haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ سلام به همگی :icon_pf (44): سلام:icon_pf (44): ای بابا این همه حجاب اسلامی مگه لازمه ... ... راحت باش... ای وای بر من میخوای اسلام به خطر بیفته؟ 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ سلام:icon_pf (44): ای وای بر من میخوای اسلام به خطر بیفته؟ حالا یه بار که ضرر نداره سنیوریتا نترس از کشف حجاب اون با من :biggrin: 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ خوبی ماهرخ حانیه شما چطوری 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ خوبی ماهرخ حانیه شما چطوری خوبم خوبی؟ 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ هیییییییییییییییییییییییییییییی منم خووووووووووووووووووووووفم خبر؟ :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ درود. جاتون خالی، امروز ناهار فسنجون درست کردیم رفتیم بیرون. :girl_blush2: یه باغ تو مسیر گنج نامه هست، رفتیم نشستیم و میل نمودیم غذا رو. بعدش تا سه میگشتیم تو کوه و کمرا، بعد رفتیم پاتوق و بستنی زدیم به بدن، بعدش رفتیم باباطاهر و دانشگاه آزاد و در آخر هم شام خریدیم اومدیم خوابگاه. :53tnkbetm2eof1u84pj خیلی خوش گذشت. من الان عذاب وجدان دارم که چرا ننشستم تو خوابگاه و تحقیق روانشناسیمو روبه راه نکردم. 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ درود. جاتون خالی، امروز ناهار فسنجون درست کردیم رفتیم بیرون. :girl_blush2: یه باغ تو مسیر گنج نامه هست، رفتیم نشستیم و میل نمودیم غذا رو. بعدش تا سه میگشتیم تو کوه و کمرا، بعد رفتیم پاتوق و بستنی زدیم به بدن، بعدش رفتیم باباطاهر و دانشگاه آزاد و در آخر هم شام خریدیم اومدیم خوابگاه. :53tnkbetm2eof1u84pj خیلی خوش گذشت. من الان عذاب وجدان دارم که چرا ننشستم تو خوابگاه و تحقیق روانشناسیمو روبه راه نکردم. من یک نفر رو می شناختم عذاب وجدان تحقیق روانشاسی گرفت بعد مرد... :icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ من رفتم بخوابم زیاد فکر نکن... :icon_pf (44): 4 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ چه خبراااااااااا خبری نیست شوما چه خبر؟:JC_thinking: درود. جاتون خالی، امروز ناهار فسنجون درست کردیم رفتیم بیرون. :girl_blush2: یه باغ تو مسیر گنج نامه هست، رفتیم نشستیم و میل نمودیم غذا رو. بعدش تا سه میگشتیم تو کوه و کمرا، بعد رفتیم پاتوق و بستنی زدیم به بدن، بعدش رفتیم باباطاهر و دانشگاه آزاد و در آخر هم شام خریدیم اومدیم خوابگاه. :53tnkbetm2eof1u84pj خیلی خوش گذشت. من الان عذاب وجدان دارم که چرا ننشستم تو خوابگاه و تحقیق روانشناسیمو روبه راه نکردم. خوش بحالتون منم دلم خواست 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ خوش بحالتون منم دلم خواست غصه نخور ماهم میریم اونو نمیبریم دلش بسوزه :biggrin: 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ تایتان دعوتمون کن عباس آباد. به خدا ما هم پول میدیم. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 آره والا....خسیسه دیگه :icon_razz: :texc5lhcbtrocnmvtp8 سلام برووبچس همدانی خوبید همه؟؟؟ پس این آبجی ما کوجاست؟؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 :5c6ipag2mnshmsf5ju3 عباس آباد که بگیر بگیره :ws47:شب باید بریم آب خنک بخوریم خوب آمار داریا :texc5lhcbtrocnmvtp8 پیدا کردم واست 1 دونه...بر عکس اون یکی... هیچی نداره ولی آخر تیپ.... کی بیایم؟ چه خووووب....قبوله قبوله :w42: حیدره 4 فصل قلیون چای نباتدیگه از این واضح تر می خوای؟؟؟ من تا حالا حیدره نرفتم.....دلم خواست :5c6ipag2mnshmsf5ju3 سرم شولوغه:texc5lhcbtrocnmvtp8 ایششش خب حتمن من بهترم:biggrin: منم ازینا میخوام بله مشخصه به چشام نگاه کنو همینو بگو! حسودی نکن :texc5lhcbtrocnmvtp8 درود. جاتون خالی، امروز ناهار فسنجون درست کردیم رفتیم بیرون. :girl_blush2: یه باغ تو مسیر گنج نامه هست، رفتیم نشستیم و میل نمودیم غذا رو. بعدش تا سه میگشتیم تو کوه و کمرا، بعد رفتیم پاتوق و بستنی زدیم به بدن، بعدش رفتیم باباطاهر و دانشگاه آزاد و در آخر هم شام خریدیم اومدیم خوابگاه. :53tnkbetm2eof1u84pj خیلی خوش گذشت. من الان عذاب وجدان دارم که چرا ننشستم تو خوابگاه و تحقیق روانشناسیمو روبه راه نکردم. چه خوووووب اشکال نداره...تموم اینا خاطره میشه :texc5lhcbtrocnmvtp8 خبری نیست شوما چه خبر؟:JC_thinking: خوش بحالتون منم دلم خواست غصه نخور....ماهم میریم فقط مهسا بیاد!:wavesmile: 4 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ آره والا....خسیسه دیگه :JC_thinking: اووووووووووووووووم سخت بید شریکی حساب میکنیم غصه نخور....ماهم میریم فقط مهسا بیاد! مهسا عضو جدیده :JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ سلام بر همه/خوبین ؟ اخر دیشب جریان به کجا رسید بچه ها دو نفری:biggrin:میرن هواخوری یا نه؟ 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ :JC_thinking:اووووووووووووووووم سخت بید شریکی حساب میکنیم مهسا عضو جدیده :JC_thinking: خسیــــــــس :icon_razz: نوچ....عضو نیس سلام بر همه/خوبین ؟اخر دیشب جریان به کجا رسید بچه ها دو نفری:biggrin:میرن هواخوری یا نه؟ سلام سلام خوش اومدی میسینگ خوبم خوبی؟ فعلا مشخص نشد!:texc5lhcbtrocnmvtp8 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ خسیــــــــس اگه شما خسیس نیستین شما حساب کنید نوچ....عضو نیس خب عضوش کن :vahidrk: فعلا مشخص نشد! مگه خبر نداری جاتون خالی رفتیم ____________________________ تینا اومدی اینجا بگی بیا بشین رو صندلی داغ 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ نه خیالت راحت بات کاری ندارم چون میدونم ترسویی:ws47: 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ نه خیالت راحت بات کاری ندارم چون میدونم ترسویی:ws47: ترسو خودتی :vahidrk: اومدی پایگاه من شلوغ کاری هم میکنی :vahidrk: من که گفتم شرکت میکنم :whistle: 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ ترسو خودتی :vahidrk: اومدی پایگاه من شلوغ کاری هم میکنی :vahidrk: من که گفتم شرکت میکنم :whistle: مرد و حرفش .پس الان تاپیکشو میزنم برات لینک صندلی داغتو میفرستم:biggrin: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده