haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ بعدم 1- خودت پرويي و سرتقي2- قبول مي كنم يك خورده شيطون هستم 3- ادم فوق العاده ركي هستم 4- ادم خوبه همه جا سرشناس باشه مگه بده 5- چرا تو باغ نيستم از چه نظر مي گي ما تو آسمونا مي چرخيم شوخی کردم عزیزم 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ شوما دوتا خفن بهم میاینا الان میگم چرا:جفتتونم پررویین سرتقین شیطونین شلوغین رودروایستی ندارین یه روزه تو انجمن همه میشناسنتون یه کوچولو تو باغ نیستین ...... اگه شوما دوتا بشین عروس دوماد خفن بهم میاینا ولی تیتی و پدر شیبنم بهم میان چون: ارومن کم پیدان مهربونن خونگرمن ..... اینا باهم یک زوج خوشبختو تشکیل میدن خب دیگه چون دلایل خیلی خوبو واضح بود طبق اینایی که گفتم عروسی میگیریم اول عروسیه بهاره و تیتان چون هردوشون هستن بعد عروسیه تیتی و پدر شبنم تا پدر شبنم پیداش بشه شما هم به این خاله ها شبیه هستی که میخوان همه رو شوهر بدن ولی خودشون پیر دختر میمونن 2 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ تی تی همیشه اغفالش کن از ایناااا؟:gnugghender:؟ به من می آید آخه؟ 3 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ اقا شوهرم من كوووووووووووو حالا بهروز نیست بگیم داوود بیاد نقش بهروزو بازی کنه فعلا؟؟؟ پسرامون کمن دیگه... 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ از ایناااا؟:gnugghender:؟ به من می آید آخه؟ نه شما که دختر خوبی هستی به خاطر ما اغفالش کن بیاد 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ حالا بهروز نیست بگیم داوود بیاد نقش بهروزو بازی کنه فعلا؟؟؟ پسرامون کمن دیگه... جون تو بهروز برای بهاره مناسبه خودم جورشون میکنم 3 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ نه شما که دختر خوبی هستی به خاطر ما اغفالش کن بیاد :girl_blush2::girl_blush2: قوفون شماااا :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ :girl_blush2::girl_blush2:قوفون شماااا :gnugghender: خواهش پس برو تو کار اغفال شبنم 3 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ جون تو بهروز برای بهاره مناسبه خودم جورشون میکنم اااااا...اگه این طوریه که باااشه پس زود تر دلممون عروسی می خواااااد 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ اااااا...اگه این طوریه که باااشه پس زود تر دلممون عروسی می خواااااد اره والا بهروز رو خودمون واسه بهاره جور میکنیم 2 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ اره والا بهروز رو خودمون واسه بهاره جور میکنیم موافقم...فقط این دوماااد معلوووم نیست کجا رفته... مشکوک می زنه 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ موافقم...فقط این دوماااد معلوووم نیست کجا رفته...مشکوک می زنه مشکوک هم اینجور تولدش بوده مارو اسپی یاس دعوت نکرده اخه نامردی تا چه حد دامااااد از ایناس که 6 تا زیر بغلش داره 3 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ مشکوک هم اینجور تولدش بوده مارو اسپی یاس دعوت نکرده اخه نامردی تا چه حد دامااااد از ایناس که 6 تا زیر بغلش داره :ws28: بهار که شد خانومش دیگه نمی زاره مارو بپیچونه... 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ :ws28:بهار که شد خانومش دیگه نمی زاره مارو بپیچونه... این بهاره برای بهروز خوبه نمیزاره بهروز تکون بخوره و مشکوک بازی در بیاره 3 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ جون تو بهروز برای بهاره مناسبه خودم جورشون میکنم اي ول بالاخره بهاره عروس ميشه :hapydancsmil: اره والا بهروز رو خودمون واسه بهاره جور میکنیم بهروز و بهاره هم به هم ميان هااااااااا مورد خيلي خوبيه فقط پيداش كنين مشکوک هم اینجور تولدش بوده مارو اسپی یاس دعوت نکرده اخه نامردی تا چه حد دامااااد از ایناس که 6 تا زیر بغلش داره بي خود بشينه سرجاش بينم :icon_razz: :ws28:بهار که شد خانومش دیگه نمی زاره مارو بپیچونه... صد در صد شك نكنين پابند خونه و زندگي مي كنمش این بهاره برای بهروز خوبه نمیزاره بهروز تکون بخوره و مشکوک بازی در بیاره اخ جون عروسييييييييييييي:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ شما هم به این خاله ها شبیه هستی که میخوان همه رو شوهر بدن ولی خودشون پیر دختر میمونن تو دیگه اینو نگو خواهشا هرجا میریم میگیم زن میخوایم میپرسن کی تا میگیم تیتان پرتمون میکنن بیرون...:icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ تو دیگه اینو نگو خواهشا هرجا میریم میگیم زن میخوایم میپرسن کی تا میگیم تیتان پرتمون میکنن بیرون...:icon_razz: بچه (داوود تيتان) به اين خوبي از خداشونم باشه زن داوود بشن 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ بچه (داوود تيتان) به اين خوبي از خداشونم باشه زن داوود بشن فعلا که نمیدن 4 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ فعلا که نمیدن اين همه دختر اين نشد يكي ديگه 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ اين همه دختر اين نشد يكي ديگه اقاجان میگم نمیدن یعنی نمیدن دهههههه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده