.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ گرد و خاک تموم شد البته فک کنم اتفاقی افتاد چیزی نشد یک دعوای خیلی خیلی ساده بود :icon_razz: ناراحت نشین دیگه ببخشید همو و روی ماه همو ببوسین دست از پا هم خطا نکنید 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ منظورت چی بود از این حرف حالا همه چی تموم شده شما امدین انچه گذشت پخش میکنین 2 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ حالا همه چی تموم شده شما امدین انچه گذشت پخش میکنین همش تقصیر توه سر یک نوشتن نا به جا :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ همش تقصیر توهسر یک نوشتن نا به جا :icon_razz: عجب 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ یا به منم بگید چی شده یه همو ببوسین بی خیال بشم 2 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ ناراحت نشین دیگهببخشید همو و روی ماه همو ببوسین دست از پا هم خطا نکنید ناراحت فعلا وارد مذاکره شدیم ببینیم باید ناراحت بشیم یا نه قربونت بشم بیا من تو رو ببوسم بعد برای اون تعریف کن 2 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ یا به منم بگید چی شده یه همو ببوسین بی خیال بشم باید زودتر میاومدی اخر دعوا که نمیشه گفت چی بود چی شد دیر رسیدی واسه دعوای بعدی زود بیا که صندلی های جلو بشینی 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ ناراحت فعلا وارد مذاکره شدیم ببینیم باید ناراحت بشیم یا نه قربونت بشم بیا من تو رو ببوسم بعد برای اون تعریف کن بهار جان عیزممممممم من بوس دوست ندارم مقصر بره طرف ببوسه داوتی بیا بهار ببوس 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ باید زودتر میاومدی اخر دعوا که نمیشه گفت چی بود چی شد دیر رسیدی واسه دعوای بعدی زود بیا که صندلی های جلو بشینی 1 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ بهار جان عیزممممممم من بوس دوست ندارممقصر بره طرف ببوسه داوتی بیا بهار ببوس اخی چرا بوس خوبه که بخصوص بوس ابدار بیخیال تموم شد رفت منم که تا هفته دیگه نمیام یادم میره 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ اخی چرا بوس خوبه که بخصوص بوس ابدار بیخیال تموم شد رفت منم که تا هفته دیگه نمیام یادم میره 2 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ اخی دست رو دلم نزار که خون خون:cry2::cry2::cry2::cry2::cry2::cry2::cry2::cry2::cry2::cry2::cry2: 1 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ عجب پ ن پ تقصیر من بود اره :banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ پ ن پ تقصیر من بود اره :banel_smiley_4: حالا بدهکار هم شدیم 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ سلام علیکمممممممممممممممم اینجا چه خبره؟ 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ سلامهمدانی بودی شما؟ نه من پیش همدانم راستی سلام 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ نه من پیش همدانم راستی سلام وعلیکم سلام خواهررررررررر پیشش بودی که تنها نباشه؟ کجا یعنی؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده