Bahareh.S 3068 ارسال شده در 20 مهر، 2012 هیچیبر و بچ کوشن داود که الان اعلام حضور کرد فافا و حانی هم نیستن کلا اما فک کنم هانیه کرمانشاهی باشه برش دارین بیارینش 2
Bahareh.S 3068 ارسال شده در 20 مهر، 2012 سلاااااااااااااااااااااام:hapydancsmil: سام علیک بر هانیه گل گلاب شطوری دخمل 3
not found 16275 ارسال شده در 20 مهر، 2012 سام علیک بر هانیه گل گلاب شطوری دخمل مرسی بهار جونم:aghosh: مگه فقط تو تحویلمون بگیری 3
Bahareh.S 3068 ارسال شده در 20 مهر، 2012 مرسی بهار جونم:aghosh:مگه فقط تو تحویلمون بگیری قربون تو برم من اخی الهی کی تحویلت نمیگیره تا جلبک رو بفرستم سراغش 3
not found 16275 ارسال شده در 20 مهر، 2012 قربون تو برم من اخی الهی کی تحویلت نمیگیره تا جلبک رو بفرستم سراغش خدا نکنه فدات راستی برو بچ همدانی، میشه آدرس دقیق میراث فرهنگی همدان رو بدین به من؟ میخوام بیام شهرتون:gnugghender: 3
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 20 مهر، 2012 خدا نکنه فداتراستی برو بچ همدانی، میشه آدرس دقیق میراث فرهنگی همدان رو بدین به من؟ میخوام بیام شهرتون:gnugghender: اینم ادرس همدان -- سازمان میراث فرهنگی 2
Bahareh.S 3068 ارسال شده در 20 مهر، 2012 خدا نکنه فداتراستی برو بچ همدانی، میشه آدرس دقیق میراث فرهنگی همدان رو بدین به من؟ میخوام بیام شهرتون:gnugghender: اره عزیزم اداره اش جنب خونه ماست میدان جهاد (دانشگاه) خیابا عارف روبروی دبستان بهشتی اگه کتابخونه اشو کار داری باید بری میدان آرامگاه بوعلی سینا اول خیابان پاستور فقط هانیه جون حتما حتما باید معرفی نامه داشته باشی وگرنه بهت هیچ کمکو راهنمایی نمیکنن اینم ادرس همدان -- سازمان میراث فرهنگی داود جلبک چرا بچه رو سرکار میزاری واااااااااقعا که :vahidrk: 3
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 20 مهر، 2012 اره عزیزم اداره اش جنب خونه ماست میدان جهاد (دانشگاه) خیابا عارف روبروی دبستان بهشتی اگه کتابخونه اشو کار داری باید بری میدان آرامگاه بوعلی سینا اول خیابان پاستور فقط هانیه جون حتما حتما باید معرفی نامه داشته باشی وگرنه بهت هیچ کمکو راهنمایی نمیکنن داود جلبک چرا بچه رو سرکار میزاری واااااااااقعا که :vahidrk: خب بهاره باهش برو یه موقع گم نشه 2
not found 16275 ارسال شده در 20 مهر، 2012 اره عزیزم اداره اش جنب خونه ماست میدان جهاد (دانشگاه) خیابا عارف روبروی دبستان بهشتی اگه کتابخونه اشو کار داری باید بری میدان آرامگاه بوعلی سینا اول خیابان پاستور فقط هانیه جون حتما حتما باید معرفی نامه داشته باشی وگرنه بهت هیچ کمکو راهنمایی نمیکنن مرسی بهار جون، :icon_pf (17)::hapydancsmil: چشم حتما 3
Bahareh.S 3068 ارسال شده در 20 مهر، 2012 خب بهاره باهش برو یه موقع گم نشه حتما اگه بخواد چرا که نه من اینقدر اونجا رفتم آشنا زیاد دارم ] مرسی بهار جون، :icon_pf (17)::hapydancsmil: چشم حتما خواهش قربونت برم 3
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 20 مهر، 2012 حتما اگه بخواد چرا که نه من اینقدر اونجا رفتم آشنا زیاد دارم خواهش قربونت برم یکی تو باهش میری یکی پلنگ صورتی 3
ارسال های توصیه شده