Bahareh.S 3068 ارسال شده در 4 مهر، 2012 خدا این فشار رو ازت نگیره انشالللللللللللللللللللللللللللله 2
.Yaprak 15748 ارسال شده در 4 مهر، 2012 انشالللللللللللللللللللللللللللله من که تو رو میخوام ببینم انوقت حالیت میکنم 2
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 4 مهر، 2012 من که تو رو میخوام ببینم انوقت حالیت میکنم به نظر من نبینی بهتره چون یه موقع دیدی کتکت زد 2
.Yaprak 15748 ارسال شده در 4 مهر، 2012 به نظر من نبینی بهتره چون یه موقع دیدی کتکت زد کی بهار منو کتک عجب حرفی تو چرا همیشه بی موقع پیدات میشه 2
haniye.a 5626 ارسال شده در 6 مهر، 2012 خوب دوست داشته باشبچه های همدانی ته کشیدن چرا کلا بروبچ همینطورین یهو میان یهو میرن 3
.Yaprak 15748 ارسال شده در 6 مهر، 2012 کلا بروبچ همینطورین یهو میان یهو میرن ما که یهو اومدنشونم ندیدیم 3
Bahareh.S 3068 ارسال شده در 6 مهر، 2012 من که تو رو میخوام ببینم انوقت حالیت میکنم بوووووشه بابا تو که ادرس ندادی بیا من ادرس بدم خونه ما درست وسط میدان دانشگاه است اونجا چادر زدیم به نظر من نبینی بهتره چون یه موقع دیدی کتکت زد واقععععععععععا که داودی من کی تونه کتک زدم به هرکی هم بگی باور میکنه کی بهار منو کتک عجب حرفیتو چرا همیشه بی موقع پیدات میشه میدونی ابجی این داودی همین طوره نمیدونه من فقط پسرها رو کتکت میزنم داود همیشه عین جوجه هی میاد وسط اخه کی از تو پرسید اوردمش بالا چی رو آرودی بالا 3
.Yaprak 15748 ارسال شده در 6 مهر، 2012 بوووووشه بابا تو که ادرس ندادیبیا من ادرس بدم خونه ما درست وسط میدان دانشگاه است اونجا چادر زدیم واقععععععععععا که داودی من کی تونه کتک زدم به هرکی هم بگی باور میکنه میدونی ابجی این داودی همین طوره نمیدونه من فقط پسرها رو کتکت میزنم داود همیشه عین جوجه هی میاد وسط اخه کی از تو پرسید چی رو آرودی بالا خوب ماهم نزدیکیم به شما دقیقا پیش دادا بوعلی هستیم زیر درختاش چادر زدیم آورد بالا منظورش تاپیک بود 3
Bahareh.S 3068 ارسال شده در 6 مهر، 2012 خوب ماهم نزدیکیم به شما دقیقا پیش دادا بوعلی هستیم زیر درختاش چادر زدیمآورد بالا منظورش تاپیک بود جان من :w58: به به بابا همسایه هم هستیم پس ببین چه سعادتیه خوب بیا کوچ کن سمت بالا در کنار هم ساکن بشیم 3
.Yaprak 15748 ارسال شده در 6 مهر، 2012 جان من :w58:به به بابا همسایه هم هستیم پس ببین چه سعادتیه خوب بیا کوچ کن سمت بالا در کنار هم ساکن بشیم شما چند قدم کوچ کنید پایین ما در خدمتتون هستیم 3
Bahareh.S 3068 ارسال شده در 6 مهر، 2012 شما چند قدم کوچ کنید پایین ما در خدمتتون هستیم اخه اینجا هواش خنک تره هاااااااااااااا بعدم ما 30-40 ساله اینجایم به محیط باصفاست در ضمن اقا بوعلی قبلا اینجا بود شما به زور بردین پیش خودتون ایییییییییییییییش :vahidrk: 3
.Yaprak 15748 ارسال شده در 6 مهر، 2012 اخه اینجا هواش خنک تره هاااااااااااااابعدم ما 30-40 ساله اینجایم به محیط باصفاست در ضمن اقا بوعلی قبلا اینجا بود شما به زور بردین پیش خودتون ایییییییییییییییش :vahidrk: 3
Bahareh.S 3068 ارسال شده در 6 مهر، 2012 وااااااااااااا شی شده :gnugghender: من جدی گفتم هااااااااااا خونه ما میدون دانشگاهست بیا قرار بزار 3
.Yaprak 15748 ارسال شده در 6 مهر، 2012 وااااااااااااا شی شده :gnugghender:من جدی گفتم هااااااااااا خونه ما میدون دانشگاهست بیا قرار بزار بعدا آدرس دقیق محل کارمو برات پ.خ می کنم بیا اونجا 3
ارسال های توصیه شده