titi.kh 1793 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 بچه ها فعلا من ميرمفقط وقتي برگشتم يك شوهرم برام جور كنين هااااااااااااااااااااااااااااااا زوده که حالاااا... تازه می خواستیم بریم دور دور... 2
Bahareh.S 3068 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 زوده که حالاااا...تازه می خواستیم بریم دور دور... ما خيلي وقته هستيم شما دير اومدين ما حامون رو ميديم تازه نفسا 2
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 سلام سلاااااااااااااااااااام:62izy85: چقد دلم برای وطنم تنگ شده بود ...اصن هیچ جا خاکُ خونه ی خودِ آدم نمیشه!!! آآآآآآآآآآآآآآآآه خدای من!!! چه حسِ خوبی!!! 4
titi.kh 1793 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 ما خيلي وقته هستيم شما دير اومدينما حامون رو ميديم تازه نفسا به وجود شما احتیاج آخه خاانوم خانووماااا پرچمت پایینه؟ نمیای بیرون با بچه ها؟؟ 3
titi.kh 1793 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 سلام سلاااااااااااااااااااام:62izy85:چقد دلم برای وطنم تنگ شده بود ...اصن هیچ جا خاکُ خونه ی خودِ آدم نمیشه!!! آآآآآآآآآآآآآآآآه خدای من!!! چه حسِ خوبی!!! آخی سلااام سلااام... خوبی عزیزم... میسی که اومدی:hapydancsmil: خوش اومدی عسلی جونم... بوووووووووووووووووووووووووووسسسسسسسسسسسس بووووووووووووووووووس 1 صفحه مونده بشه 200:a030: دلمون حسابی واست تنگ شده بوووود 4
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 بزن به تختهواسه شي :vahidrk: زدم 20 روز چیه 4 شنبه همین هفتس بابا جونه تو نمیشه دیگه دارم از فضولی میمیرم برو زودی پیداش کن بگو عروس داره در دوری تو میمیره خودم خبرت میکنم 2
Bahareh.S 3068 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 سلام سلاااااااااااااااااااام:62izy85:چقد دلم برای وطنم تنگ شده بود ...اصن هیچ جا خاکُ خونه ی خودِ آدم نمیشه!!! آآآآآآآآآآآآآآآآه خدای من!!! چه حسِ خوبی!!! سلام عسلم خوش اومدي پ كوجانه بودي وطن بودن تو حس غربت مي داد 4
Bahareh.S 3068 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 به وجود شما احتیاج آخه خاانوم خانوومااااپرچمت پایینه؟ نمیای بیرون با بچه ها؟؟ اره والا درگير كار و زندگي و اين جورچيزا الان كه نه درگير پايان نامه ام هستم انشالله دفعه بعد 2
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 سلام سلاااااااااااااااااااام:62izy85:چقد دلم برای وطنم تنگ شده بود ...اصن هیچ جا خاکُ خونه ی خودِ آدم نمیشه!!! آآآآآآآآآآآآآآآآه خدای من!!! چه حسِ خوبی!!! به به خوش اومدی دل ماهم واست تنگ شده بود 4
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 سلام عسلم خوش اومدي پ كوجانه بودي وطن بودن تو حس غربت مي داد سلااااااااااااااام خانه مان بودم به به خوش اومدی دل ماهم واست تنگ شده بود سلااااام مرسیییییییی 3
titi.kh 1793 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 اره والا درگير كار و زندگي و اين جورچيزاالان كه نه درگير پايان نامه ام هستم انشالله دفعه بعد باشه عزیزم... موفق باشی... 2
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 به افتخار شبنم رفتن تو صفحه 200 رو جشن میگیریم شبنم کجا بودی بیا تعریف کن ببینم 4
titi.kh 1793 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 به افتخار شبنم رفتن تو صفحه 200 رو جشن میگیریم شبنم کجا بودی بیا تعریف کن ببینم اینم شببنمی داوود خاان... دست دست دست:hapydancsmil: پرچم تو هم پایینه؟ 4
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 مبارک مبارک....بالاخره تاپیکمون 200تایی شد ....اشکِ ذوق تیتان بدو شیرینی بده! راستی منم آمادگی عروس شدنُ دارما 4
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 اینم شببنمی داوود خاان...دست دست دست:hapydancsmil: پرچم تو هم پایینه؟ داوود خان چه ابهتی داره هاا مبارک مبارک....بالاخره تاپیکمون 200تایی شد ....اشکِ ذوقتیتان بدو شیرینی بده! راستی منم آمادگی عروس شدنُ دارما تو هم که منو میبینی یاد شیرینی میوفتی 4
titi.kh 1793 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 مبارک مبارک....بالاخره تاپیکمون 200تایی شد ....اشکِ ذوقتیتان بدو شیرینی بده! راستی منم آمادگی عروس شدنُ دارما آخی.. آقا واتان جان که رفته نیست... یکی دیگه پیدا می کنیم... پدرت هم اومد اعلام حضور کردو رفت امشب هم که نیست... 3
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 داوود خان چه ابهتی داره هاا تو هم که منو میبینی یاد شیرینی میوفتی پس کی شیرینی بده؟ آخی..آقا واتان جان که رفته نیست... یکی دیگه پیدا می کنیم... پدرت هم اومد اعلام حضور کردو رفت امشب هم که نیست... ای بابا....شانسم نداریم که!!! موردِ بعدی لطفا!!! پ.ن: حانی اس داده گفته که بگم برنامه عروسی رو بهم نزنم! مگه برنامه دارین؟اونم بدونِ اجازه من؟ دِهــــــــــه!!!....الن خون جلوی چشام گرفته! 3
ارسال های توصیه شده