DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 4 آبان، 2012 هی منو میزنی باباااااااااااااااااااااااا گنا دالم بذار بزنه . . .. جالبه 2
not found 16275 ارسال شده در 4 آبان، 2012 هی منو میزنی باباااااااااااااااااااااااا گنا دالمبرای حفظ نظم لازمه جالب واسه یه چیز دیگه بود چیزی نیست بیخودی جو نده:vahidrk: 1
not found 16275 ارسال شده در 4 آبان، 2012 بچه ها شب بخیر شمام بهتره برید خونه هاتون یا لااقل از این تایپیک برید بیرون متوجه هستین که واسه چی میگم؟!! 2
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 11 آذر، 2012 بچه ها شب بخیرشمام بهتره برید خونه هاتون یا لااقل از این تایپیک برید بیرون متوجه هستین که واسه چی میگم؟!! سلااااااام واسه چی؟ جریان چیه؟ چی شده من بی خبرم؟ 1
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 11 آذر، 2012 یعنی قضیه چی بوده ه ه همدانیییییییییییی به تو نمیگیم 1
.Yaprak 15748 ارسال شده در 11 آذر، 2012 همدانییییییییییییبه تو نمیگیم آن زبانتو من باید با ارره ببرممم بدمش کوسه ها بخورن تا درس عبرتی بشه واسه همدانی هاااااا 1
haniye.a 5626 ارسال شده در 11 آذر، 2012 سلووووووووووووم خوش میگذره؟ ترکوندینا ما نبودیم داشتم پستای قبلمونو که بحث میکردیم میخوندم دلم خیلی واسه اون موقع ها تنگید 3
haniye.a 5626 ارسال شده در 11 آذر، 2012 آن زبانتو من باید با ارره ببرممم بدمش کوسه ها بخورن تا درس عبرتی بشه واسه همدانی هاااااا منم همراهیت میکنم یادم بنداز 5شنبه یه چیزی بهت بگم درمورد همین مسئله 3
.Yaprak 15748 ارسال شده در 11 آذر، 2012 سلوووووووووووومخوش میگذره؟ ترکوندینا ما نبودیم داشتم پستای قبلمونو که بحث میکردیم میخوندم دلم خیلی واسه اون موقع ها تنگید اااااااااااااااااااااااسلومممممممممم ببین کی اینجاست حانیه جونممممممممممممممممممم:hapydancsmil: خوش اومدی 1
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 11 آذر، 2012 آن زبانتو من باید با ارره ببرممم بدمش کوسه ها بخورن تا درس عبرتی بشه واسه همدانی هاااااا دلت واسه کُتَک تنگ نشده؟ سلوووووووووووومخوش میگذره؟ ترکوندینا ما نبودیم داشتم پستای قبلمونو که بحث میکردیم میخوندم دلم خیلی واسه اون موقع ها تنگید آخیییییییییی منم همراهیت میکنمیادم بنداز 5شنبه یه چیزی بهت بگم درمورد همین مسئله بزَنَم تو یکی له شی؟! 2
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 11 آذر، 2012 اااااااااااااااااااااااسلومممممممممم ببین کی اینجاست حانیه جونممممممممممممممممممم:hapydancsmil:خوش اومدی حانیه جون؟؟؟استغفرالا!!! پس من همسایه بغلیم دیگه؟!!!! 2
.Yaprak 15748 ارسال شده در 11 آذر، 2012 منم همراهیت میکنمیادم بنداز 5شنبه یه چیزی بهت بگم درمورد همین مسئله غریبه نداریم اینجا بگگو همین الان دلت واسه کُتَک تنگ نشده؟ آخیییییییییی بزَنَم تو یکی له شی؟! جرات داری دستتو رو من بلند کن تا نصف اعضای دیگه تم با اره تیکه تیکه کنم بدم کوسه ها بخورن:gnugghender: 2
.Yaprak 15748 ارسال شده در 11 آذر، 2012 حانیه جون؟؟؟استغفرالا!!!پس من همسایه بغلیم دیگه؟!!!! ااااااااااااا فائزه جون توییی سلامممم عیزممم خوبی 2
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 11 آذر، 2012 جرات داری دستتو رو من بلند کن تا نصف اعضای دیگه تم با اره تیکه تیکه کنم بدم کوسه ها بخورن:gnugghender: پس چی؟ راتشُ دارم! خیلی خوبم دارم! بدو برو اندرون تا بنشونمت!:gnugghender: ااااااااااااا فائزه جون تویییسلامممم عیزممم خوبی خسته نباشی! 2
ارسال های توصیه شده