Bahareh.S 3068 ارسال شده در 11 تیر، 2012 دلم برای همه دوستام تنگ میشه خیلی زیاد :cry2::cry2::cry2: ممنون منو تو جمعتون قبول کردید :w72: 3
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 12 تیر، 2012 و به خصوص دلم براي افرادي كه خيلي شكاك هستن و فك ميكنن من دروغ گو هستم اصلا تنگ نميشه 1
haniye.a 5626 ارسال شده در 14 تیر، 2012 پ من چی؟ سیلاااام چه عجب یه بارم ونوسی تو اومدی اینور:hapydancsmil: اوووووه کی تا جمعه صبر میکنه....... جمعه گذشت ناراحت نباش دلم برای همه دوستام تنگ میشه خیلی زیاد :cry2::cry2::cry2: ممنون منو تو جمعتون قبول کردید :w72: بهاره حالت سره جاشه چی میگی تو؟ واقعا گفتی یا سرکاریم؟ سلام سلام سلااااااااااامچه خبرا؟ سولوم هیچی منکه بیخبرم تو چه خبر؟ 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 14 تیر، 2012 سیلاااام چه عجب یه بارم ونوسی تو اومدی اینور:hapydancsmil: افتخااااار دادم بهتون:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:
haniye.a 5626 ارسال شده در 14 تیر، 2012 افتخااااار دادم بهتون:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: بله شما لطف کردین از بزرگواریه شماس میبینی اینجا چقد خالیه؟ 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 14 تیر، 2012 بله شما لطف کردین از بزرگواریه شماسمیبینی اینجا چقد خالیه؟ بلهههه بلههههه؛ خودتون بزرگوارید اوهوم,اجکال نداره؛بیا سمت ما,گیلان یکم شلوخ تره
haniye.a 5626 ارسال شده در 15 تیر، 2012 سیلام سلام تیتان بهاره جدی جدی رفت فهمیدی؟ بلهههه بلههههه؛ خودتون بزرگوارید اوهوم,اجکال نداره؛بیا سمت ما,گیلان یکم شلوخ تره مخسی اخه من اونجا غریبم هیچکی نیس؟ من هستم بهاره نیست نه نیستش پس تو اینجا نقش هویجو ایفا میکنی؟ پس شوما کیی؟! همسایه بقلی 2
haniye.a 5626 ارسال شده در 16 تیر، 2012 جدی جدی رفت ؟ پ ن پ شوخی شوخی رفت وا....بهاره چرا رفت؟تا من اومدم اون رفت! قبلا میخواست بره اما نه به این زودی ازدستش ناراحت شدم باید قبلش میگفت میخواد بره:icon_razz: 3
oiler 76 ارسال شده در 16 تیر، 2012 اینجا چه خبره؟؟؟ چرا بهاره رفت؟؟؟؟؟؟؟؟ :( تی تی هم که معلوم نیست کجاس :( 4
titi.kh 1793 ارسال شده در 18 تیر، 2012 اینجا چه خبره؟؟؟ چرا بهاره رفت؟؟؟؟؟؟؟؟ :( تی تی هم که معلوم نیست کجاس :( من هستم... همین جاهام 3
ارسال های توصیه شده