haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ تو کجااا یه جا که مختصه بچه ها نیباشه 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ یه جا که مختصه بچه ها نیباشه خودت که بچه تری 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ خودت که بچه تری برو بابا برو کشکتو بصاب اییییییییییییییییییییش:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ برو بابا برو کشکتو بصاب اییییییییییییییییییییش:icon_razz: اینا که کار خانمهاس تو بصاب 2 لینک به دیدگاه
oiler 76 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ سلام مجدد به همه دوستای گلم. امیدوارم حال همتون خوب باشه. چه خبرا؟ تو سال جدید کیا خبر تازه دارن؟ اتفاق خاصی واسه کسی نیفتاده؟ 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ سلام سلاااااااااااام به پا خیزین....من اومدمممممممممم 4 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ سلام سلاااااااااااامبه پا خیزین....من اومدمممممممممم سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام کسی نیست که به پا خیزن همه میخوان برن شما دوتا چه باهم میاین سلام مجدد به همه دوستای گلم. امیدوارم حال همتون خوب باشه.چه خبرا؟ تو سال جدید کیا خبر تازه دارن؟ اتفاق خاصی واسه کسی نیفتاده؟ سلام گل پسر حال همه خوبه خبر تازه ای نیست جز اینکه ما شنبه میریم مشهد اتفاق که نه همه صحیح و سالمن ...شما هم که زیر میزی انجام میدین 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام کسی نیست که به پا خیزن همه میخوان برن شما دوتا چه باهم میاین شوما که هستی! ما دو تا؟ به سلامتی.....رفتی دعامون کن...باشه؟ 2 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ تو اگه از اینجا هم بری ما تنهات نمیزاریمبا حانی میریزیم سرت اون كه بعله دلتن مياد من تنا بمونم سلام عزیزم چه با احساس نوشتی....منم دلم برات تنگ میشه.... شاید منم برم.... مرسي گلم مشكل دلتنگيم كه رفع شد پرو غصه نخور باهم ميريم 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ شوما که هستی!ما دو تا؟ به سلامتی.....رفتی دعامون کن...باشه؟ دعا چی کنم ؟؟ لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ اون كه بعله دلتن مياد من تنا بمونم مرسي گلم مشكل دلتنگيم كه رفع شد پرو غصه نخور باهم ميريم دلتنگیت رفع شد ؟ 1 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ اینا که کار خانمهاس تو بصاب بی ادب یه خورده بروز باش مثلا تو قرن 21 ایم دیگه اینکارا اقا و خانم نداره:vahidrk: سلام مجدد به همه دوستای گلم. امیدوارم حال همتون خوب باشه.چه خبرا؟ تو سال جدید کیا خبر تازه دارن؟ اتفاق خاصی واسه کسی نیفتاده؟ سلام شما معلومه کجایی میخواستیم عروسی بگیریم چون شما نبودی کنسل شد سلام سلاااااااااااامبه پا خیزین....من اومدمممممممممم سولوم دخی جان چطوری؟ خوش اومدی:hapydancsmil: اون كه بعله دلتن مياد من تنا بمونم مرسي گلم مشكل دلتنگيم كه رفع شد پرو غصه نخور باهم ميريم نه اینو واسه دلتنگی بعده هات گفتم باشه برییییییییییییییییییم 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ بی ادب یه خورده بروز باش مثلا تو قرن 21 ایم دیگه اینکارا اقا و خانم نداره:vahidrk: چرا داره 1 لینک به دیدگاه
oiler 76 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ کسی به ما خبر نداد، وگر منه میومدیم عروسی 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۱ کسی به ما خبر نداد، وگر منه میومدیم عروسی من تو پروفتون گفتم.... خب واسه جمعه همتون باشین عروسی برگزار میشه 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۱ دلم از همه بيشتر تو دنياي واقعي براي يكي از دوستام تنگ شده كه به دليل گرفتاري خيلي وقته نديدمش:5c6ipag2mnshmsf5ju3 تو اين انجمنم براي يكي از بروبچ معماري كه ديگه نت نميادبعد دلم براي نادر عزيز تنگ شده كه به نامردي اخراج شد و اگه زماني تو انجمن نيام دل فوق العاده زياد براي داود و حاني تنگ ميشه خيلي زياد پ من چی؟ لینک به دیدگاه
oiler 76 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۱ من تو پروفتون گفتم....خب واسه جمعه همتون باشین عروسی برگزار میشه اوووووه کی تا جمعه صبر میکنه....... 3 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۱ پ من چی؟ دلم كه واسه تو كه خيلي تنگ ميشه خيلي زياد اصلا دلم براي تك تك دوستام تنگ ميشه اما همدانيا يك خورده بيشتر البته پست قبليمو اصلاح ميكنم ديگه دلم براي حاني تنگ نميشه چون خوب بيرون از اينجا هستش و به خصوص دلم براي افرادي كه خيلي شكاك هستن و فك ميكنن من دروغ گو هستم اصلا تنگ نميشه 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۱ دلم كه واسه تو كه خيلي تنگ ميشهخيلي زياد اصلا دلم براي تك تك دوستام تنگ ميشه اما همدانيا يك خورده بيشتر:hapydancsmil: البته پست قبليمو اصلاح ميكنم ديگه دلم براي حاني تنگ نميشه چون خوب بيرون از اينجا هستش و به خصوص دلم براي افرادي كه خيلي شكاك هستن و فك ميكنن من دروغ گو هستم اصلا تنگ نميشه:vahidrk: مرسییییی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده