DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ فافا چرا به من نگفتی همچین تاپیکی ام هست مثلا منم همدانی اما فافا اگه همدانی هستی چرا اسم شهرتو نذاشتی 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ فافا اگه همدانی هستی چرا اسم شهرتو نذاشتی فافا نمیشناسیهمونیه که این تاپیکو زده دوست داشتم نذاشتم مشکلی هست 2 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ همدان که خشک سالی اومده اون که بعععععععله معلوم نیست بروبچ کجا هستن حداقل 20 الی 30 نفر همدانی هستن اما اصلا لو نمیدنم انگار همدان لولو ست 2 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ فافا چرا به من نگفتی همچین تاپیکی ام هست مثلا منم همدانی اما خیلی دخمل بدی بوده هااااااااا :vahidrk: فافا اگه همدانی هستی چرا اسم شهرتو نذاشتی خوب منم اسم شهر نذاشتم اخه نوشته محل سکونت ننوشته که اسم شهر خوب من نوشتم زیر زمین خونمون 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ خیلی دخمل بدی بوده هااااااااا :vahidrk: خوب منم اسم شهر نذاشتم اخه نوشته محل سکونت ننوشته که اسم شهر خوب من نوشتم زیر زمین خونمون آره خیلی دخمل بدیه امشب میاد خونمون این حرکتو :vahidrk: مهمونه منه 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ فافا نمیشناسیهمونیه که این تاپیکو زده دوست داشتم نذاشتم مشکلی هست اره همش مشکله 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ آره خیلی دخمل بدیه امشب میاد خونمون این حرکتو :vahidrk: مهمونه منه پس چه بزن بزنی بشه اونجا 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ اره همش مشکله کسی نظر شما رو پرسید 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ پس چه بزن بزنی بشه اونجا امن و امان اومدن رفتن 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ امن و امان اومدن رفتن عروس خانم اومده بودن خونه شما دل بی قراری داشتی 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ عروس خانم اومده بودن خونه شما دل بی قراری داشتی منظور 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ منظور مبارکه :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ مبارکه :hapydancsmil: بچه برو لالا این فوضولیا به تو نیومده 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ بچه برو لالا این فوضولیا به تو نیومده پس یه عروسی افتادیم :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ پس یه عروسی افتادیم :hapydancsmil: کی خواست حالا تو رو دعوت کنه اصلا رو دعوت شدنت حساب نکن 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۱ کی خواست حالا تو رو دعوت کنهاصلا رو دعوت شدنت حساب نکن مگه به دعوته عزیز همین جوری بدون دعوت هم میام 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ مگه به دعوته عزیز همین جوری بدون دعوت هم میام بدون کارت دعوت کسی رو راه نمیدیم 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ بچه ها من موندم جا عروسی کیه باید خودشون بیان بگن چه خبره 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۱ سلام سلاااااااااام به بروبچِ گلِ همدانی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده