titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ بچه ها فعلا من ميرمفقط وقتي برگشتم يك شوهرم برام جور كنين هااااااااااااااااااااااااااااااا زوده که حالاااا... تازه می خواستیم بریم دور دور... 2 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ زوده که حالاااا...تازه می خواستیم بریم دور دور... ما خيلي وقته هستيم شما دير اومدين ما حامون رو ميديم تازه نفسا 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ سلام سلاااااااااااااااااااام:62izy85: چقد دلم برای وطنم تنگ شده بود ...اصن هیچ جا خاکُ خونه ی خودِ آدم نمیشه!!! آآآآآآآآآآآآآآآآه خدای من!!! چه حسِ خوبی!!! 4 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ ما خيلي وقته هستيم شما دير اومدينما حامون رو ميديم تازه نفسا به وجود شما احتیاج آخه خاانوم خانووماااا پرچمت پایینه؟ نمیای بیرون با بچه ها؟؟ 3 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ سلام سلاااااااااااااااااااام:62izy85:چقد دلم برای وطنم تنگ شده بود ...اصن هیچ جا خاکُ خونه ی خودِ آدم نمیشه!!! آآآآآآآآآآآآآآآآه خدای من!!! چه حسِ خوبی!!! آخی سلااام سلااام... خوبی عزیزم... میسی که اومدی:hapydancsmil: خوش اومدی عسلی جونم... بوووووووووووووووووووووووووووسسسسسسسسسسسس بووووووووووووووووووس 1 صفحه مونده بشه 200:a030: دلمون حسابی واست تنگ شده بوووود 4 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ بزن به تختهواسه شي :vahidrk: زدم 20 روز چیه 4 شنبه همین هفتس بابا جونه تو نمیشه دیگه دارم از فضولی میمیرم برو زودی پیداش کن بگو عروس داره در دوری تو میمیره خودم خبرت میکنم 2 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ سلام سلاااااااااااااااااااام:62izy85:چقد دلم برای وطنم تنگ شده بود ...اصن هیچ جا خاکُ خونه ی خودِ آدم نمیشه!!! آآآآآآآآآآآآآآآآه خدای من!!! چه حسِ خوبی!!! سلام عسلم خوش اومدي پ كوجانه بودي وطن بودن تو حس غربت مي داد 4 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ به وجود شما احتیاج آخه خاانوم خانوومااااپرچمت پایینه؟ نمیای بیرون با بچه ها؟؟ اره والا درگير كار و زندگي و اين جورچيزا الان كه نه درگير پايان نامه ام هستم انشالله دفعه بعد 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ سلام سلاااااااااااااااااااام:62izy85:چقد دلم برای وطنم تنگ شده بود ...اصن هیچ جا خاکُ خونه ی خودِ آدم نمیشه!!! آآآآآآآآآآآآآآآآه خدای من!!! چه حسِ خوبی!!! به به خوش اومدی دل ماهم واست تنگ شده بود 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ سلام عسلم خوش اومدي پ كوجانه بودي وطن بودن تو حس غربت مي داد سلااااااااااااااام خانه مان بودم به به خوش اومدی دل ماهم واست تنگ شده بود سلااااام مرسیییییییی 3 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ اره والا درگير كار و زندگي و اين جورچيزاالان كه نه درگير پايان نامه ام هستم انشالله دفعه بعد باشه عزیزم... موفق باشی... 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ به افتخار شبنم رفتن تو صفحه 200 رو جشن میگیریم شبنم کجا بودی بیا تعریف کن ببینم 4 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ 200:hapydancsmil::hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ به افتخار شبنم رفتن تو صفحه 200 رو جشن میگیریم شبنم کجا بودی بیا تعریف کن ببینم اینم شببنمی داوود خاان... دست دست دست:hapydancsmil: پرچم تو هم پایینه؟ 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ مبارک مبارک....بالاخره تاپیکمون 200تایی شد ....اشکِ ذوق تیتان بدو شیرینی بده! راستی منم آمادگی عروس شدنُ دارما 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ سرعت نتم وحشتناک پایینه!:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ اینم شببنمی داوود خاان...دست دست دست:hapydancsmil: پرچم تو هم پایینه؟ داوود خان چه ابهتی داره هاا مبارک مبارک....بالاخره تاپیکمون 200تایی شد ....اشکِ ذوقتیتان بدو شیرینی بده! راستی منم آمادگی عروس شدنُ دارما تو هم که منو میبینی یاد شیرینی میوفتی 4 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ مبارک مبارک....بالاخره تاپیکمون 200تایی شد ....اشکِ ذوقتیتان بدو شیرینی بده! راستی منم آمادگی عروس شدنُ دارما آخی.. آقا واتان جان که رفته نیست... یکی دیگه پیدا می کنیم... پدرت هم اومد اعلام حضور کردو رفت امشب هم که نیست... 3 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ سرعت نتم وحشتناک پایینه!:icon_pf (34): منم 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ داوود خان چه ابهتی داره هاا تو هم که منو میبینی یاد شیرینی میوفتی پس کی شیرینی بده؟ آخی..آقا واتان جان که رفته نیست... یکی دیگه پیدا می کنیم... پدرت هم اومد اعلام حضور کردو رفت امشب هم که نیست... ای بابا....شانسم نداریم که!!! موردِ بعدی لطفا!!! پ.ن: حانی اس داده گفته که بگم برنامه عروسی رو بهم نزنم! مگه برنامه دارین؟اونم بدونِ اجازه من؟ دِهــــــــــه!!!....الن خون جلوی چشام گرفته! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده