Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 21 دی، 2011 قبونت گلممممممممهمدان هوا چجوره؟ قربونــــــــت ســـــــرد.....ولی یهویی میبینی گرم میشه یه ذره! 3
Iman-Emperatour 4937 ارسال شده در 21 دی، 2011 :icon_pf (34): ... تبلیغ واسه مشهدی ها بود دیگه ... اینجا چیکار می کنی؟!:hrqr6zeqheyjho1f9mx 3
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 21 دی، 2011 اینجا چیکار می کنی؟!:hrqr6zeqheyjho1f9mx خودیِ سلاممهمون ویژه نمی خوایین؟:xbex7jmjnhtbacgrr3x سلام سلام خوش اومدیییییییی 3
haniye.a 5626 ارسال شده در 21 دی، 2011 :viannen_38: :viannen_38: پس شب جمعه ساعت 10خدمت می رسیم به خانواده اطلاع بدین میشه منم بیام:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اکشال نداره یکی دیکه می سرچم واست عسل... مخسییی منتظرم:girl_blush2: بچه ها فردا شب خواستگاری داریماااااا دست دست هورااااا خواستگاری کی ؟؟ :JC_thinking:کی میخواد شوهر کنه :JC_thinking: تیتان تو فضا سیر میکنیا:biggrin: به به داماد همون اقا سیبیلو هس :biggrin: اون واسه من بود که لقو شد:icon_razz: هایین؟ای که گفتی همو داداشه؟؟ من آبجیم خواهررررررررررررررررررررررررررررررررررر!!!!!1:biggrin: منم فک کردم شوما پسری شی مونینان :biggrin: شوما شی موکنینان والا .... ... هاااااااااااااااااااااااا ... فضایی حرف می زنی فرزندم؟ این لهجهی مبارک همدانی بود:texc5lhcbtrocnmvtp8 خواستگار اومده واسش کلاس گذاشته نمیآید رو نمایی می خواد... شبنمی دیگه واست خواستگار نمیفرستم :vahidrk: خوب کاری میکنین:biggrin: سیلام بر همه سلام بر شما اینجا چیکار می کنی؟!:hrqr6zeqheyjho1f9mx اومده تبلیغ سلاممهمون ویژه نمی خوایین؟:xbex7jmjnhtbacgrr3x سیلام خوش اومدین 5
goddess_s 16415 ارسال شده در 21 دی، 2011 منم فک کردم شوما پسری وووووووووی بالاخره یکی پیدا شد فرهنگ لوغاتش میثه خیدم بود!! چیرا شوما این فکر و کردی!! از اسمم که معلومه.. 3
titi.kh 1793 ارسال شده در 21 دی، 2011 آره خیلی خوبههههههپس 12 منتظرتونیم!:girl_blush2: چشم عروس گللللللللللللللللللللللللللللللم باشه باشه فقط یه چی: من چایی نمیارما!به آقا دومادم بگو ما اهل این سوسول بازیا نیستیم! عرووووس گللللللم بیاااار دیگه....به خااااااااااطر من:girl_blush2: سنتی کار باشیم.... 2
haniye.a 5626 ارسال شده در 21 دی، 2011 وووووووووی بالاخره یکی پیدا شد فرهنگ لوغاتش میثه خیدم بود!!چیرا شوما این فکر و کردی!! از اسمم که معلومه.. :girl_blush2: چشم عروس گللللللللللللللللللللللللللللللم عرووووس گللللللم بیاااار دیگه....به خااااااااااطر من:girl_blush2: سنتی کار باشیم.... چه عروس عروسی راه انداختین شوما 3
titi.kh 1793 ارسال شده در 21 دی، 2011 راستی داوود تیتان کاربر ویژه شدنت مبارک....شیرینی بده! شبنم جون میتینگ ازش می گیریم شیرینیشو... فقط بگو چی می خواااای :JC_thinking: 2
titi.kh 1793 ارسال شده در 21 دی، 2011 میشه منم بیام حتما بیا منتظریم عسل... ساعت 12 بیا یاد بگیر نوبت خودت شد بلد باشی.... مخسییی منتظرم:girl_blush2: حتما... تو می تونی امشب1 کاری هم بکنی...:gnugghender: بیای خواستگاری و به هم بزنی که این دوماد خوش تیپو بفرستیم سراغ تو:persiana__hahaha: 2
titi.kh 1793 ارسال شده در 21 دی، 2011 چه عروس عروسی راه انداختین شوما عروس خب دیگه.... دوماد که نیست.... 2
haniye.a 5626 ارسال شده در 21 دی، 2011 حتما بیا منتظریم عسل...ساعت 12 بیا یاد بگیر نوبت خودت شد بلد باشی.... :girl_blush2: حتما... تو می تونی امشب1 کاری هم بکنی...:gnugghender: بیای خواستگاری و به هم بزنی که این دوماد خوش تیپو بفرستیم سراغ تو حیف که با شبنمی دوستم وگر نه همین کارو میکردم :persiana__hahaha:میترسم یه جا تنها گیرم بیاره بعد بزنه خفم کنه بعد جنازم بندازه تو اقیانوس:babygirl: عروس خب دیگه....دوماد که نیست.... 2
titi.kh 1793 ارسال شده در 21 دی، 2011 حیف که با شبنمی دوستم وگر نه همین کارو میکردم :persiana__hahaha:میترسم یه جا تنها گیرم بیاره بعد بزنه خفم کنه بعد جنازم بندازه تو اقیانوس:babygirl: نه خیالت راحت اگه بلایی سرت اومد من شهادت می دم.... تو کار خودتو بکن... 1
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 21 دی، 2011 نهههههههههههههه....من الان اومدم...کوجااااااااس؟ :vahidrk: یه کم سنگین باش مثلا میخوای عروس بشیااا ( چه شود ) [h=2][/h] http://www.noandishaan.com/forums/sh...t=5761&page=39 برو پایین تر ... میتیگ مشهد که خیلی دوره باز بچه های تهران میخوان بزارن 3
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 21 دی، 2011 شبنم جون میتینگ ازش می گیریم شیرینیشو...فقط بگو چی می خواااای میتینگ چیه ؟ کی ؟ چی ؟کجا ؟شیرینی چیه ؟ اصلا شماها کی هستین؟اینجا کجاس ؟با کی کار دارین ؟ کسی خونه نیس ؟ تی تی بلاخره دوماد رفت خواستگاری :JC_thinking: 3
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 21 دی، 2011 وووووووووی بالاخره یکی پیدا شد فرهنگ لوغاتش میثه خیدم بود!!چیرا شوما این فکر و کردی!! از اسمم که معلومه.. ولی من فک میکردم شوما دختری! چشم عروس گللللللللللللللللللللللللللللللم عرووووس گللللللم بیاااار دیگه....به خااااااااااطر من:girl_blush2: سنتی کار باشیم.... :girl_blush2: باشه...فقط بخاطر شوما!:girl_blush2: :girl_blush2: چه عروس عروسی راه انداختین شوما :53tnkbetm2eof1u84pj بگو مبارکههههههههه شبنم جون میتینگ ازش می گیریم شیرینیشو...فقط بگو چی می خواااای :JC_thinking: اوهوم....من شیرینی خامه ای میخوام ازون نون خامه ای ها! حتما... تو می تونی امشب1 کاری هم بکنی...:gnugghender: بیای خواستگاری و به هم بزنی که این دوماد خوش تیپو بفرستیم سراغ تو:persiana__hahaha: :179: در حضور من توطئــــــــه؟!!! عروس خب دیگه....دوماد که نیست.... :girl_blush2: حیف که با شبنمی دوستم وگر نه همین کارو میکردم :persiana__hahaha:میترسم یه جا تنها گیرم بیاره بعد بزنه خفم کنه بعد جنازم بندازه تو اقیانوس:babygirl: رفیخم رفیخای قدیم!:thumbsdownsmiley: :vahidrk: یه کم سنگین باش مثلا میخوای عروس بشیااا ( چه شود ) میتیگ مشهد که خیلی دوره باز بچه های تهران میخوان بزارن :vahidrk: من الانم سنگینم!!!:vahidrk: بیاین میتینگ بزاریم دیگه...تا هوا سرد نشده! میتینگ چیه ؟ کی ؟ چی ؟کجا ؟شیرینی چیه ؟ اصلا شماها کی هستین؟اینجا کجاس ؟با کی کار دارین ؟ کسی خونه نیس ؟ تی تی بلاخره دوماد رفت خواستگاری :JC_thinking: خـَــــــــســـیــــس!:viannen_38: 3
ارسال های توصیه شده