Bahareh.S 3068 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 شوهرت فرار کردبهارررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر اخه چييييييييييييرا من بدون عشقم مي ميرم جاااااااااانم بگو بده دارم برات شوهر پيدا موكنم:gnugghender: از تو كه براي من آبي گرم نميشه 3
haniye.a 5626 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 اخه چييييييييييييرا من بدون عشقم مي ميرم جاااااااااانم بگو بده دارم برات شوهر پيدا موكنم:gnugghender: از تو كه براي من آبي گرم نميشه میرم پیداش میکنم میارمش نترس نیخوام من شوهر نیخوام الهییییییییییی بزار بیام تو پروفت دنبال مذکر بگردم خوبه؟ 3
Bahareh.S 3068 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 میرم پیداش میکنم میارمش نترسنیخوام من شوهر نیخوام الهییییییییییی بزار بیام تو پروفت دنبال مذکر بگردم خوبه؟ باشه حتما بري پيداش كني ها وگرنه من بي شوهر مي مونم اره فعلا داود دمه دسته اون خوبه ديگه مذكراي من همه بچه هستن يك مشت بچه خورده نه نه وايسا دوتا جيگر هستن يكشون فعلا دم دست نيست يكشون هست همه چيزشم اوكي مي خواي برو با اون حرف بزن 1
haniye.a 5626 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 باشه حتما بري پيداش كني ها وگرنه من بي شوهر مي مونماره فعلا داود دمه دسته اون خوبه ديگه مذكراي من همه بچه هستن يك مشت بچه خورده نه نه وايسا دوتا جيگر هستن يكشون فعلا دم دست نيست يكشون هست همه چيزشم اوكي مي خواي برو با اون حرف بزن پس داوودو برات بگیریم خوبه؟ بگو بینم کیان واست جورشون کنم 1
Bahareh.S 3068 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 پس داوودو برات بگیریم خوبه؟بگو بینم کیان واست جورشون کنم نه داود مال تو اون جيگر طلا مال من از بروبچ شهرسازي هستن حالا بگرد پيدا كن پرتقال فروش را 2
Bahareh.S 3068 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 گفت حانیه خل و دیووونه کدوم کدوم وره اينو پايم خيلي خوب اومدي دمت گرم 1
haniye.a 5626 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 نه داود مال تو اون جيگر طلا مال مناز بروبچ شهرسازي هستن حالا بگرد پيدا كن پرتقال فروش را بهار نداشتیما خصوصی بگو جورش کنم گفت حانیه خل و دیووونه کدوم کدوم وره اشتب شنیدی اون پرسیده تیتان خلو دیوونه کدوم وره؟ اينو پايم خيلي خوب اومدي دمت گرم بهاره میرم هرچی شهرسازه مذکره خبر میکنم که عاشقه اونا شدیا 2
Bahareh.S 3068 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 بهار نداشتیماخصوصی بگو جورش کنم اشتب شنیدی اون پرسیده تیتان خلو دیوونه کدوم وره؟ بهاره میرم هرچی شهرسازه مذکره خبر میکنم که عاشقه اونا شدیا اخه تو جرف زير زبونت نمي مونه :vahidrk: اي جان بپر بگو من از خدامه چي بهتر از اين :hapydancsmil: 2
haniye.a 5626 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 اخه تو جرف زير زبونت نمي مونه :vahidrk:اي جان بپر بگو من از خدامه چي بهتر از اين :hapydancsmil: پررویی دیگه کاریت نمیشه کرد 2
Bahareh.S 3068 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 پررویی دیگه کاریت نمیشه کرد اتفاقا حاني جون تو دنياي واقعي هم، همه ميگن نمي دونم چي كنم ميگن روت ميمونه سنگ پاي قزوين 2
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 اشتب شنیدی اون پرسیده تیتان خلو دیوونه کدوم وره؟ نه درست شنیدم 2
haniye.a 5626 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 اتفاقا حاني جون تو دنياي واقعي هم، همه ميگن نمي دونم چي كنم ميگن روت ميمونه سنگ پاي قزوين نه درست شنیدم شوما دوتا خفن بهم میاینا الان میگم چرا: جفتتونم پررویین سرتقین شیطونین شلوغین رودروایستی ندارین یه روزه تو انجمن همه میشناسنتون یه کوچولو تو باغ نیستین ...... اگه شوما دوتا بشین عروس دوماد خفن بهم میاینا ولی تیتی و پدر شیبنم بهم میان چون: ارومن کم پیدان مهربونن خونگرمن ..... اینا باهم یک زوج خوشبختو تشکیل میدن خب دیگه چون دلایل خیلی خوبو واضح بود طبق اینایی که گفتم عروسی میگیریم اول عروسیه بهاره و تیتان چون هردوشون هستن بعد عروسیه تیتی و پدر شبنم تا پدر شبنم پیداش بشه 2
Bahareh.S 3068 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 شوما دوتا خفن بهم میاینا الان میگم چرا:جفتتونم پررویین سرتقین شیطونین شلوغین رودروایستی ندارین یه روزه تو انجمن همه میشناسنتون یه کوچولو تو باغ نیستین ...... اگه شوما دوتا بشین عروس دوماد خفن بهم میاینا ولی تیتی و پدر شیبنم بهم میان چون: ارومن کم پیدان مهربونن خونگرمن ..... اینا باهم یک زوج خوشبختو تشکیل میدن خب دیگه چون دلایل خیلی خوبو واضح بود طبق اینایی که گفتم عروسی میگیریم اول عروسیه بهاره و تیتان چون هردوشون هستن بعد عروسیه تیتی و پدر شبنم تا پدر شبنم پیداش بشه افريييييين به تو دختر باهوش بقيه دلايلم من ميگم عشق عوض كردن اواتار و امضاهم داريم و چيزاي ديگه بعدم ميخواي با داود بريزيم سرت دختره پرو و خيره سر :icon_razz: برو ديگه تو انجمن نمبينمت:vahidrk: داود جاي پسر منه يعني چي 2
Bahareh.S 3068 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 بعدم 1- خودت پرويي و سرتقي 2- قبول مي كنم يك خورده شيطون هستم 3- ادم فوق العاده ركي هستم 4- ادم خوبه همه جا سرشناس باشه مگه بده 5- چرا تو باغ نيستم از چه نظر مي گي ما تو آسمونا مي چرخيم 1
haniye.a 5626 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 افريييييين به تو دختر باهوش بقيه دلايلم من ميگم عشق عوض كردن اواتار و امضاهم داريم و چيزاي ديگه بعدم ميخواي با داود بريزيم سرت دختره پرو و خيره سر :icon_razz: برو ديگه تو انجمن نمبينمت:vahidrk: داود جاي پسر منه يعني چي پیشته بینیم باو به شهرسازا میگما... 1
haniye.a 5626 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 بعدم 1- خودت پرويي و سرتقي2- قبول مي كنم يك خورده شيطون هستم 3- ادم فوق العاده ركي هستم 4- ادم خوبه همه جا سرشناس باشه مگه بده 5- چرا تو باغ نيستم از چه نظر مي گي ما تو آسمونا مي چرخيم شوخی کردم عزیزم 1
Bahareh.S 3068 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 پیشته بینیم باو به شهرسازا میگما... مگه كه مي گم برو بگو گوش نمي دي زود باش ديگه
ارسال های توصیه شده