Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ بچه (داوود تيتان) به اين خوبي از خداشونم باشه زن داوود بشن از خداشون هست اما داود از اونا خوشش نمياد اين همه دختر اين نشد يكي ديگه اخه دختر شهر ما كم هستن اگه يكشون نشه ديگه مي مونه بدون زن 4 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ از خداشون هست اما داود از اونا خوشش نمياد اخه دختر شهر ما كم هستن اگه يكشون نشه ديگه مي مونه بدون زن حالا یه چیزی میگما دههه 4 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ تو دیگه اینو نگو خواهشا هرجا میریم میگیم زن میخوایم میپرسن کی تا میگیم تیتان پرتمون میکنن بیرون...:icon_razz: به خاطر من پرت نمیکنن به خاطر گذشته بد تو فکر میکنن منم بدم بچه (داوود تيتان) به اين خوبي از خداشونم باشه زن داوود بشن نوکرم تو همیشه دوست خودمی فعلا که نمیدن تو برو ببین میدن یا نه اين همه دختر اين نشد يكي ديگه تازه اینقدر دختر زیاده باید 3 یا 4 تا زن گرفت که بقیه نترشن اقاجان میگم نمیدن یعنی نمیدن دهههههه خاله جان میدن تو برووو 4 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ اخه دختر شهر ما كم هستن اگه يكشون نشه ديگه مي مونه بدون زن خوب از يه شهر ديگه زن بگيره البته اگه دختراي شهر تون بهش اجازه بدن 3 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ تازه اینقدر دختر زیاده باید 3 یا 4 تا زن گرفت که بقیه نترشن داوود نگو كه اگه يه وقت زن آيندت بشنوه وا وي لا مي شه 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ داوود نگو كه اگه يه وقت زن آيندت بشنوه وا وي لا مي شه نمیشنوه میبینه 4 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ به خاطر من پرت نمیکنن به خاطر گذشته بد تو فکر میکنن منم بدم نوکرم تو همیشه دوست خودمی تو برو ببین میدن یا نه تازه اینقدر دختر زیاده باید 3 یا 4 تا زن گرفت که بقیه نترشن خاله جان میدن تو برووو تیتان خیلی پررویی میرم دنباله یه زنی برات که پوست کلتو بکنه:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ نمیشنوه میبینه چي رو مي بينه:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ تیتان خیلی پررویی میرم دنباله یه زنی برات که پوست کلتو بکنه:vahidrk: خوبه با هم میشینیم پوست همو میکنیم چي رو مي بينه:icon_pf (34): حرفای ابنجا رو میبینه نه میشنوه 4 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ خوبه با هم میشینیم پوست همو میکنیم حرفای ابنجا رو میبینه نه میشنوه اووووف...پس تو هم پوست کنی؟ بت نمیاداااااا 4 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ خوبه با هم میشینیم پوست همو میکنیم حرفای ابنجا رو میبینه نه میشنوه وایساتا یه زنی برات میگیرم پوست کندن یادت بره بچه پررو اووووف...پس تو هم پوست کنی؟بت نمیاداااااا این تیتان هفت خطه روزگاره نمیدونستی؟ 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ اووووف...پس تو هم پوست کنی؟بت نمیاداااااا پس چی فکر کردی سیب زمینی بادمجان و .... پوست میکنیم اینجوری بهم میاد 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ وایساتا یه زنی برات میگیرم پوست کندن یادت بره بچه پررو این تیتان هفت خطه روزگاره نمیدونستی؟ چه شود هفت خط که مال پارسال بود الان شدم هشت خط 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ چه شود هفت خط که مال پارسال بود الان شدم هشت خط از رو نمیری که 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ از رو نمیری که این رو که میگی کجاس 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ این رو که میگی کجاس میخوای ردیف کنم یه روز باهم بریم 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ میخوای ردیف کنم یه روز باهم بریم بریم 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ میدونستی یه جکه تو بدونی بسه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده