haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۱ کوچولو من یه حرفُ یه بار میگم! برو با بزرگترت بیاد! خوبه حالا توهم هرچند وقت یه بار میای میگی برو با بزرگترت بیا خوب شد یه چیزی بهت یاد دادم فنچ من اگه دندوناتو دوست داری ببرررررررر آن صدارو ضعیفه میشن دیگه این کلمه ضعیفه رو بکار نبریا آرععع داوتی ام یادش بخیرمثه روح میای و میری خبری ازت نیست میشن اون موقع تو اصلا نبودی چطور یادت میاد باشه بریم ادم بشیمفقط این داوتی کجا رفت فقط بلته بگه نیستین نیستین:icon_razz: خودتون خودتونو ضایع میکنینا 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ دوستان همشهری کجان :mrsbeasley: 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ دلمون تنگ شده بروبچ کجایین 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۱ سلام سلام سلام باز من رفتم اینجارو خوابوندین!!!!؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۱ سلام سلام سلامباز من رفتم اینجارو خوابوندین!!!!؟؟؟؟ علیک نیومده دعوا داری 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۱ علیکنیومده دعوا داری بجای این حرفا برو واسم چایی بریز که گلوم خشکیده! 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۱ بجای این حرفا برو واسم چایی بریز که گلوم خشکیده! تاپیک توئه من چایی بیارم خوش اومدی 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۱ تاپیک توئه من چایی بیارم خوش اومدی مرسی... ولی جالبه چقد دعوا میکنید... راستی منم بچه همدانما...بیاید بگید ببینم کجای همدان هستید 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۱ مرسی... ولی جالبه چقد دعوا میکنید... راستی منم بچه همدانما...بیاید بگید ببینم کجای همدان هستید زبونش زیادی درازه واسه اونه همش میدعواییم از کی تا حالا همدانی شدی 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۱ همدانی که نیستم ولی از اونجا زیاد رد شدم... 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۱ بَه بَه....خوش اومدید! تاپیک توئه من چایی بیارم پَ نَ پَ....چون من حقه آبُ گِل دارم اینجا ، میگم بدو واسم چایی بیار! مرسی... ولی جالبه چقد دعوا میکنید... راستی منم بچه همدانما...بیاید بگید ببینم کجای همدان هستید ما؟ ما کوجا دعوا میکنیم؟! واقعا؟؟؟ چه خوب!!! پس چرا تا الان اعلام حضور نمیکردی قدرتی؟!!! زبونش زیادی درازه واسه اونه همش میدعواییماز کی تا حالا همدانی شدی برو بابا.....حداقل جلوی مهمون آبرو داری کن!!! اییییییییییییش 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۱ ما؟ ما کوجا دعوا میکنیم؟! واقعا؟؟؟ چه خوب!!! پس چرا تا الان اعلام حضور نمیکردی قدرتی؟!!! به همون دلیل که شما رو نکرده بودین باستان شناس... 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۱ همدانی که نیستم ولی از اونجا زیاد رد شدم... رد شدی یه سرم به ما بزن بَه بَه....خوش اومدید! پَ نَ پَ....چون من حقه آبُ گِل دارم اینجا ، میگم بدو واسم چایی بیار! ما؟ ما کوجا دعوا میکنیم؟! واقعا؟؟؟ چه خوب!!! پس چرا تا الان اعلام حضور نمیکردی قدرتی؟!!! برو بابا.....حداقل جلوی مهمون آبرو داری کن!!! اییییییییییییش تو که خیلی وقته آبرومونو بردیواسه مهمونت لااقل یه چیزی بیار 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۱ رد شدی یه سرم به ما بزن تو که خیلی وقته آبرومونو بردیواسه مهمونت لااقل یه چیزی بیار خب نمیگید که کجای همدانید بیام ... 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۱ به همون دلیل که شما رو نکرده بودین باستان شناس... من که از همون اول با قدرت اعلامیدم منم همدانیم! من که باستان شناس نیستم، من مرمت گرم رد شدی یه سرم به ما بزن تو که خیلی وقته آبرومونو بردیواسه مهمونت لااقل یه چیزی بیار برو باو...... به خجالت! کوچیکتری گفتن بزرگتری گفتن؟!!! 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۱ خب نمیگید که کجای همدانید بیام ... یه ارامگاه معروف تو همدان هست اونجاییم ما اومدی فقط بی زحمت دست پر بیا 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۱ برو باو...... به خجالت! کوچیکتری گفتن بزرگتری گفتن؟!!! نکنه انوقت بزگتره تویی 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۱ من که از همون اول با قدرت اعلامیدم منم همدانیم!من که باستان شناس نیستم، من مرمت گرم برو باو...... به خجالت! کوچیکتری گفتن بزرگتری گفتن؟!!! دروغگو میگی!!یعنی دنبال زیر خاکی نمیرید؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده