DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 من الان خوابم میاد در یک فرصت مناسب شرح میدم آقا دوماد بره بخوابه هر چی شد من بهش میگم حواسم به عروس خانم هست نمیدزدنش 3
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 می گم تیتان رو بفرستیم شوی لباس ... یکی میخواد تو رو بفرسته ارشادت کنن با این عکست 3
wartan 206 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 آقا دوماد بره بخوابه هر چی شد من بهش میگم حواسم به عروس خانم هست نمیدزدنش من رفتم شب خوش داود ناموس سپردم دستت حواست باشه:icon_razz::vahidrk: 2
felorans666 12046 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 یکی میخواد تو رو بفرسته ارشادت کنن با این عکست خیلی هم دلشون بخواد عکسم هیچ مشکلی نداره 5
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 6 اسفند، 2011 من رفتم شب خوش داود ناموس سپردم دستت حواست باشه:icon_razz::vahidrk: رفتی؟ () من تنها اینجا چیکار کنم؟ () دلم از حالا واست می تنگه! () 3
titi.kh 1793 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 فعلا بقیه عروسی بمونه بعدا... ما دیگه بریم لالا... شب همه خووووش بای 3
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 من رفتم شب خوش داود ناموس سپردم دستت حواست باشه حواسم هست داش خیلی هم دلشون بخواد عکسم هیچ مشکلی نداره من تارهای موهایت را دیدم این خودش اشکاله 4
felorans666 12046 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 حواسم هست داش من تارهای موهایت را دیدم این خودش اشکاله مشکل چشمای توست که باید درویش بشن 3
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 6 اسفند، 2011 خب دیگه عروسی بازی تموم شدُ رفت! خوش گذشت! دستِ همتون مرسی! و جا دارد از وارتن هم بسی تشکر بنماییم بابتِ این بازی زیبایش! و همینطور از تیتان و تی تی!:2rqfst4: وارتنم که رفت () منم میرم!:persiana__hahaha: شبِ همگی خوش 3
haniye.a 5626 ارسال شده در 7 اسفند، 2011 سلاممممممممممممممممم:hapydancsmil: اونی که باید خوشش بیاد اومد خداروشکر ولی من که خوشم اومده! مبارکه سلاااااااام به همه ی خانوما و آقایونی که در این جشن حضور دارن. سلامممم ما که حرفای خصوصی نداریم! اگرم داشته باشیم شماها که محرمین دیگه! احتیاجی به اینکارا نیس! :ws28: ما که غریبه نیستییییم اخه نگرانه تیتانم ساعت خوابشه گذشته شما که زیر 18 این از تاپیک خارج شید زود تند سریع پیشته بینیم باو وااااا اسفاااا واااا مصیبتااااا واااای بر من عاشورایی عروسی گرفتین؟:vahidrk: ای بابا کار اینا دیگه تمومه خب دیگه عروسی بازی تموم شدُ رفت!خوش گذشت! دستِ همتون مرسی! و جا دارد از وارتن هم بسی تشکر بنماییم بابتِ این بازی زیبایش! و همینطور از تیتان و تی تی!:2rqfst4: وارتنم که رفت () منم میرم!:persiana__hahaha: شبِ همگی خوش پس من چی :vahidrk: ضد حال داشتیم واسه تدارکات عروسی برنامه میچیدیم :vahidrk: بیچاره داماد حتما خیلی دلشو خوش کرده بود 4
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 7 اسفند، 2011 علیک علیک یه علیکُ جا گذاشتی! سلاممممممممممممممممم:hapydancsmil: خداروشکر مبارکه سلامممم :ws28: اخه نگرانه تیتانم ساعت خوابشه گذشته پیشته بینیم باو ای بابا کار اینا دیگه تمومه پس من چی :vahidrk: زد حال داشتیم واسه تدارکات عروسی برنامه میچیدیم :vahidrk: بیچاره داماد حتما خیلی دلشو خوش کرده بود سلااااااام میخواستم بهت ضد حال بخوره که به هدفم رسیدم! 2
haniye.a 5626 ارسال شده در 7 اسفند، 2011 ی سلااااااام میخواستم بهت ضد حال بخوره که به هدفم رسیدم! شما همیشه تو کاره ضد حالی 2
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 7 اسفند، 2011 شما همیشه تو کاره ضد حالی خوب منُ شناختیا! آواتور نو مبارک! 2
haniye.a 5626 ارسال شده در 7 اسفند، 2011 خوب منُ شناختیا!آواتور نو مبارک! مخسی عجله ای انتخابیدمش شاید دوباره عوض کنمش! 1
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 7 اسفند، 2011 مخسیعجله ای انتخابیدمش شاید دوباره عوض کنمش! بهتره بعوضیش! چون اصن به شخصیتت نمیاد! 1
ارسال های توصیه شده