princeartean 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ واقعا ولی خیلی جالبن.شیطون 3 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۱ نه ندارم .نمیدونم چیکار کنم اگه داشتم خیلی خوب بود . اخي اشكال نداره مي توني نت گوشيتم وصل كني خوب اره این لقبارو من به بچه ها دادم اما اخریه رو خوده بهاره داده حاني خانه مانده خودت گفتي به كسي نگو منم نگفتم ايييييييييييش پت پيس واقعا ولی خیلی جالبن.شیطون اخي داري ميري ويييي دلمون برات تنگ ميشه بازم بيا 2 لینک به دیدگاه
princeartean 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۱ سلام مرسی . منم دلم تنگ میشه .دیگه چاره ای نیست. 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ اومدم درخونتون اون عدس پلويي كه ميخواستي بهت بدم:gnugghender: دست پخت خودت بود ؟؟ 1 لینک به دیدگاه
minoz 359 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ سلام مرسی . منم دلم تنگ میشه .دیگه چاره ای نیست. سلام دوست عزيز ويييي ماكه غصه دار ميشيم تو اين انجمن همه يك روز ميان يك روز ميرن خرم ان نغمه كه مردم بسپارند به ياد اين الان چه ربطي داشت دست پخت خودت بود ؟؟ اره ديگه اوني كه گفتي مياي ميبري گفتم نه بزار ميارم دم خونتون چه خبره اینجا عروسي قنبر علي با كبري خانم شما هم دعوتي بيا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرسي مينايي قشنگ بود 2 لینک به دیدگاه
princeartean 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ سلام دوست مهربونم.خوب دیگه ما رفتنی شدم ولی دوستای خوبمو فراموش نمیکنم.هر موقع هر جایی بتونم کمک میکنم .من همیشه بیاد دوستای خوبم هستم.حتی در دنیای دیگر..خیلی با مرامید . 3 لینک به دیدگاه
princeartean 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ نمی دانم چه می خواهم بگویم زبانم در دهان باز بسته ست در تنگ قفس باز است و افسوس که بال مرغ آوازم شکسته ست نمی دانم چه می خواهم بگویم غمی در استخوانم می گدازد خیال ناشناسی آشنا رنگ گهی می سوزدم گه می نوازد گهی در خاطرم می جوشد این وهم ز رنگ آمیزی غمهای انبوه که در رگهام جای خون روان است سیه داروی زهرآگین اندوه فغانی گرم وخون آلود و پردرد فرو می پیچیدم در سینه تنگ چو فریاد یکی دیوانه گنگ که می کوبد سر شوریده بر سنگ سرشکی تلخ و شور از چشمه دل نهان در سینه می جوشد شب و روز چنان مار گرفتاری که ریزد شرنگ خشمش از نیش جگر سوز پریشان سایه ای آشفته آهنگ ز مغزم می تراود گیج و گمراه چو روح خوابگردی مات و مدهوش که بی سامان به ره افتد شبانگاه درون سینه ام دردی ست خونبار که همچون گریه می گیرد گلویم غمی افتاده دردی گریه آلود نمی دانم چه می خواهم بگویم 3 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ سلام دوست مهربونم.خوب دیگه ما رفتنی شدم ولی دوستای خوبمو فراموش نمیکنم.هر موقع هر جایی بتونم کمک میکنم .من همیشه بیاد دوستای خوبم هستم.حتی در دنیای دیگر..خیلی با مرامید . سلام بر تو فداي تو اخييييييش دلمون برات تنگ ميشه :cry2::cry2::cry2: بازم سر بزن گلم 2 لینک به دیدگاه
princeartean 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ سلام بر توفداي تو اخييييييش دلمون برات تنگ ميشه :cry2::cry2::cry2: بازم سر بزن گلم سلام. زنده باشی دوست خوبم.منم دلم تنگ میشه براتون.چشم بتونم سر میزنم .ولی خدا میدونه کی 2 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ سلام. زنده باشی دوست خوبم.منم دلم تنگ میشه براتون.چشم بتونم سر میزنم .ولی خدا میدونه کی غصه نخور ماهم ديگر معلوم نيست به اين انجمن فكستني بيام يا نه 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ بهاره دلت واسه کی تنگ شده ؟ 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ سلام آقا داوود میگم همشهریمون کجا رفتن ازش خبر ندارین بهاره خانومو میگم. نه چطور مگه ؟ 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ سلام سلام :hapydancsmil: کسی هست؟ 2 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ بهاره دلت واسه کی تنگ شده ؟ دلم از همه بيشتر تو دنياي واقعي براي يكي از دوستام تنگ شده كه به دليل گرفتاري خيلي وقته نديدمش تو اين انجمنم براي يكي از بروبچ معماري كه ديگه نت نمياد بعد دلم براي نادر عزيز تنگ شده كه به نامردي اخراج شد و اگه زماني تو انجمن نيام دل فوق العاده زياد براي داود و حاني تنگ ميشه خيلي زياد سلام سلام :hapydancsmil: کسی هست؟ سلام سلام صدتا سلام نه كسي نيست فقط خودمممممم 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ دلم از همه بيشتر تو دنياي واقعي براي يكي از دوستام تنگ شده كه به دليل گرفتاري خيلي وقته نديدمش تو اين انجمنم براي يكي از بروبچ معماري كه ديگه نت نمياد بعد دلم براي نادر عزيز تنگ شده كه به نامردي اخراج شد و اگه زماني تو انجمن نيام دل فوق العاده زياد براي داود و حاني تنگ ميشه خيلي زياد تو اگه از اینجا هم بری ما تنهات نمیزاریم با حانی میریزیم سرت 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ دلم از همه بيشتر تو دنياي واقعي براي يكي از دوستام تنگ شده كه به دليل گرفتاري خيلي وقته نديدمش تو اين انجمنم براي يكي از بروبچ معماري كه ديگه نت نمياد بعد دلم براي نادر عزيز تنگ شده كه به نامردي اخراج شد و اگه زماني تو انجمن نيام دل فوق العاده زياد براي داود و حاني تنگ ميشه خيلي زياد سلام سلام صدتا سلام نه كسي نيست فقط خودمممممم سلام عزیزم چه با احساس نوشتی.... منم دلم برات تنگ میشه.... تو اگه از اینجا هم بری ما تنهات نمیزاریمبا حانی میریزیم سرت شاید منم برم.... 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ شاید منم برم.... تو کجااا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده