not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ یکی تو باهش میری یکی پلنگ صورتی :ubhuekdv133q83a7yy7 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ حتما اگه بخواد چرا که نه من اینقدر اونجا رفتم آشنا زیاد دارم خواهش قربونت برم مرسی فدات قرار بوده یکی از دوستای تویسرکانی بیاد باهام ببینم چی پیش میاد 1 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ یکی تو باهش میری یکی پلنگ صورتی همون جالبک ویروسی هستی و بس :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ همون جالبک ویروسی هستی و بس :vahidrk: وقتی میدونم نمیری چرا تعارف الکی میزنی :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ ببین چه بارونی گرفته به به 2 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ وقتی میدونم نمیری چرا تعارف الکی میزنی :vahidrk: منظورت اگه خودتی شما جلبکی که باهت نمیام اونم دخمله پس میرم اوکی ببین چه بارونی گرفته به به اخی ددهات شما هم میاد من فکر کردم فقط بالای شهر میاد 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ منظورت اگه خودتی شما جلبکی که باهت نمیام اونم دخمله پس میرم اوکی اخی ددهات شما هم میاد من فکر کردم فقط بالای شهر میاد کی خواست با تو بره بیرون باشه برو من که چیزی نمیگم میگم اگه نمیخوای الکی قول نده به بنده خدا تو حتی جز دهاتای همدان هم نیستی 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ کی خواست با تو بره بیرون باشه برو من که چیزی نمیگم میگم اگه نمیخوای الکی قول نده به بنده خدا تو حتی جز دهاتای همدان هم نیستی با بهارم درست حرف بزن هاااااااا:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ کی خواست با تو بره بیرون باشه برو من که چیزی نمیگم میگم اگه نمیخوای الکی قول نده به بنده خدا تو حتی جز دهاتای همدان هم نیستی واااااااااااااقعا که 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ واااااااااااااقعا که چی شده 1 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ چی شده هیچی نشده من شخصا اینجا از شما عذرخواهی میکنم و مبعد با شما هیچ گونه شوخی نمیکنم اوکی:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ هیچی نشده من شخصا اینجا از شما عذرخواهی میکنم و مبعد با شما هیچ گونه شوخی نمیکنم اوکی:icon_razz: شوخی ما تا یه اندازه بود دیگه بی نمکش میکنی اینجوری دلخوری پیش میاد باشه کچل 2 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ شوخی ما تا یه اندازه بود دیگه بی نمکش میکنی اینجوری دلخوری پیش میاد باشه کچل تو تاپیک عمومی نمیشه بقیه اشو تو خصوصی عرض میکنم بهت 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ تو تاپیک عمومی نمیشه بقیه اشو تو خصوصی عرض میکنم بهت باوشه 2 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ باوشه فعلا که سردرد دارم میمیرم برگشتم عرض میکنم خدمتت:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ فعلا که سردرد دارم میمیرم برگشتم عرض میکنم خدمتت:icon_razz: باوشه 2 دقیقه اینجا نبودما چی شده اتفاقی نیوفتاده 2 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ چه گردو خاکی شد گرد و خاک تموم شد البته فک کنم باوشه اتفاقی نیوفتاده اتفاقی افتاد 2 دقیقه اینجا نبودما چی شده چیزی نشد یک دعوای خیلی خیلی ساده بود :icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ کی خواست با تو بره بیرون باشه برو من که چیزی نمیگم میگم اگه نمیخوای الکی قول نده به بنده خدا تو حتی جز دهاتای همدان هم نیستی منظورت چی بود از این حرف 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده