Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ آن آشپز ما دلرحم است و خودش غذا میدهد..... اشپز میخوایین برین اشپز بگیرین کی گفته بیایین زن بگیرین؟؟:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ ای بابا سخت نگیر اینجا هم میسره اینجا هم میشه...ولی اگر یکی از این دو طرف دنبال سو استفاده باشه...خوب قضیه فرق میکنه...:icon_redface: موضوع اینجاست که این مسئله جا نیوفتاده...:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ نتیجه من نیست .. ولی زیاد شنیدم همکاری با خواهر؟؟!! شما تو خونه با خواهرت همکاری میکنی در امر آشپزی؟؟!!!:biggrin: خواهر دینی را گفتیم، نه خواهر خونی..... :zadan: مومنین و مومنات همه با هم خواهر و برادرند،اینجا منظور این خواهر و برادری از روی ارادت هست. 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ اینجا هم میشه...ولی اگر یکی از این دو طرف دنبال سو استفاده باشه...خوب قضیه فرق میکنه...:icon_redface:موضوع اینجاست که این مسئله جا نیوفتاده...:icon_razz: اره دقیقا...متاسفانه شیرینی رابطه ها همین چیزا ست که اینجا جا نیفتاده...:icon_razz: خواهر دینی را گفتیم، نه خواهر خونی..... :zadan: مومنین و مومنات همه با هم خواهر و برادرند،اینجا منظور این خواهر و برادری از روی ارادت هست. اینقدر خواهر خواهر نکن عوضش یکم یاد بگیر بگی عزیزم، سرورم، عشقم و...... خواهر خواهر کردی کجا رو گرفتی؟:vahidrk: 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ اینقدر خواهر خواهر نکن عوضش یکم یاد بگیر بگی عزیزم، سرورم، عشقم و...... خواهر خواهر کردی کجا رو گرفتی؟:vahidrk: اوه اوه سرورم !!! اونهم از زبان من، بزرگ پرچمدار مبارزه با هرچه سرور و آقابالاسر . :zadan: نمیشه به خواهر مردم بگیم، عزیزم بیا برای ما غذا بپز که ما لذت ببریم که !!! :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ اوه اوه سرورم !!! اونهم از زبان من، بزرگ پرچمدار مبارزه با هرچه سرور و آقابالاسر . :zadan: نمیشه به خواهر مردم بگیم، عزیزم بیا برای ما غذا بپز که ما لذت ببریم که !!! :icon_pf (34): هی میخوام هیچی نگم نمیذاری :vahidrk: بهش بگو عزیزم بیا من برات غذا درست میکنم خوبه؟! 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ بیچاره پسرهای ایرانی. چون همچین دخترهایی سالهاست که نسلشون در ایران منقرض شده... بمیرم آخه نه اینکه پسرامون همه انریکه و برد پیتن دخترها باید ازاونا یاد بگیرن:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده