Bahareh.S 3068 ارسال شده در 28 خرداد، 2012 بربوچ همداني كوجانه اي نيستين بابا اين همدانياي تازه وارد دريابين 2
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 28 خرداد، 2012 بربوچ همداني كوجانه اي نيستين بابا اين همدانياي تازه وارد دريابين کدوم همدانیااا ؟؟ 2
Narges.Z 222 ارسال شده در 28 خرداد، 2012 سلام بچه های همدانی من همدانی نیستم ولی چون تقریبا یک سال و نیمه که تو شهرتون مشغول تحصیلم وظیفه دونستم بیام اینجا و یه عرض ادبی کرده باشم. دوستتون دارم:heartshape2:، مخصوصا یکی از شماها رو که یه مدته ازش دور شدم:sorry:، کاش این صفحه رو می دید که بدونه هنوزم بیادشم! 3
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 28 خرداد، 2012 سلام بچه های همدانیمن همدانی نیستم ولی چون تقریبا یک سال و نیمه که تو شهرتون مشغول تحصیلم وظیفه دونستم بیام اینجا و یه عرض ادبی کرده باشم. دوستتون دارم:heartshape2:، مخصوصا یکی از شماها رو که یه مدته ازش دور شدم:sorry:، کاش این صفحه رو می دید که بدونه هنوزم بیادشم! خوش اومدی خب فعلا همدانی حساب میشی واسه کی تنگ شده بگو شاید ما بشناسیمش 3
Narges.Z 222 ارسال شده در 28 خرداد، 2012 خوش اومدی خب فعلا همدانی حساب میشی واسه کی تنگ شده بگو شاید ما بشناسیمش ممنون. اسمشو نمی تونم بگم چون شاید دلش نخواد اسمشو توی این انجمن بیارم، شرمندم! 3
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 29 خرداد، 2012 ممنون.اسمشو نمی تونم بگم چون شاید دلش نخواد اسمشو توی این انجمن بیارم، شرمندم! شاید عطر باورن خودمونه در هر صورت خوش اومدی 3
Bahareh.S 3068 ارسال شده در 30 خرداد، 2012 نزن رو میز دارم ميزنم تو برقصي سلام بچه های همدانیمن همدانی نیستم ولی چون تقریبا یک سال و نیمه که تو شهرتون مشغول تحصیلم وظیفه دونستم بیام اینجا و یه عرض ادبی کرده باشم. دوستتون دارم:heartshape2:، مخصوصا یکی از شماها رو که یه مدته ازش دور شدم:sorry:، کاش این صفحه رو می دید که بدونه هنوزم بیادشم! سلام نرگسي خوش اومدي عزيزم فقط بگو كيه در عرض يك چشم برهم زدن طرف رو در درب منزل تحويل بگير :gnugghender: 3
Bahareh.S 3068 ارسال شده در 30 خرداد، 2012 سلام عزیزای همشهری چطورین همگی خوش اومدین........... سلام محمد عزيز خوش اومدي :hapydancsmil: 3
princeartean 283 ارسال شده در 30 خرداد، 2012 سلام محمد عزيز خوش اومدي:hapydancsmil: خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخیییییییییییییییییییییییلللللللللللللللللللییییییییییییی ممممممممنون.دوست عزیز 3
Bahareh.S 3068 ارسال شده در 30 خرداد، 2012 وي وي چه عكس خوشملي مرشي گلم خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخیییییییییییییییییییییییلللللللللللللللللللییییییییییییی ممممممممنون.دوست عزیز قابلتو نداشت همشهري 3
princeartean 283 ارسال شده در 30 خرداد، 2012 وي وي چه عكس خوشمليمرشي گلم قابلتو نداشت همشهري مرسی دوست خوبم لطف داری.خوشحالم که توی جمع شما هستم:w36: 3
Bahareh.S 3068 ارسال شده در 30 خرداد، 2012 مرسی دوست خوبم لطف داری.خوشحالم که توی جمع شما هستم:w36: منم خيلي خيلي خوشحالم تو جمع ماييي همداني هااا خيلي كم هستن 2
princeartean 283 ارسال شده در 30 خرداد، 2012 منم خيلي خيلي خوشحالم تو جمع ماييي:hapydancsmil:همداني هااا خيلي كم هستن مرسی..غصه نخور سعی میکنم بگردم پیداشون کنم ..به نظرم زیادن به روی خودشون نمیارن..البته کمکم کن تا زودتر به نتیجه برسم 2
ارسال های توصیه شده