DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ مرد و حرفش .پس الان تاپیکشو میزنم برات لینک صندلی داغتو میفرستم:biggrin: بزن از چی میترسونی فقط سوالش سخت بود جواب نمیدم 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ بزن از چی میترسونی فقط سوالش سخت بود جواب نمیدم دلم برات میسوزه نیست که گناه داری میذارمت تو نوبت بعدا برات میذارم 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ دلم برات میسوزه نیست که گناه داری میذارمت تو نوبت بعدا برات میذارم :ws47: کم اوردی :ws47::ws47: :ws47: حالا بچه کجاییی؟ طهران ؟؟ 4 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ :ws47: کم اوردی :ws47::ws47: :ws47: حالا بچه کجاییی؟ طهران ؟؟ من اهل کم اوردن نیستم فقط دلم نمیخواد حق کسیو ضایع کنم 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ اگه شما خسیس نیستین شما حساب کنید خب معلومه که خسیس نیستم....ولی تا یه مرد هست هیچ وقت زن دست تو جیبش نمیکنه:vahidrk: خب عضوش کن :vahidrk: دوس نداره :vahidrk: مگه خبر نداری جاتون خالی رفتیم کوجا؟ بدونِ من؟:viannen_38: ____________________________ تینا اومدی اینجا بگی بیا بشین رو صندلی داغ .......... ;742576]مرد و حرفش .پس الان تاپیکشو میزنم برات لینک صندلی داغتو میفرستم:biggrin: بزن بزن...من میام داغش میکنم :texc5lhcbtrocnmvtp8 4 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ من اهل کم اوردن نیستم فقط دلم نمیخواد حق کسیو ضایع کنم عجب بزن بزن...من میام داغش میکنم نترس تا اب هستش داغ نمیشه 4 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ عجب نترس تا اب هستش داغ نمیشه فردا از نفراتی که جلوتن اجازه میگیرم و تاپیکتو میزنم:biggrin: حداقل خوبه برا کم نیاوردن جلو هم شهریات راضی شدی بشینی 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ فردا از نفراتی که جلوتن اجازه میگیرم و تاپیکتو میزنم:biggrin:حداقل خوبه برا کم نیاوردن جلو هم شهریات راضی شدی بشینی دیگه این قدر هم عجله نکن خسته میشی :vahidrk: من از اول هم گفتم فقط سوال سخت باشه جواب نمیدم 4 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ دیگه این قدر هم عجله نکن خسته میشی :vahidrk:من از اول هم گفتم فقط سوال سخت باشه جواب نمیدم میخوای برای اینکه بت فشار نیاد ازت بپرسیم تو کتاب بخوانیم اول ابتدایی بابا چه چیزی را میدهد؟ 1.اب 2.بستنی 3.صندلی 4.سوال انحرافی 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ میخوای برای اینکه بت فشار نیاد ازت بپرسیم تو کتاب بخوانیم اول ابتدایی بابا چه چیزی را میدهد؟1.اب 2.بستنی 3.صندلی 4.سوال انحرافی اگه منظورت اون قدیما باشه نون سنگک خاش خاشی اگه الان رو بگی با خودش چک و قیض و اینا میاره بعد میاد میگه یارانه هنوز ندادن 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ اگه منظورت اون قدیما باشه نون سنگک خاش خاشی اگه الان رو بگی با خودش چک و قیض و اینا میاره بعد میاد میگه یارانه هنوز ندادن :ws47: من دیگه برم بخوابم شبت خوش فقط بخاطر صندلی داغ هیجان زده نشی شب بلایی (دور از جون)سرت بیاد 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ :ws47:من دیگه برم بخوابم شبت خوش فقط بخاطر صندلی داغ هیجان زده نشی شب بلایی (دور از جون)سرت بیاد باشه :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ ما رفتیم...شب خوش:texc5lhcbtrocnmvtp8 پ.ن :امشب جای آتنا و سپیده و حانی و ماهرخ و همینطور الهه خالی بود! 4 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ پ.ن :امشب جای آتنا و سپیده و حانی و ماهرخ و همینطور الهه خالی بود! سلام ظهر بخیرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ غصه نخور ماهم میریم اونو نمیبریم دلش بسوزه :biggrin: گنا داره اخه بله مشخصه معلومه که مشخصه:vahidrk: به چشام نگاه کنو همینو بگو! من ازت میترسم حسودی نکن :texc5lhcbtrocnmvtp8 خودت حسودی نکن ایش:viannen_38: غصه نخور....ماهم میریم فقط مهسا بیاد!:wavesmile: مهسا کیه:JC_thinking: سلام بر همه/خوبین ؟اخر دیشب جریان به کجا رسید بچه ها دو نفری:biggrin:میرن هواخوری یا نه؟ مگه من میزارم اینا تهنا برن:biggrin: میخوای برای اینکه بت فشار نیاد ازت بپرسیم تو کتاب بخوانیم اول ابتدایی بابا چه چیزی را میدهد؟1.اب 2.بستنی 3.صندلی 4.سوال انحرافی اره از همین سوالا بپرس بچس دیگه یه موقع نمیتونه جواب بده دلش میشکنه:biggrin: ما رفتیم...شب خوش:texc5lhcbtrocnmvtp8 پ.ن :امشب جای آتنا و سپیده و حانی و ماهرخ و همینطور الهه خالی بود! اخی عزیزمی:aghosh: سلام ظهر بخیرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر ظهر شما هم بخیر 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ ما رفتیم...شب خوش:texc5lhcbtrocnmvtp8 پ.ن :امشب جای آتنا و سپیده و حانی و ماهرخ و همینطور الهه خالی بود! کی؟من؟ :aghosh: کجا رفتین؟ خیلی خوش گذشت؟ چرا بی خبر رفتین؟ 3 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ غصه نخور ماهم میریم اونو نمیبریم دلش بسوزه :biggrin: ههههههههههههههههههههه، فعلا که میرم و دل شما میسوزه. :biggrin: 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ اره از همین سوالا بپرس بچس دیگه یه موقع نمیتونه جواب بده دلش میشکنه تنها جوابی که میتونم بهت بدم همون چماغه :vahidrk: گنا داره اخه :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ سلام ظهر بخیرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر سلام شب بخیررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر مهسا کیه:JC_thinking: وا....مگه چن تا مهسا داریم؟ :JC_thinking: کی؟من؟:aghosh: کجا رفتین؟ خیلی خوش گذشت؟ چرا بی خبر رفتین؟ اوهوم تو!:girl_blush2::aghosh: نرفتیم هنوز! بازم پرچم رفت بالا ... اوهوم...:texc5lhcbtrocnmvtp8 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده