seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۱ eeee پس ترکم داره . اها مرسی از توضیحت مهدی اقا آره بابا هم ترک دارن هم لر... خواهش میشه... 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۱ اره همدانیم اره همدانیا لهجه دارن که عطر بارون بلده براتون لهجشونو توصیف کنه ترک و لر هم داریم اونم بخاطر شهرستانای اطرافشه ولی همدان اصلش فارسی دری میصحبتن وایسین بچه ها هم که اومدن اطلاعات کامل بهتون میدن 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۱ اره همدانیماره همدانیا لهجه دارن که عطر بارون بلده براتون لهجشونو توصیف کنه ترک و لر هم داریم اونم بخاطر شهرستانای اطرافشه ولی همدان اصلش فارسی دری میصحبتن وایسین بچه ها هم که اومدن اطلاعات کامل بهتون میدن قربونت برم مرسی حتما میام تاپیکتون 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۱ اره همدانیماره همدانیا لهجه دارن که عطر بارون بلده براتون لهجشونو توصیف کنه ترک و لر هم داریم اونم بخاطر شهرستانای اطرافشه ولی همدان اصلش فارسی دری میصحبتن وایسین بچه ها هم که اومدن اطلاعات کامل بهتون میدن واااااااات؟؟؟!!! من کوجام با لهجه میصحبتم یا اصن بَلَدَم؟ قربونت برم مرسی حتما میام تاپیکتون قربونت.....خوش اومدی 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۱ واااااااات؟؟؟!!!من کوجام با لهجه میصحبتم یا اصن بَلَدَم؟ قربونت.....خوش اومدی خب اگه بلدی صحبت کنید دیگه...چی میشه مگه 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۱ خب اگه بلدی صحبت کنید دیگه...چی میشه مگه واقعا من بَلَد نیستم!!! اون خواسته حرصمو دربیاره!!! 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۱ واقعا من بَلَد نیستم!!! اون خواسته حرصمو دربیاره!!! باشه بلد نیستی...حالا یه خورده به اعصابت مثلث باش خوب نیستا 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۱ اینُ دانلود کنین خیلی باحاله: آموزش لهجه همدانی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۱ باشه بلد نیستی...حالا یه خورده به اعصابت مثلث باش خوب نیستا اعصاب نمیزارین دیگه!!! قدرتی جان! دلبندم اون مسطِ ، نه مثلث! تکرار کن!!! 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۱ اعصاب نمیزارین دیگه!!!قدرتی جان! دلبندم اون مسطِ ، نه مثلث! تکرار کن!!! آخ ببخشید زبونم نچرخید ولی فک کنم مسلط درست باشه ها...تکرار کن... 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۱ آخ ببخشید زبونم نچرخید ولی فک کنم مسلط درست باشه ها...تکرار کن... منظوره منم همون بود....اشتباهِ تایپی بود!!! سعی نکن ازم سوتی بگیری!!! 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۱ منظوره منم همون بود....اشتباهِ تایپی بود!!! سعی نکن ازم سوتی بگیری!!! راس میگی پیش میاد ببخشید... 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۱ راس میگی پیش میاد ببخشید... خواهش.... 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ واقعا من بَلَد نیستم!!! اون خواسته حرصمو دربیاره!!! اون چیه بی ادب:vahidrk: اسم دارم تکرار کن..حانیه..تکرار کن... لهجه نداری ولی بلدی 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ منم همدانی بلتممممممممممممممممممممم:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ اون چیه بی ادب:vahidrk:اسم دارم تکرار کن..حانیه..تکرار کن... لهجه نداری ولی بلدی خوش اومدی منم همدانی بلتممممممممممممممممممممم:hapydancsmil: آفرین بحرف ببینم یه کمی همدانی 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ بریمان گنج نامه قربانت بِرمممممممممممممممم شی موکونی؟ دیه شی میخای بِگم بِرات جانوم؟ ویلان مانده خیلی هِواهه سرد شده یااااااااااااااااااااا 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ بریمان گنج نامه قربانت بِرممممممممممممممممشی موکونی؟ دیه شی میخای بِگم بِرات جانوم؟ ویلان مانده خیلی هِواهه سرد شده یااااااااااااااااااااا فدات 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ قربان او گُلاره چشات بِشم مَ میخندی چ جذاب میشه اوجو نِخند....... همین قد بلتم:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ قربان او گُلاره چشات بِشم مَ میخندی چ جذاب میشهاوجو نِخند....... همین قد بلتم:hapydancsmil: خیلی بلدی جانم مگه تهرانی نبودی؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده