروسی اینا داره....شوما باس بدی! من ؟؟؟؟ ازین سردترم میشه خو! خب کاپشن رو برای چی ساختن برای روزای سرما 4 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ وااااااااااای دو دقه دیگه!:girl_blush2: زییییییییییییییینگ زینگ عروس خانوووم؟ :flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ من ؟؟؟؟ خب کاپشن رو برای چی ساختن برای روزای سرما حالا بعدا این بحثو ادامه میدیم.....مراسم خواستگاریم شروعید!:girl_blush2: زییییییییییییییینگ زینگ عروس خانوووم؟ :flowerysmile: بعــــــــــــله!:girl_blush2: 3 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ بعــــــــــــله!:girl_blush2: چه عروس با شرم و حیایی داریم همش =:girl_blush2: 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ چه عروس با شرم و حیایی داریم همش =:girl_blush2: :girl_blush2:نظر لطفتونه! پس آقا دوماد کوجان؟:girl_blush2: :girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ عکس پخش شده ی شبنمی و آقا دوماد :ws47: 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ عکس پخش شده ی شبنمی و آقا دوماد :ws47: :vahidrk: این که عکسِ خودتونه! 2 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ نظر لطفتونه!پس آقا دوماد کوجان؟:girl_blush2: دووووماااااااااااااااااااااااااااااااااااد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بیا دیگه.... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده