not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ آره بابا اگر میومدی حتما با حضور این پسره میباختی آره آلزایمرم داره که 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ آره آلزایمرم داره که خدا بهت خیلی رحم کرد 2 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ خیلی گوشت تلخ هستین جمعین:whistles: 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ خیلی گوشت تلخ هستین جمعین:whistles: آره منم موافقم مخصوصا با این زبون در آوردن مشکل دارم اساسی 3 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ آره منم موافقممخصوصا با این زبون در آوردن مشکل دارم اساسی سلام خانمی خوش اومدی:hapydancsmil: من با دوستان بودم با شما نبودم اخه یک سوال پرسیدم هیچ کس تو بگو هیچ کس نیومد بهم جواب بده 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ سلام خانمی خوش اومدی:hapydancsmil:من با دوستان بودم با شما نبودم اخه یک سوال پرسیدم هیچ کس تو بگو هیچ کس نیومد بهم جواب بده چه سوالی بهار 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ سلام خانمی خوش اومدی:hapydancsmil:من با دوستان بودم با شما نبودم اخه یک سوال پرسیدم هیچ کس تو بگو هیچ کس نیومد بهم جواب بده مرسی ولی....... یعنی واقعا منو نمیبینییییییییی؟؟!!!! میبینی mission.impossible 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ یعنی واقعا منو نمیبینییییییییی؟؟!!!!میبینی mission.impossible عزیزم بهار گفت به همه ما گوش تلخ تو اومدی حال احوال پرسی کرد بهت گفت با تو نبودم یعنی تو گوش تلخ نیستی 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ عزیزم بهار گفت به همه ما گوش تلختو اومدی حال احوال پرسی کرد بهت گفت با تو نبودم یعنی تو گوش تلخ نیستی میدونم بااااااو 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ آره آلزایمرم داره که ببند... 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ وات نه کیلووات بی شوخی من متوجه منظورتون نشدم ترکی! یه چیزی تو مایه های وات!!!! ای باباااااااااا چرا هرچی مینویسم میگه کوتاهه؟ اها چه جالب خب نباید هرچی بنویسی که خیلی گوشت تلخ هستین جمعین:whistles: مثه تو :vahidrk: چرا اونوقت؟ سلام خانمی خوش اومدی:hapydancsmil:من با دوستان بودم با شما نبودم اخه یک سوال پرسیدم هیچ کس تو بگو هیچ کس نیومد بهم جواب بده :w888:چی پرسیدی؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ چه سوالی بهار این جانب بهاره گله پرسیدم عروسی کی بوده اما هیچ کس بهم جواب نداد :cry2::cry2::cry2::cry2::cry2: عزیزم بهار گفت به همه ما گوش تلختو اومدی حال احوال پرسی کرد بهت گفت با تو نبودم یعنی تو گوش تلخ نیستی بعله درست میگی عزیزم من با دقیقا 4 نفر بودن که اومدن و رفتن اما جوابمو ندادن بمثه تو :vahidrk: چرا اونوقت؟ :w888:چی پرسیدی؟؟؟؟؟ نخیر حانی من گوشت خودمو امتحان کردم شیرینه شیرین تر از عسل:w12::w12::w12::w12: اقاجان عروسی کی بوده یا هست :icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ مشکل؟؟؟!!! مهندس داود اصولا معلوم نیست که مشکلی دارن یا ندارن فهمیدی به منم بگو که داره یا نداره 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ مهندس داود اصولا معلوم نیست که مشکلی دارن یا ندارن فهمیدی به منم بگو که داره یا نداره البته من که واسه این روم نیستم نمیام اینجا، فهمیدی بیا بگو بهم مررررررسی 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ نخیر حانی من گوشت خودمو امتحان کردم شیرینه شیرین تر از عسل:w12::w12::w12::w12: اقاجان عروسی کی بوده یا هست :icon_razz: بزار امتحان کنم تا باور کنم اتنا جون با پدر فافا 2 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ البته من که واسه این روم نیستم نمیام اینجا، فهمیدی بیا بگو بهم مررررررسی خوب من فهمیدم هاااااااااا میخوای پیغام خصوصی بهت بدم بگم اینجا بگم تابلو میشه 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ خوب من فهمیدم هاااااااااا میخوای پیغام خصوصی بهت بدم بگم اینجا بگم تابول میشه منتظرم بیا بگو:biggrin: 2 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ منتظرم بیا بگو:biggrin: پس اسم بده تا شماره شناسنامه طرف رو تحویل بگیر 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ پس اسم بده تا شماره شناسنامه طرف رو تحویل بگیر ماشاالله آمار گیری 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده