Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ سلام سلاااااااااام تینایی خوش اومدی 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ قبونت گلممممممممهمدان هوا چجوره؟ قربونــــــــت ســـــــرد.....ولی یهویی میبینی گرم میشه یه ذره! 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ بروجرد از دیروز غروب که خیلی سرد شده 3 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ :icon_pf (34): ... تبلیغ واسه مشهدی ها بود دیگه ... اینجا چیکار می کنی؟!:hrqr6zeqheyjho1f9mx 3 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ سلام مهمون ویژه نمی خوایین؟:xbex7jmjnhtbacgrr3x 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ اینجا چیکار می کنی؟!:hrqr6zeqheyjho1f9mx خودیِ سلاممهمون ویژه نمی خوایین؟:xbex7jmjnhtbacgrr3x سلام سلام خوش اومدیییییییی 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ :viannen_38: :viannen_38: پس شب جمعه ساعت 10خدمت می رسیم به خانواده اطلاع بدین میشه منم بیام:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اکشال نداره یکی دیکه می سرچم واست عسل... مخسییی منتظرم:girl_blush2: بچه ها فردا شب خواستگاری داریماااااا دست دست هورااااا خواستگاری کی ؟؟ :JC_thinking:کی میخواد شوهر کنه :JC_thinking: تیتان تو فضا سیر میکنیا:biggrin: به به داماد همون اقا سیبیلو هس :biggrin: اون واسه من بود که لقو شد:icon_razz: هایین؟ای که گفتی همو داداشه؟؟ من آبجیم خواهررررررررررررررررررررررررررررررررررر!!!!!1:biggrin: منم فک کردم شوما پسری شی مونینان :biggrin: شوما شی موکنینان والا .... ... هاااااااااااااااااااااااا ... فضایی حرف می زنی فرزندم؟ این لهجهی مبارک همدانی بود:texc5lhcbtrocnmvtp8 خواستگار اومده واسش کلاس گذاشته نمیآید رو نمایی می خواد... شبنمی دیگه واست خواستگار نمیفرستم :vahidrk: خوب کاری میکنین:biggrin: سیلام بر همه سلام بر شما اینجا چیکار می کنی؟!:hrqr6zeqheyjho1f9mx اومده تبلیغ سلاممهمون ویژه نمی خوایین؟:xbex7jmjnhtbacgrr3x سیلام خوش اومدین 5 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ منم فک کردم شوما پسری وووووووووی بالاخره یکی پیدا شد فرهنگ لوغاتش میثه خیدم بود!! چیرا شوما این فکر و کردی!! از اسمم که معلومه.. 3 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ آره خیلی خوبههههههپس 12 منتظرتونیم!:girl_blush2: چشم عروس گللللللللللللللللللللللللللللللم باشه باشه فقط یه چی: من چایی نمیارما!به آقا دومادم بگو ما اهل این سوسول بازیا نیستیم! عرووووس گللللللم بیاااار دیگه....به خااااااااااطر من:girl_blush2: سنتی کار باشیم.... 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ وووووووووی بالاخره یکی پیدا شد فرهنگ لوغاتش میثه خیدم بود!!چیرا شوما این فکر و کردی!! از اسمم که معلومه.. :girl_blush2: چشم عروس گللللللللللللللللللللللللللللللم عرووووس گللللللم بیاااار دیگه....به خااااااااااطر من:girl_blush2: سنتی کار باشیم.... چه عروس عروسی راه انداختین شوما 3 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ راستی داوود تیتان کاربر ویژه شدنت مبارک....شیرینی بده! شبنم جون میتینگ ازش می گیریم شیرینیشو... فقط بگو چی می خواااای :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ میشه منم بیام حتما بیا منتظریم عسل... ساعت 12 بیا یاد بگیر نوبت خودت شد بلد باشی.... مخسییی منتظرم:girl_blush2: حتما... تو می تونی امشب1 کاری هم بکنی...:gnugghender: بیای خواستگاری و به هم بزنی که این دوماد خوش تیپو بفرستیم سراغ تو:persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ چه عروس عروسی راه انداختین شوما عروس خب دیگه.... دوماد که نیست.... 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ حتما بیا منتظریم عسل...ساعت 12 بیا یاد بگیر نوبت خودت شد بلد باشی.... :girl_blush2: حتما... تو می تونی امشب1 کاری هم بکنی...:gnugghender: بیای خواستگاری و به هم بزنی که این دوماد خوش تیپو بفرستیم سراغ تو حیف که با شبنمی دوستم وگر نه همین کارو میکردم :persiana__hahaha:میترسم یه جا تنها گیرم بیاره بعد بزنه خفم کنه بعد جنازم بندازه تو اقیانوس:babygirl: عروس خب دیگه....دوماد که نیست.... 2 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ حیف که با شبنمی دوستم وگر نه همین کارو میکردم :persiana__hahaha:میترسم یه جا تنها گیرم بیاره بعد بزنه خفم کنه بعد جنازم بندازه تو اقیانوس:babygirl: نه خیالت راحت اگه بلایی سرت اومد من شهادت می دم.... تو کار خودتو بکن... 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ نهههههههههههههه....من الان اومدم...کوجااااااااس؟ :vahidrk: یه کم سنگین باش مثلا میخوای عروس بشیااا ( چه شود ) [h=2][/h] http://www.noandishaan.com/forums/sh...t=5761&page=39 برو پایین تر ... میتیگ مشهد که خیلی دوره باز بچه های تهران میخوان بزارن 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ شبنم جون میتینگ ازش می گیریم شیرینیشو...فقط بگو چی می خواااای میتینگ چیه ؟ کی ؟ چی ؟کجا ؟شیرینی چیه ؟ اصلا شماها کی هستین؟اینجا کجاس ؟با کی کار دارین ؟ کسی خونه نیس ؟ تی تی بلاخره دوماد رفت خواستگاری :JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ وووووووووی بالاخره یکی پیدا شد فرهنگ لوغاتش میثه خیدم بود!!چیرا شوما این فکر و کردی!! از اسمم که معلومه.. ولی من فک میکردم شوما دختری! چشم عروس گللللللللللللللللللللللللللللللم عرووووس گللللللم بیاااار دیگه....به خااااااااااطر من:girl_blush2: سنتی کار باشیم.... :girl_blush2: باشه...فقط بخاطر شوما!:girl_blush2: :girl_blush2: چه عروس عروسی راه انداختین شوما :53tnkbetm2eof1u84pj بگو مبارکههههههههه شبنم جون میتینگ ازش می گیریم شیرینیشو...فقط بگو چی می خواااای :JC_thinking: اوهوم....من شیرینی خامه ای میخوام ازون نون خامه ای ها! حتما... تو می تونی امشب1 کاری هم بکنی...:gnugghender: بیای خواستگاری و به هم بزنی که این دوماد خوش تیپو بفرستیم سراغ تو:persiana__hahaha: :179: در حضور من توطئــــــــه؟!!! عروس خب دیگه....دوماد که نیست.... :girl_blush2: حیف که با شبنمی دوستم وگر نه همین کارو میکردم :persiana__hahaha:میترسم یه جا تنها گیرم بیاره بعد بزنه خفم کنه بعد جنازم بندازه تو اقیانوس:babygirl: رفیخم رفیخای قدیم!:thumbsdownsmiley: :vahidrk: یه کم سنگین باش مثلا میخوای عروس بشیااا ( چه شود ) میتیگ مشهد که خیلی دوره باز بچه های تهران میخوان بزارن :vahidrk: من الانم سنگینم!!!:vahidrk: بیاین میتینگ بزاریم دیگه...تا هوا سرد نشده! میتینگ چیه ؟ کی ؟ چی ؟کجا ؟شیرینی چیه ؟ اصلا شماها کی هستین؟اینجا کجاس ؟با کی کار دارین ؟ کسی خونه نیس ؟ تی تی بلاخره دوماد رفت خواستگاری :JC_thinking: خـَــــــــســـیــــس!:viannen_38: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده