titi.kh 1793 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2012 هی...شبنمی کجااای... نیستی ببینی تاپیکت داره به 200 صفحه می رسه... 4
oiler 76 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2012 دسترسی نبود...اگه بود می پرسیدم تااااازه تو پدری:vahidrk: آهااان چشم می پرسم، نزن حالا 4
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2012 هی...شبنمی کجااای...نیستی ببینی تاپیکت داره به 200 صفحه می رسه... لووووووس شده نمیاد 2
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2012 آهااان چشم می پرسم، نزن حالا تو بیا بشو داماد گزینه خوبی هستی براشا 2
haniye.a 5626 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2012 آقا جون چی شد بالاخره؟ تولده؟ عروسیه؟ چی شد بالاخره؟ من دوماد میشم یا نه بالاخره؟ بالاخره عروسیه اول واسه تیتی جون بعد واسه بهاریولی عروسیه بهاری با تولدش یکیه سلامممممممم سلاممممممم خوش اومدین پس تو چطور پدری هستی؟چند وقته نیییست از بس که لوسه هی...شبنمی کجااای...نیستی ببینی تاپیکت داره به 200 صفحه می رسه... هی روزگار........ 2
titi.kh 1793 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2012 لووووووس شده نمیاد شاید چیزی شده خب...یا شاید این طوری راحت تره...دلیل داره حتما... بریم خونشون دنبالش... 3
titi.kh 1793 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2012 بالاخره عروسیه اول واسه تیتی جون بعد واسه بهاریولی عروسیه بهاری با تولدش یکیه نه اول من نه... هوا سرده آخه عروس نوک بینیش قرمز می شه تو فیلم زشت می شه... من عروسیم باید اردیبهشت باشه صبر کنین تا اون موقع... 3
haniye.a 5626 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2012 نه اول من نه...هوا سرده آخه عروس نوک بینیش قرمز می شه تو فیلم زشت می شه... من عروسیم باید اردیبهشت باشه صبر کنین تا اون موقع... با فتو درستش میکنیم نخیرم ما الان دلمون عروسی میخواد 2
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2012 نه اول من نه...هوا سرده آخه عروس نوک بینیش قرمز می شه تو فیلم زشت می شه... من عروسیم باید اردیبهشت باشه صبر کنین تا اون موقع... چقدر حساس 2
titi.kh 1793 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2012 با فتو درستش میکنیم نخیرم ما الان دلمون عروسی میخواد خوب مغز استخونمو چی کار کنم که یخ میزنه؟؟ اون که دیگه فتو نداره...:icon_pf (34): 3
haniye.a 5626 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 خوب مغز استخونمو چی کار کنم که یخ میزنه؟؟اون که دیگه فتو نداره...:icon_pf (34): دیگه هوا اینقدم سرد نیست که تحمل کن بچه جان 2
Bahareh.S 3068 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 17 مارس مصادف با 27 اسفند و 19 شعبان:love070:خوشحال میشم کادوی تولد واسم بیاری:happy: الهییییییییییی واست یه سوپرایز میزارم تورو خدا تعارف نکن میخوای شمش بیاریم بیشتر می ارزه ها؟ میگم تازه اول کاری گوش بده بچه جان خب یه بار تو یه بار بهار پس داماد کو؟ خودكشي كرد دارم دنبال يك داماد جديد ميگردم 2
haniye.a 5626 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 خودكشي كرد دارم دنبال يك داماد جديد ميگردم چیکارش کردی بهاره؟ راستشو بگو خب چون داماد به رحمت ایزدی پیوسط عروسو دوماد اینا میشن: تیتی با پدر شبنم عروسیشون 4 شنبه (در این صورت تیتی میشه مادر شبنمی) بهاره با تیتان عروسیشون جمعه خب دیگه هیچگونه مخالفتی پذیرفته نمیباشد عروسو دوماد میرن حاضر میشن خواستگاری هم در کار نمیباشد 4
Bahareh.S 3068 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 باشه باشه...:hapydancsmil:مگه نگفتی دوماد خودت میاری؟؟؟ جور نشد ديگه خودكشي كرد تو دعوت کن سکه هم میاریم باشه اون روز بيا دم خونمون 2
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 چیکارش کردی بهاره؟ راستشو بگو خب چون داماد به رحمت ایزدی پیوسط عروسو دوماد اینا میشن: تیتی با پدر شبنم عروسیشون 4 شنبه (در این صورت تیتی میشه مادر شبنمی) بهاره با تیتان عروسیشون جمعه خب دیگه هیچگونه مخالفتی پذیرفته نمیباشد عروسو دوماد میرن حاضر میشن خواستگاری هم در کار نمیباشد اینا چیه میگی 3
haniye.a 5626 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 اینا چیه میگی چیه مشکلی هست؟ تازشم خیلیم دلت بخواد بهاره زنت بشه فهمیدی؟ برو بجا این حرفا اماده شو:vahidrk: 2
Bahareh.S 3068 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 آقا جون چی شد بالاخره؟ تولده؟ عروسیه؟ چی شد بالاخره؟ من دوماد میشم یا نه بالاخره؟ گزينه سوم هر دو مورد عزیزم پرسیدم کی بود که دنبال شوهر می گشت تا یه فکری به حالش بکنم من من من كله گنده دنبال داماد ميگردم 3
haniye.a 5626 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 گزينه سوم هر دو موردمن من من كله گنده دنبال داماد ميگردم خب چون بهاره داره میپیچونه برنامه تغییر میکنه: بهاره با بابای شبنمی (اینطوری بهاره میشه مامانه شبنمی) تیتی با تیتان خب دیگه هیچگونه مخالفتی پذیرفته نمیباشد عروسو دوماد میرن حاضر میشن خواستگاری هم در کار نمیباشد 2
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 خب چون بهاره داره میپیچونه برنامه تغییر میکنه:بهاره با بابای شبنمی (اینطوری بهاره میشه مامانه شبنمی) تیتی با تیتان خب دیگه هیچگونه مخالفتی پذیرفته نمیباشد عروسو دوماد میرن حاضر میشن خواستگاری هم در کار نمیباشد آیتم ها چقدر زیاده هر دفعه عوض میشه 3
ارسال های توصیه شده