Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 24 دی، 2011 آره بابااااااااامیاد... خوبه بریم...مثلا کجا آخه؟:girl_blush2: دانشگاه خوبه؟ خیلی خوبه!.....نه که خیلی دوسش داریم! و حراستیامون اصن گیر نیستن! اونجا کاملا حسِ امنیت میکنیم!:texc5lhcbtrocnmvtp8 اِمممم.....بریم حمام قلعه! یا گنجنامه! یه قلیونم بزنیم!:texc5lhcbtrocnmvtp8 4
titi.kh 1793 ارسال شده در 24 دی، 2011 خیلی خوبه!.....نه که خیلی دوسش داریم! و حراستیامون اصن گیر نیستن! اونجا کاملا حسِ امنیت میکنیم!:texc5lhcbtrocnmvtp8 اِمممم.....بریم حمام قلعه! یا گنجنامه! یه قلیونم بزنیم!:texc5lhcbtrocnmvtp8 آره من که عاشقشونم...1 روز باهاشون صحبت نکنم دلم می گیره... آنادانا خوبه 5 شنبه ساعت 4:30؟ هرکی میتونه اعلام آمادگی کنه فقط الان اگه نمیتونین بگین ...نگین میاین بعد روز رفتن زیرش بزنین که شاکی می شم...:vahidrk: 4
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 24 دی، 2011 آره بابااااااااامیاد... از کجا معلوم دانشگاه خوبه؟ با بچه های حراست بشینین گل بگین تعهد امضا کنید :ws47: 2
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 24 دی، 2011 آنادانا خوبه 5 شنبه ساعت 4:30؟ اینی که گفتی کجاس امریکاس ؟؟ 3
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 24 دی، 2011 آره من که عاشقشونم...1 روز باهاشون صحبت نکنم دلم می گیره...آنادانا خوبه 5 شنبه ساعت 4:30؟ هرکی میتونه اعلام آمادگی کنه فقط الان اگه نمیتونین بگین ...نگین میاین بعد روز رفتن زیرش بزنین که شاکی می شم...:vahidrk: آنادانا کجاس؟:JC_thinking: پنج شنبه من کلاس دارم منم شاکی میشم:vahidrk: 2
titi.kh 1793 ارسال شده در 24 دی، 2011 از کجا معلوم با بچه های حراست بشینین گل بگین تعهد امضا کنید :ws47: ا ز اونجا که من می گم ما که کلی امضاکردیم اینم رووش:girl_blush2: 2
titi.kh 1793 ارسال شده در 24 دی، 2011 آنادانا کجاس؟:JC_thinking: پنج شنبه من کلاس دارم منم شاکی میشم:vahidrk: بچه ها قلیون کش نیستیناااا انادانا گنجنامه اول جاده تاریک درست 4 شنبه چی؟ 2
titi.kh 1793 ارسال شده در 24 دی، 2011 اینی که گفتی کجاس امریکاس ؟؟ آره. امریکا .همدان. گنجنامه .تاریک دره .انادانا 2
titi.kh 1793 ارسال شده در 24 دی، 2011 خب از الان شاکی شو نمیای یعنی یا می خوای سر کار بذاری؟:vahidrk: 2
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 24 دی، 2011 آره. امریکا .همدان. گنجنامه .تاریک دره .انادانا عجب اونجا دیسکو اینا هم داره نمیای یعنی یا می خوای سر کار بذاری؟ :JC_thinking: دوره اخه بیام نیام از شما دخترا میترسم :biggrin: 3
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 24 دی، 2011 خب از الان شاکی شو :vahidrk: بچه ها قلیون کش نیستینااااانادانا گنجنامه اول جاده تاریک درست 4 شنبه چی؟ 4 شنبه هم کلاس دارم 2
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 24 دی، 2011 از من میشنوین اگه دارید قرار میذارید زودتر به نتیجه برسین یه نتیجه ای که کنسل نشدنی باشه یعنی قطعی باشه کنسلشم نکنین سریع هم تصمیم بگیرید من عصبانیت آتی رو تو این مواقع دیدم که قرار کنسل میشه یا بچه ها تصمیم نمیگیرن چه شکلی میشه یه عالم و از من میترسن من وقتی آتی سر این چیزا عصبیه از آتی میترسم:icon_pf (34): 4
titi.kh 1793 ارسال شده در 24 دی، 2011 عجب اونجا دیسکو اینا هم داره :JC_thinking: دوره اخه بیام نیام از شما دخترا میترسم :biggrin: می زنیم واست... بگو پس دارم ناز می کنم... پسری مثلا باید بیای شیرینی می خوای بدی.... 2
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 24 دی، 2011 من عصبانیت آتی رو تو این مواقع دیدم که قرار کنسل میشه یا بچه ها تصمیم نمیگیرن چه شکلی میشهیه عالم و از من میترسن من وقتی آتی سر این چیزا عصبیه از آتی میترسم خواهرم غمت نباشه با یه آب سرد ریختن سرش درست میشه :ws47: 3
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 24 دی، 2011 بگو پس دارم ناز می کنم... ناز کجا بود پسری مثلا باید بیای شیرینی می خوای بدی.... اسم شیرینی و مهمون کردن میشه من قلبم ایست میکنه :biggrin: 3
titi.kh 1793 ارسال شده در 24 دی، 2011 از من میشنوین اگه دارید قرار میذارید زودتر به نتیجه برسینیه نتیجه ای که کنسل نشدنی باشه یعنی قطعی باشه کنسلشم نکنین سریع هم تصمیم بگیرید من عصبانیت آتی رو تو این مواقع دیدم که قرار کنسل میشه یا بچه ها تصمیم نمیگیرن چه شکلی میشه یه عالم و از من میترسن من وقتی آتی سر این چیزا عصبیه از آتی میترسم:icon_pf (34): الهی قوفونچ بچم من که انقدر جیگمل... جور نمیشه این میتینگ.... بیا همدان خودمون با بچه ها بریم:flowerysmile: 3
titi.kh 1793 ارسال شده در 24 دی، 2011 خواهرم غمت نباشه با یه آب سرد ریختن سرش درست میشه :ws47: کتک می خوای؟:vahidrk: 3
ارسال های توصیه شده