Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 1 خرداد، 2013 علیک سلام تو اون مسابقه پایه ای بشرکتیم؟؟؟ *مسابقه شهرشناسی 2
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 1 خرداد، 2013 تو اون مسابقه پایه ای بشرکتیم؟؟؟*مسابقه شهرشناسی بچه ها پایه باشن چرا که نه 2
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 1 خرداد، 2013 بچه ها پایه باشن چرا که نه پس من پایه بدری پایه تیتان پایه حالا به بهاره خبر دادم ببینم نظرش چیه؟! به حانیه هم میگم بیاد! حانیه هم به پریسا میگه بیاد!:دی تیتان اون دوستت کجاست؟ به وارتانم بگو بیاد!!! این سودی هم اگه دوست داشت میتونه مهمونه افتخاری ما باشه!!! الان من میخوام برم....فردا شب میام با حوصله تو مسنجر در این رابطه میصحبتیم!!! همتون باشینا!!! 3
.Yaprak 15748 ارسال شده در 1 خرداد، 2013 پس من پایهبدری پایه تیتان پایه حالا به بهاره خبر دادم ببینم نظرش چیه؟! به حانیه هم میگم بیاد! حانیه هم به پریسا میگه بیاد!:دی تیتان اون دوستت کجاست؟ به وارتانم بگو بیاد!!! این سودی هم اگه دوست داشت میتونه مهمونه افتخاری ما باشه!!! الان من میخوام برم....فردا شب میام با حوصله تو مسنجر در این رابطه میصحبتیم!!! همتون باشینا!!! خدایا عاقبتمونو با این سرگروه به خیر کن 3
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 1 خرداد، 2013 پس من پایهبدری پایه تیتان پایه حالا به بهاره خبر دادم ببینم نظرش چیه؟! به حانیه هم میگم بیاد! حانیه هم به پریسا میگه بیاد!:دی تیتان اون دوستت کجاست؟ به وارتانم بگو بیاد!!! این سودی هم اگه دوست داشت میتونه مهمونه افتخاری ما باشه!!! الان من میخوام برم....فردا شب میام با حوصله تو مسنجر در این رابطه میصحبتیم!!! همتون باشینا!!! چه گروه پر باری.... چه خبر شد خیلی خوبه خوشمان امد 3
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 1 خرداد، 2013 چه بادی داره میاد،الانه که شیشه بریزه مگه تو همدانی چرا همه ی همدانیا خودشانه مخفی موکونن 3
MechJJ 11368 ارسال شده در 1 خرداد، 2013 مگه تو همدانی چرا همه ی همدانیا خودشانه مخفی موکونن بین همدان و اراکم فعلا 3
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 2 خرداد، 2013 خدایا عاقبتمونو با این سرگروه به خیر کن سرگروه منم؟؟؟!!!! چه گروه پر باری.... چه خبر شد خیلی خوبه خوشمان امد 2
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 2 خرداد، 2013 چه بادی داره میاد،الانه که شیشه بریزه ایهیم...... دیروز رفتیم گنج نامه من رفتم نزدیکای آبشار، باد منو پرتید و افتادم رو سنگا ! دستُ پاهام درد گرفت!ولی فقط تونستم بخندم و بقیه هم فک کردن چیزیم نشد!!!:cry2: اون وقت میگن چرا جوونای مردم موتاد میشن یا خودکشی میکنن!!!:164: 3
.Yaprak 15748 ارسال شده در 2 خرداد، 2013 سرگروه منم؟؟؟!!!! آرععععععععععع ایهیم...... دیروز رفتیم گنج نامه من رفتم نزدیکای آبشار، باد منو پرتید و افتادم رو سنگا ! دستُ پاهام درد گرفت!ولی فقط تونستم بخندم و بقیه هم فک کردن چیزیم نشد!!!:cry2: اون وقت میگن چرا جوونای مردم موتاد میشن یا خودکشی میکنن!!!:164: با کی رفته بودی؟ تنها تنها 2
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 2 خرداد، 2013 ایهیم...... دیروز رفتیم گنج نامه من رفتم نزدیکای آبشار، باد منو پرتید و افتادم رو سنگا ! دستُ پاهام درد گرفت!ولی فقط تونستم بخندم و بقیه هم فک کردن چیزیم نشد!!!:cry2: اون وقت میگن چرا جوونای مردم موتاد میشن یا خودکشی میکنن!!!:164: اوووخی اوف شدی دخترم 1
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 2 خرداد، 2013 آرععععععععععع با کی رفته بودی؟ تنها تنها حالا که همتون اصرار میکنین قبول میکنم! با دوستان رفتم....جات خالی! 3
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 2 خرداد، 2013 حالا که همتون اصرار میکنین قبول میکنم!با دوستان رفتم....جات خالی! خوش باشی 4
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 2 خرداد، 2013 3لاااااااااااام عزیزای دلُم داووت ببند اُ دِرِرِ یخ زِدیمااااااااااااااااااان ویلان نِمانه هِمِدان با ای هِواش شی موکونیناااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان اُ جاناااااااااااااااااااا:hapydancsmil: 6
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 2 خرداد، 2013 3لاااااااااااااااااااااااااااام عزیزای دلُمداووت ببند اُ دِرِرِ یخ زِدیمااااااااااااااااااان ویلان نِمانه هِمِدان با ای هِواش شی موکونیناااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان اُ جاناااااااااااااااااااا:hapydancsmil: علیکِ سِلام بر سودی جان آره والا.....ویلان بمانه این هِمِدان!!! 3
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 2 خرداد، 2013 3لاااااااااااام عزیزای دلُمداووت ببند اُ دِرِرِ یخ زِدیمااااااااااااااااااان ویلان نِمانه هِمِدان با ای هِواش شی موکونیناااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان اُ جاناااااااااااااااااااا:hapydancsmil: دس داری خودت در ببند
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 2 خرداد، 2013 عطر بارون خبر گروه رو بهم بده شرمنده دشمنت ....ولی 2
ارسال های توصیه شده