haniye.a 5626 ارسال شده در 5 تیر، 2012 خودت که بچه تری برو بابا برو کشکتو بصاب اییییییییییییییییییییش:icon_razz: 2
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 5 تیر، 2012 برو بابا برو کشکتو بصاب اییییییییییییییییییییش:icon_razz: اینا که کار خانمهاس تو بصاب 2
oiler 76 ارسال شده در 5 تیر، 2012 سلام مجدد به همه دوستای گلم. امیدوارم حال همتون خوب باشه. چه خبرا؟ تو سال جدید کیا خبر تازه دارن؟ اتفاق خاصی واسه کسی نیفتاده؟ 3
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 5 تیر، 2012 سلام سلاااااااااااام به پا خیزین....من اومدمممممممممم 4
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 5 تیر، 2012 سلام سلاااااااااااامبه پا خیزین....من اومدمممممممممم سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام کسی نیست که به پا خیزن همه میخوان برن شما دوتا چه باهم میاین سلام مجدد به همه دوستای گلم. امیدوارم حال همتون خوب باشه.چه خبرا؟ تو سال جدید کیا خبر تازه دارن؟ اتفاق خاصی واسه کسی نیفتاده؟ سلام گل پسر حال همه خوبه خبر تازه ای نیست جز اینکه ما شنبه میریم مشهد اتفاق که نه همه صحیح و سالمن ...شما هم که زیر میزی انجام میدین 3
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 5 تیر، 2012 سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام کسی نیست که به پا خیزن همه میخوان برن شما دوتا چه باهم میاین شوما که هستی! ما دو تا؟ به سلامتی.....رفتی دعامون کن...باشه؟ 2
Bahareh.S 3068 ارسال شده در 6 تیر، 2012 تو اگه از اینجا هم بری ما تنهات نمیزاریمبا حانی میریزیم سرت اون كه بعله دلتن مياد من تنا بمونم سلام عزیزم چه با احساس نوشتی....منم دلم برات تنگ میشه.... شاید منم برم.... مرسي گلم مشكل دلتنگيم كه رفع شد پرو غصه نخور باهم ميريم 2
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 6 تیر، 2012 شوما که هستی!ما دو تا؟ به سلامتی.....رفتی دعامون کن...باشه؟ دعا چی کنم ؟؟
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 6 تیر، 2012 اون كه بعله دلتن مياد من تنا بمونم مرسي گلم مشكل دلتنگيم كه رفع شد پرو غصه نخور باهم ميريم دلتنگیت رفع شد ؟ 1
haniye.a 5626 ارسال شده در 6 تیر، 2012 اینا که کار خانمهاس تو بصاب بی ادب یه خورده بروز باش مثلا تو قرن 21 ایم دیگه اینکارا اقا و خانم نداره:vahidrk: سلام مجدد به همه دوستای گلم. امیدوارم حال همتون خوب باشه.چه خبرا؟ تو سال جدید کیا خبر تازه دارن؟ اتفاق خاصی واسه کسی نیفتاده؟ سلام شما معلومه کجایی میخواستیم عروسی بگیریم چون شما نبودی کنسل شد سلام سلاااااااااااامبه پا خیزین....من اومدمممممممممم سولوم دخی جان چطوری؟ خوش اومدی:hapydancsmil: اون كه بعله دلتن مياد من تنا بمونم مرسي گلم مشكل دلتنگيم كه رفع شد پرو غصه نخور باهم ميريم نه اینو واسه دلتنگی بعده هات گفتم باشه برییییییییییییییییییم 3
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 6 تیر، 2012 بی ادب یه خورده بروز باش مثلا تو قرن 21 ایم دیگه اینکارا اقا و خانم نداره:vahidrk: چرا داره 1
haniye.a 5626 ارسال شده در 7 تیر، 2012 کسی به ما خبر نداد، وگر منه میومدیم عروسی من تو پروفتون گفتم.... خب واسه جمعه همتون باشین عروسی برگزار میشه 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 7 تیر، 2012 دلم از همه بيشتر تو دنياي واقعي براي يكي از دوستام تنگ شده كه به دليل گرفتاري خيلي وقته نديدمش:5c6ipag2mnshmsf5ju3 تو اين انجمنم براي يكي از بروبچ معماري كه ديگه نت نميادبعد دلم براي نادر عزيز تنگ شده كه به نامردي اخراج شد و اگه زماني تو انجمن نيام دل فوق العاده زياد براي داود و حاني تنگ ميشه خيلي زياد پ من چی؟
oiler 76 ارسال شده در 7 تیر، 2012 من تو پروفتون گفتم....خب واسه جمعه همتون باشین عروسی برگزار میشه اوووووه کی تا جمعه صبر میکنه....... 3
Bahareh.S 3068 ارسال شده در 7 تیر، 2012 پ من چی؟ دلم كه واسه تو كه خيلي تنگ ميشه خيلي زياد اصلا دلم براي تك تك دوستام تنگ ميشه اما همدانيا يك خورده بيشتر البته پست قبليمو اصلاح ميكنم ديگه دلم براي حاني تنگ نميشه چون خوب بيرون از اينجا هستش و به خصوص دلم براي افرادي كه خيلي شكاك هستن و فك ميكنن من دروغ گو هستم اصلا تنگ نميشه 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 7 تیر، 2012 دلم كه واسه تو كه خيلي تنگ ميشهخيلي زياد اصلا دلم براي تك تك دوستام تنگ ميشه اما همدانيا يك خورده بيشتر:hapydancsmil: البته پست قبليمو اصلاح ميكنم ديگه دلم براي حاني تنگ نميشه چون خوب بيرون از اينجا هستش و به خصوص دلم براي افرادي كه خيلي شكاك هستن و فك ميكنن من دروغ گو هستم اصلا تنگ نميشه:vahidrk: مرسییییی
ارسال های توصیه شده