lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ آخ گبون تو بجم من من آبان همدانم میریم صُفا عسیس دل آبجی بچه ها بیاین یه میتینگ بذاریم برا آبان که یوحی هم میاد 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ تا خودم کج ترش نکردم خودت از اینجا برو :vahidrk: ما کلا هر قدمی برمیداریم کج کجه .... 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ چرا الان همدانم مگه نمیشه هم همدان بود هم خون همدانی در رگها جاری باشه؟ میشه پس همدانیاا زیادن تو سایت 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ به به, همدانیا رو, سلاااااام سلاااااام , لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ هی... الان چقد می چسبه لب ساحل جنوب باشی... 2 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ منم همدانم. تا دی ماه. بعدش میرم خونه و بعد از تعطیلات بین دو ترم برمیگردم به این خانه ارواح. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ سلام به همتون خوش اومدین:2eaoapgxehimkak1y7e:2eaoapgxehimkak1y7e:2eaoapgxehimkak1y7e 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ داوودم دوست پیدا کرد دوست که زیاد دارم باز تو اون حرفم منو بد متوجه شدی بزنم تو مخت :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ منم همدانم. تا دی ماه. بعدش میرم خونه و بعد از تعطیلات بین دو ترم برمیگردم به این خانه ارواح. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 سلام خوبی خوش امدی 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ قحطی همدانی انگار اومده ... :vahidrk: حالا این چند نفر هم چشم بزن :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ :vahidrk:حالا این چند نفر هم چشم بزن :vahidrk: چه جالب منم که چشمام شوره.... خداحافظ همدانی ها... دلم براتون تنگ می شه :icon_pf (44): لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ چه جالب منم که چشمام شوره.... خداحافظ همدانی ها... دلم براتون تنگ می شه :icon_pf (44): نه نروووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو 2 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ سلام خوبی خوش امدی درود. به چی میخندی؟ 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ خداحافظ همدانی ها... دلم براتون تنگ می شه :icon_pf (44): چرا رفتی میخواستیم تاپیکو بترکونیم که! 2 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ بچه ها بیاین کلاس هایی که میرید یا دانشگاهاتونو بگید شاید آشنا درومدیم 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ درود. به چی میخندی؟ به اون جشنه چرا رفتی میخواستیم تاپیکو بترکونیم که! اره واقعا بچه ها بیاین کلاس هایی که میرید یا دانشگاهاتونو بگید شاید آشنا درومدیم خب من آزاد میرم :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ من پیام نور زبانکده ی شکوه هم میرم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده