.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ همدان دانشجو بودم دیگه........ :hapydancsmil: من دوس داشتم یاد گرفتم... بعضی موقع ها هم قاطی میکنم شی ب شیه 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ همدان دانشجو بودم دیگه........:hapydancsmil: من دوس داشتم یاد گرفتم... بعضی موقع ها هم قاطی میکنم شی ب شیه ااااااااااااا دانشجو همدان بودی خوب یاد گرفتی مرحــــــــــــــــبا 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ اون چیه بی ادب:vahidrk:اسم دارم تکرار کن..حانیه..تکرار کن... لهجه نداری ولی بلدی برو بابااااا منم همدانی بلتممممممممممممممممممممم:hapydancsmil: آورین آورین بریمان گنج نامه قربانت بِرممممممممممممممممشی موکونی؟ دیه شی میخای بِگم بِرات جانوم؟ ویلان مانده خیلی هِواهه سرد شده یااااااااااااااااااااا :ws28: اون جمله آخریت تو دهلیزه راستِ قلبم!!!! همدان دانشجو بودم دیگه........:hapydancsmil: من دوس داشتم یاد گرفتم... بعضی موقع ها هم قاطی میکنم شی ب شیه اِ....چه جالب!!!! 4 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ سلومممممم من اومدم امشب اینجا رو بترکونم 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ چ سوزی میایه هِمِدان امشب.... لامصب..........:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ چ سوزی میایه هِمِدان امشب.... لامصب..........:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چراااااااااااا؟من گرمش میکنم 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ سلومممممم من اومدم امشب اینجا رو بترکونم علیـــــــــــــک.....خوش اومدی....بترکون ببینُم! چ سوزی میایه هِمِدان امشب.... لامصب..........:5c6ipag2mnshmsf5ju3 واقعا لامصب!!!! 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ شلقم یادت میاد میومدی پروفایل مشهدی ها با مجید چیکار میکردی؟ 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ شلقم یادت میاد میومدی پروفایل مشهدی ها با مجید چیکار میکردی؟ باز گفتی شلقم، تیزی؟!!!!!!!! آره یادش بخیر.....دلم برای اون روزا تنگیده!!!!الان کوجاست؟ هــــــــــــی روزگار 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ باز گفتی شلقم، تیزی؟!!!!!!!!آره یادش بخیر.....دلم برای اون روزا تنگیده!!!!الان کوجاست؟ هــــــــــــی روزگار بچم داماد شد. خام بود نپخته سوخت 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ بچم داماد شد. خام بود نپخته سوخت وااااااااااااای...مبارکه...تبریکِ گرمِ منو بهش برسون!!! و بگو میام مشهد به زور ازت شیرینی میگیرم!!! 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ وااااااااااااای...مبارکه...تبریکِ گرمِ منو بهش برسون!!! و بگو میام مشهد به زور ازت شیرینی میگیرم!!! عزیزم تو باید بیای تولد بچش رو جشن بگیری 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ عزیزم تو باید بیای تولد بچش رو جشن بگیری :ws28: پس من چه از همه جا بی خبرم!!!! اشکال نداره دو برابر ازش شیرینی میگیرم!:دی 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ :ws28:پس من چه از همه جا بی خبرم!!!! اشکال نداره دو برابر ازش شیرینی میگیرم!:دی مواظب باش ازت کادو نگیره شیرینیش پیش کش 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ مواظب باش ازت کادو نگیره شیرینیش پیش کش نه باو....کادوم کوجا بود!!!مو به این راحتیا کادو نمیدوم!!! 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ نه باو....کادوم کوجا بود!!!مو به این راحتیا کادو نمیدوم!!! اونم به این راحتی ها شیرینی نمیده 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ اونم به این راحتی ها شیرینی نمیده ولی من میگیرم!!! 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ سلام به بچه های همدان خوبین ؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده