Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ بربوچ همداني كوجانه اي نيستين بابا اين همدانياي تازه وارد دريابين 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ بربوچ همداني كوجانه اي نيستين بابا اين همدانياي تازه وارد دريابين کدوم همدانیااا ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ کدوم همدانیااا ؟؟ ديگه ديگه اگه دوست داشتن ميان اينجا 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ ديگه ديگه اگه دوست داشتن ميان اينجا بله بله 2 لینک به دیدگاه
Narges.Z 222 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ سلام بچه های همدانی من همدانی نیستم ولی چون تقریبا یک سال و نیمه که تو شهرتون مشغول تحصیلم وظیفه دونستم بیام اینجا و یه عرض ادبی کرده باشم. دوستتون دارم:heartshape2:، مخصوصا یکی از شماها رو که یه مدته ازش دور شدم:sorry:، کاش این صفحه رو می دید که بدونه هنوزم بیادشم! 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ سلام بچه های همدانیمن همدانی نیستم ولی چون تقریبا یک سال و نیمه که تو شهرتون مشغول تحصیلم وظیفه دونستم بیام اینجا و یه عرض ادبی کرده باشم. دوستتون دارم:heartshape2:، مخصوصا یکی از شماها رو که یه مدته ازش دور شدم:sorry:، کاش این صفحه رو می دید که بدونه هنوزم بیادشم! خوش اومدی خب فعلا همدانی حساب میشی واسه کی تنگ شده بگو شاید ما بشناسیمش 3 لینک به دیدگاه
Narges.Z 222 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ خوش اومدی خب فعلا همدانی حساب میشی واسه کی تنگ شده بگو شاید ما بشناسیمش ممنون. اسمشو نمی تونم بگم چون شاید دلش نخواد اسمشو توی این انجمن بیارم، شرمندم! 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ ممنون.اسمشو نمی تونم بگم چون شاید دلش نخواد اسمشو توی این انجمن بیارم، شرمندم! شاید عطر باورن خودمونه در هر صورت خوش اومدی 3 لینک به دیدگاه
princeartean 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ سلام عزیزای همشهری چطورین همگی خوش اومدین........... 4 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ نزن رو میز دارم ميزنم تو برقصي سلام بچه های همدانیمن همدانی نیستم ولی چون تقریبا یک سال و نیمه که تو شهرتون مشغول تحصیلم وظیفه دونستم بیام اینجا و یه عرض ادبی کرده باشم. دوستتون دارم:heartshape2:، مخصوصا یکی از شماها رو که یه مدته ازش دور شدم:sorry:، کاش این صفحه رو می دید که بدونه هنوزم بیادشم! سلام نرگسي خوش اومدي عزيزم فقط بگو كيه در عرض يك چشم برهم زدن طرف رو در درب منزل تحويل بگير :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ سلام عزیزای همشهری چطورین همگی خوش اومدین........... سلام محمد عزيز خوش اومدي :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
princeartean 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ سلام محمد عزيز خوش اومدي:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
princeartean 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ سلام محمد عزيز خوش اومدي:hapydancsmil: خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخیییییییییییییییییییییییلللللللللللللللللللییییییییییییی ممممممممنون.دوست عزیز 3 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ وي وي چه عكس خوشملي مرشي گلم خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخیییییییییییییییییییییییلللللللللللللللللللییییییییییییی ممممممممنون.دوست عزیز قابلتو نداشت همشهري 3 لینک به دیدگاه
princeartean 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ وي وي چه عكس خوشمليمرشي گلم قابلتو نداشت همشهري مرسی دوست خوبم لطف داری.خوشحالم که توی جمع شما هستم:w36: 3 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ مرسی دوست خوبم لطف داری.خوشحالم که توی جمع شما هستم:w36: منم خيلي خيلي خوشحالم تو جمع ماييي همداني هااا خيلي كم هستن 2 لینک به دیدگاه
princeartean 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ منم خيلي خيلي خوشحالم تو جمع ماييي:hapydancsmil:همداني هااا خيلي كم هستن مرسی..غصه نخور سعی میکنم بگردم پیداشون کنم ..به نظرم زیادن به روی خودشون نمیارن..البته کمکم کن تا زودتر به نتیجه برسم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده