goddess_s 16415 ارسال شده در 10 دی، 2011 تو کار همدانیها دخالت نکن تا همینجا کافیه تو اصن معلم خوبی نیستی! واسه کلاس های فشردم ازت استفاده نمکنم!:vahidrk: 5
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 10 دی، 2011 تو اصن معلم خوبی نیستی!واسه کلاس های فشردم ازت استفاده نمکنم!:vahidrk: دانش آموز دیگه این قدر نباید کنجکاو باشه هر چی گفتیم همونو یاد بگیره :vahidrk: 6
titi.kh 1793 ارسال شده در 10 دی، 2011 بابا ابرو ریزی راه انداختین اینا چیه یادش می دین...:ws47: مردم از خنده ..... از کلمات آسون استفاده کنین اول.... 5
titi.kh 1793 ارسال شده در 10 دی، 2011 تو اصن معلم خوبی نیستی!واسه کلاس های فشردم ازت استفاده نمکنم! عزیزم بیا خودم بت آموزش میدم ...:girl_blush2: هزینش هم اصلا قابلی نداره 1 جوری با هم کنار میایم... 3
titi.kh 1793 ارسال شده در 10 دی، 2011 دانش آموز دیگه این قدر نباید کنجکاو باشه هر چی گفتیم همونو یاد بگیره بر عکسیاااا دانش اموز کنجکاوش خوبه... بیل بپرسه بجوره تا یاد بیگیره دیه:ws47: 3
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 10 دی، 2011 چِلِتَم پَ....تونم بلدی؟! :texc5lhcbtrocnmvtp8 مثه این که دیروز پرچمی رو که واسه گنبد امام رضا اماده کردن اوردنش همدان درسته؟ اوهوم یه روز دو تا همدانی داشتن از خیابون رد می شدن ... اتفاقا همدان به تنها چیزی که توجه نمی کنن همین خط عابر پیاده و پل و ... از هرجا که عشقت میکشه برو بیاااا آره والا....تازه ماشینا بوق میزنن واسشون غرَم میزنن! ویلانتم اوجو دلُم تنگ رفته براش بابا خط کشی ندارین که شماها من ترم 1 هی خودمو به زور میکشوندم تا سر خیابون که از رو خط کشی رد شم...میرسیدم میدیدم سراب بوده در ب داغنتم :vahidrk: الان بیا ببین چه کویتی شده بوعلی بستن همه جا شده پیاده رو دیه شی ماخای ولی خیلی ضایعس! یه طرف ماشینا میان یه طرف آدما!:thumbsdownsmiley: اولا داغان...نه داغن بعدم تابستونم اینجوری بوده بوعلی؟؟؟ پس چرا ندیدم؟؟؟ اوهوم...خیلی وقته!:JC_thinking: برو بچ من این لهجه همدانی رو بدجور خاطرخواش شدم!میشه همینجا آموزش بذارین؟؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 الان آموزش لهجه همدانو واست آپ میکنم!:texc5lhcbtrocnmvtp8 پته پیس چلمو...میس نهاین یعنی هپلی دماغووووو پته پیس یعنی کثیف که؟!:JC_thinking: بابا ابرو ریزی راه انداختین اینا چیه یادش می دین...:ws47: مردم از خنده ..... از کلمات آسون استفاده کنین اول.... آره والا! 6
titi.kh 1793 ارسال شده در 10 دی، 2011 اااا نه جدی میگمترجمه دقیقه آریان پور آره چلمو هم ینی دماغو نه نه می بینم که خوب یاد گرفتی و دانش آموز خوبی بودی... خوب داری درساتو پس می دیااا 3
Atre Baroon 19624 مالک ارسال شده در 10 دی، 2011 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :texc5lhcbtrocnmvtp8 4
titi.kh 1793 ارسال شده در 10 دی، 2011 آره والا....تازه ماشینا بوق میزنن واسشون غرَم میزنن! :ws28: آره آره راست میگی همدان دیگه.... 5
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 11 دی، 2011 پَ....تونم بلدی؟! اموزش دیدس این سپیده پته پیس یعنی کثیف که؟!:JC_thinking: صداشو در نیار نخواستم ضایع بشه :biggrin: بابا ابرو ریزی راه انداختین اینا چیه یادش می دین...:ws47: مردم از خنده ..... از کلمات آسون استفاده کنین اول.... مثلا چی :JC_thinking: _______________________________________________________ من اینا رو آموزش میدم بچه ها ساکت :vahidrk: موتکا: بالش فس فس کردن : کسی که ارام کاری را انجام میدهد تومانده : فرو رفته قچه : طاقچه بیعل : بگذار پچا اوجو موکونی : پس چرا این جوری میکنی ؟ می سانی : گرفتن 4
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 11 دی، 2011 من یه چی می خوام بپرسم ولی روم نمی شه ؟ :icon_pf (34): بپرس جانم :icon_razz: 3
felorans666 12046 ارسال شده در 11 دی، 2011 بپرس جانم :icon_razz: نه جانم نمی شه؟ :icon_pf (34): وای من ... 2
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 11 دی، 2011 نه جانم نمی شه؟ :icon_pf (34): وای من ... پیغام خصوصیش کن :vahidrk: 3
felorans666 12046 ارسال شده در 11 دی، 2011 پیغام خصوصیش کن :vahidrk: نه جانم بازم نمی شه ... :icon_pf (34): ... کلا زده به سرم ... :icon_pf (34): 2
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 11 دی، 2011 نه جانم بازم نمی شه ... :icon_pf (34): ... کلا زده به سرم ... :icon_pf (34): مارو گرفتی :vahidrk: 3
felorans666 12046 ارسال شده در 11 دی، 2011 مارو گرفتی :vahidrk: یکی از سخت ترین کارای دنیا اینـه کـه برای دیگران توضیح بدی دقیقا چـه مرگتـــه... 3
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 11 دی، 2011 یکی از سخت ترین کارای دنیا اینـه کـه برای دیگران توضیح بدی دقیقا چـه مرگتـــه... :vahidrk: 3
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 11 دی، 2011 من سوال دارم؟؟؟دلگیره delgire pessar به دخترا چجوری میگن دلگیره؟؟؟ الی تو همدان دخترا دلشون نمیگیره پَ....تونم بلدی؟! :texc5lhcbtrocnmvtp8 پته پیس یعنی کثیف که؟!:JC_thinking: مِنَم بلدم پَ شی!!! کثیف با هپلی چقدر فرق داره شبنم؟؟؟؟ نه نه می بینم که خوب یاد گرفتی و دانش آموز خوبی بودی...خوب داری درساتو پس می دیااا نِویدُم بِشِم یاد داده دیه صداشو در نیار نخواستم ضایع بشه :biggrin: جون من صداشو دربیار ببینم چجوری ضایع میشم؟! هپلی با کثیف فرق داره؟؟؟؟ 6
ارسال های توصیه شده