wartan 206 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 چرا همتون هستینُ ولی انگار نیستین!زودی بیاین بپستین که اینجا داره خاک میخوره! حضور غیاب میکنیم: عطر بارون----> حاضر تی تی تیتان وارتن وارتن وارتان---------- اه خانم این کیفمو خاکی کرد:w821: 2
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 6 اسفند، 2011 روزی سه بار مگه دچار مغز مرگی شدم امپولنه...:184::184: اِ...چقد با هم تفاهم داریم....منم از آمپول بدم میاد! 3
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 6 اسفند، 2011 شبنم دلبندم وارتن نه وارتان عطر بارون----> خوابه تی تی----> مریض داره تیتان-----> قضاوت با خود شماس دوست عزیز وارتن -----> آه میکشه میخوای با فونتِ بزرگتر بنویس!من چشام نمیبینه! اصن دوس دارم بگم وارتن! وارتن وارتان----------اه خانم این کیفمو خاکی کرد:w821: خب برو بزنش!:gnugghender: 2
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 اِ...چقد با هم تفاهم داریم....منم از آمپول بدم میاد! آخ جون یه عروسی تو راه :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: مبارکه :icon_gol::icon_gol: حالا حالا:hapydancsmil: حالا حالا حالا :hapydancsmil:حالا حالا حالا حالا :hapydancsmil:حالا حالا حالا حالا :hapydancsmil:حالا حالا :hapydancsmil:حالا حالا حالا :hapydancsmil: 3
titi.kh 1793 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 روزی سه بار مگه دچار مغز مرگی شدم امپولنه...:184::184: مرگ مغزی 3 بار نمی خوره کلا همش می خوره...من دکترم می دووونم مشخصه... 12 تا آمپول هم داری 1 دونش واس خودت 11 تاشو بزن به دااوود خب میشی دیگه قطعا 3
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 میخوای با فونتِ بزرگتر بنویس!من چشام نمیبینه! بقول خودت دوست دارم اصن دوس دارم بگم وارتن! شما که تفاهم زیاد دارین مشکلی نیس 3
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 6 اسفند، 2011 آخ جون یه عروسی تو راه :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: مبارکه :icon_gol::icon_gol: حالا حالا:hapydancsmil: حالا حالا حالا :hapydancsmil:حالا حالا حالا حالا :hapydancsmil:حالا حالا حالا حالا :hapydancsmil:حالا حالا :hapydancsmil:حالا حالا حالا :hapydancsmil: :girl_blush2::girl_blush2::girl_blush2: 2
wartan 206 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 مرگ مغزی 3 بار نمی خوره کلا همش می خوره...من دکترم می دووونممشخصه... 12 تا آمپول هم داری 1 دونش واس خودت 11 تاشو بزن به دااوود خب میشی دیگه قطعا اونشو دیگه شما بهتر میدونید من تو کار دکتر جماعت دخالت نمیکنم داود جان برگرد 1
titi.kh 1793 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 خانوم دکتر اجازه اجازه انگشت ما درازه و این بار هم سلام برتو درازه؟!!! خیلی؟ بده با گاز انبر واست کوتاش کنم... 1
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 دکتر تی تی پی تی به بخش اورژانس دینگ دینگ دینگ ......... 2
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 6 اسفند، 2011 مرگ مغزی 3 بار نمی خوره کلا همش می خوره...من دکترم می دووونممشخصه... 12 تا آمپول هم داری 1 دونش واس خودت 11 تاشو بزن به دااوود خب میشی دیگه قطعا :ws28: بقول خودت دوست دارم شما که تفاهم زیاد دارین مشکلی نیس از جمله های من استفاده نکن! هر طور راحتی, خودشون بگن چشم ...میسینگ:girl_blush2: 2
wartan 206 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 آخ جون یه عروسی تو راه :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: مبارکه :icon_gol::icon_gol: حالا حالا:hapydancsmil: حالا حالا حالا :hapydancsmil:حالا حالا حالا حالا :hapydancsmil:حالا حالا حالا حالا :hapydancsmil:حالا حالا :hapydancsmil:حالا حالا حالا :hapydancsmil: ذوق مرگ نشی داود اینجا امکانات نداریم:gnugghender: 1
titi.kh 1793 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 چرا همتون هستینُ ولی انگار نیستین!زودی بیاین بپستین که اینجا داره خاک میخوره! حضور غیاب میکنیم: عطر بارون----> حاضر تی تی تیتان وارتن منم حااااااضررررررررر:hapydancsmil: 2
titi.kh 1793 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 شبنم دلبندم وارتن نه وارتان عطر بارون----> خوابه تی تی----> مریض داره تیتان-----> قضاوت با خود شماس دوست عزیز وارتن -----> آه میکشه :ws28: داوود تو صف سنگک 2
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 بچه ها گلی هم اومد بزن کف قشنگ رو :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: ذوق مرگ نشی داود اینجا امکانات نداریم:gnugghender: بده ادم دوستشو تو لباس دامادی ببینه :hapydancsmil::hapydancsmil: چشم ...میسینگ:girl_blush2: باز عشوه های عروس خانومی اومد 3
titi.kh 1793 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 آخ جون یه عروسی تو راه :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: مبارکه :icon_gol::icon_gol: حالا حالا:hapydancsmil: حالا حالا حالا :hapydancsmil:حالا حالا حالا حالا :hapydancsmil:حالا حالا حالا حالا :hapydancsmil:حالا حالا :hapydancsmil:حالا حالا حالا :hapydancsmil: آخ جووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووون قر قر قر... ددددددست به افتخار این 2 نو گل تازه بشکفته شده مهم تفاهم که دارین... به پای هم پیر شین 3
ارسال های توصیه شده