Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ سلام به بچه های همدان خوبین ؟ علیکمُ سلام خوبیم...شوما خوبی؟ سلام بچه ها .خوبین؟ بَه بَه...یه همشهری عزیزه دیگه!....سلام خوبی؟خوش اومدی فرزانه جون! سِلام علیکِ سِلام 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ سلام.... بروبچ همدان کسی،شخصی به اسم مصطفی ترک رو میشناسی؟ 5 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ سلام.... بروبچ همدان کسی،شخصی به اسم مصطفی ترک رو میشناسی؟ سلام.... نه من نمیشناسم! 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ مَنیمیشناسم همدان انقدم کوچیک نیست همه همو بشناسنااااااااااااااااا 6 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ سلام.... بروبچ همدان کسی،شخصی به اسم مصطفی ترک رو میشناسی؟ علیک سلام چی فک کردی در مورد شهر ما!!! دهات که نیست 7 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ آخه کم شخصیتی نیست به اون خاطر گفتم.... البته تو استان یزد اینجوری بود...گفتم شاید همدانم همینطور باشه 6 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ دیدم یادی از یزد شده اومدم خودی نشون بدم قربون همه بچه های همداننننننن 6 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ هِمِدان شَرِ مِنه........... يِي تِمِنَم يِی تِمِنِه.... من عاشق همدانماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ علیک سلام چی فک کردی در مورد شهر ما!!! دهات که نیست چه ربطی داره!!! مگه باید داهات باشه که بشه شناخت! 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ دیدم یادی از یزد شده اومدم خودی نشون بدم قربون همه بچه های همداننننننن کار خوبی کردی هِمِدان شَرِ مِنه...........يِي تِمِنَم يِی تِمِنِه.... من عاشق همدانماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:hapydancsmil: یعنی سودی خوب یاد گرفتیاااا یه پا همدانی شدی برا خودت 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ چه ربطی داره!!! مگه باید داهات باشه که بشه شناخت! چوب بدم خدمتتون 5 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ به به میبینم که بچه های همدان زیاد شدن 3 لینک به دیدگاه
فرزانه غلامی 345 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ بَه بَه...یه همشهری عزیزه دیگه!....سلام خوبی؟خوش اومدی فرزانه جون! مرسی عزیزم 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ مرسی عزیزم خوش اومدی خودتو معرفی کردی؟ 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ عطر بارون از تی تی خبر داری ؟ 1 لینک به دیدگاه
فرزانه غلامی 345 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ خوش اومدی خودتو معرفی کردی؟ یعنی چی؟مگه باید خودمو معرفی کنم 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ یعنی چی؟مگه باید خودمو معرفی کنم واسه اشنایی بچه ها و خودم بود همین 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ عطر بارون از تی تی خبر داری ؟ نه زیاد! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده