titi.kh 1793 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 من هستییم سلاااااااااااااااااااااااااااااااام به همه... 1
oiler 76 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 اینجا کسی نیست؟ چرا فک کنم من هستمااااا... هستم؟؟؟ آره هستم دگ 3
haniye.a 5626 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 من هستییمسلاااااااااااااااااااااااااااااااام به همه... سیلاااااااااام به تی تی خودمان:hapydancsmil: چرا فک کنم من هستمااااا... هستم؟؟؟ آره هستم دگ سلام خوش اومدین 2
titi.kh 1793 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 چرا فک کنم من هستمااااا... هستم؟؟؟ آره هستم دگ نه باااباااااا چه عجب.... درست می بینم!!!!!!
titi.kh 1793 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 سیلاااااااااام به تی تی خودمان:hapydancsmil: سلاااام عزیزم... خوفی؟ چه عجب از این طرفااااااا 1
oiler 76 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 سلام حانیه. سلام تی تی... بعد از 2 ماه ببینیم بچه ها چی کارا کردن آخه....:wht: 2
titi.kh 1793 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 بابا اینجا داره خاک می خوره... فکر کنم باز باید 1 عروسی راه بندازیم...:hapydancsmil: این دفعه دیگه پدر عروس هم تشریف دارن 4
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2012 بابا اینجا داره خاک می خوره...فکر کنم باز باید 1 عروسی راه بندازیم...:hapydancsmil: این دفعه دیگه پدر عروس هم تشریف دارن خود عروس بیارین 2
oiler 76 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2012 بابا اینجا داره خاک می خوره...فکر کنم باز باید 1 عروسی راه بندازیم...:hapydancsmil: این دفعه دیگه پدر عروس هم تشریف دارن فقط گفته باشما... من نقش داماد بازی نمی کنما.... 4
haniye.a 5626 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2012 سلاااام عزیزم...خوفی؟ چه عجب از این طرفااااااا سلام گلم خوفم خوفی؟:hapydancsmil: من که همیشه هستم تو نمیای سلام حانیه. سلام تی تی... بعد از 2 ماه ببینیم بچه ها چی کارا کردن آخه....:wht: سلام بررسی تموم شد بابا اینجا داره خاک می خوره...فکر کنم باز باید 1 عروسی راه بندازیم...:hapydancsmil: این دفعه دیگه پدر عروس هم تشریف دارن فعلا عروس خانم نیستن پس در این صورت شما میشی عروس:hapydancsmil: اقا داماد زود بیاد اعلام کنه؟ فقط گفته باشما... من نقش داماد بازی نمی کنما.... شما نقش پدر عروسو داری 3
ارسال های توصیه شده