spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ عدالت یکی از واژگانی است که به صورتی بسیار مبهم ودرعین حال واضح! در فرهنگ واژگان ما جاخوش کرده است. تعریف شما از عدالت چیه؟ انتظار دارید بعد از اینکه عدالت مدنظر شما پیاده شد چه تغییری دراحوالات شما وجامعه وابسته شما بوجود بیاد؟ اصلا شرایطی که باعث میشه تا عدالت رو لازم داشته باشیم میدونید چیه واز کجا منشا میگیره؟ ایا لازم هست جامعه کلا مشمول عدالت باشه؟ ایا به نظرتون امکان ایجاد فضایی که کاملا عادلانه باشه میتونه فراهم بشه وچه شرط یا شروطی برای استمرار اون درنظردارید؟ 13 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ عدالت یکی از واژگانی است که به صورتی بسیار مبهم ودرعین حال واضح! در فرهنگ واژگان ما جاخوش کرده است.تعریف شما از عدالت چیه؟ انتظار دارید بعد از اینکه عدالت مدنظر شما پیاده شد چه تغییری دراحوالات شما وجامعه وابسته شما بوجود بیاد؟ اصلا شرایطی که باعث میشه تا عدالت رو لازم داشته باشیم میدونید چیه واز کجا منشا میگیره؟ ایا لازم هست جامعه کلا مشمول عدالت باشه؟ ایا به نظرتون امکان ایجاد فضایی که کاملا عادلانه باشه میتونه فراهم بشه وچه شرط یا شروطی برای استمرار اون درنظردارید؟ عدالت یکی از واژگانی است که به صورتی بسیار مبهم ودرعین حال واضح! در فرهنگ واژگان ما جاخوش کرده است عدالت معنی بسیار روشنی داره و اون هم تقسیم تمام امکانات بین عموم به اندازه لیاقتشون نه به طور مساوی کسی که کار خلاف میکنه لیاقش زندانه ولی کسی که کار درست انجام میده لیاقتش تشویقه این تعریف من از عدالته اگر بشه این فرهنگ به صورت کاملا صحیح اجرا بشه دنیا گلستون میشه به نظر من نه الا و نه در هیچ بازه ای از تاریخ عدالت وجود کامل نداشه و نخواهد داشت ولی میشه بهش نزدیک شد ولی اول باید فرهنگ عدالت رو تو کل یک جامعه بسط بدیم و این هم راهی نداره جز اینکه از ریشه که اونم بچه ها هستن این موضوع رو اموزش داد 7 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ عدالت یعنی اینکه چیزی به اسم بند پ و جود نداشته باشه یکی شب حتی نون هم نداشته باشه بخوره و اون یکی شب چندین نوع غذا رو تو سطل زباله بندازه انقدر از این موردا دیدم که حالم بهم میخوره از این زندگی 5 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ عدالت یکی از واژگانی است که به صورتی بسیار مبهم ودرعین حال واضح! در فرهنگ واژگان ما جاخوش کرده است.تعریف شما از عدالت چیه؟ انتظار دارید بعد از اینکه عدالت مدنظر شما پیاده شد چه تغییری دراحوالات شما وجامعه وابسته شما بوجود بیاد؟ اصلا شرایطی که باعث میشه تا عدالت رو لازم داشته باشیم میدونید چیه واز کجا منشا میگیره؟ ایا لازم هست جامعه کلا مشمول عدالت باشه؟ ایا به نظرتون امکان ایجاد فضایی که کاملا عادلانه باشه میتونه فراهم بشه وچه شرط یا شروطی برای استمرار اون درنظردارید؟ عدالت! معانی اینطور واژه ها باید در ذهن ما تجلی پیدا کنه. نه اینکه از روی یه متن بخونیم تا بفهمیم عدالت چیه. فرق یه شهروند کانادایی و ایرانی در همینه. اون میدونه عدالت چیه. کسی بهش یاد نداده ولی از اطرافش درک کرده یعنی چی. ولی یک ایرانی که در سده های گذشته متولد شده به طور طبیعی و بدون دخالت آموزش نمیتونه درک کاملی از عدالت داشته باشه. آخه آدم از چیزی که نبینه و نشنوه و لمس نکنه چطور میتونه ذهنیتی داشته باشه؟ پس منم نمیدونم عدالت چیه. چون درک نکردم هنوز. یه نفر باید عدالت رو به من القا کنه. یه نفر باید نمونه باشه. یه نفر باید در مورد من نوعی اجرا کنه و بعد من بیام در کنار سایر چیزها و بی عدالتی ها بزارمش تا درک کنم عدالت چه طعم و شکلی داره. سجاد جان ما که بویی از عدالت نبردیم. شاید بتونیم با تاپیک خوبت در وادی تئوری ها با کمک دوستان یه نمایی از عدالت در ذهن خودمون مجسم کنیم. 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ عدالت یعنی 1=1 یک انسان = یک انسان عدالت یعنی ملاک انسانیت تسبیح و ریشو رنگه زبونو پولو لباسو رابطه و ... نباشه، و این عدالت از آسمون قرار نیست فرود بیاد، باید از خودمون شروع کنیم ؛ تا حالا شده تو یک صف یا یه کلاس برای دوستمون جا نگه داریم؟ این یعنی بی عدالتی ؛ از همینجا شروع میشه الا آخر ، 50٪ عدالت وقتی حاصل میشه که خودمون لیاقتش رو داشته باشیم ، 50٪ دیگه هم باید به خاطرش بجنگیم ؛ خوب گفتن که حق گرفتنیه ، باید انقدر بگیریم تا عادت کنند بدهند عدالت 100٪ قابل دسترسی نیست ؛ ولی میشه خیلی نزدیکش شد 6 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ عدالت فقط یک آرمان است. به هیچ وجه هم قابل پیاده سازی نیست. میشه بهش نزدیک شد،اما قابل دسترس نیست. چون عدالت یعنی قرار دادن هر چیزی جای خودش،شما هر خاکی را که از جایی برداری،کنارش یک گودالی هم ایجاد میشه. 5 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ اما علی ع: عدل در مقام توصيف بسيار فراخ است، در حالي كه در مقام عمل، بسيار تنگ و دشواراست 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۰ به به چه تاپیکی! فقط این نکته عرض میکنم خدمت دوستان که عدالت در فرهنگ های مختلف و در دوره های تاریخی مختلف مفاهیم پذیرفته شده ی مختلفی داشته که به راحتی نمیشه با عینکی که ما امروزه از عدالت روی چشمامون زدیم قضاوتشون کرد. و گریزی به صحرای کربلا : داستان انوشیروان عادل و پسر کفشگر و عدالت انوشیروان را بخوانید. (تئوری جدید جیمی :biggrin:: انسانها در طول تاریخ پیشرفت نکردند بلکه خودشون رو با شرایط موجود وفق دادند. نقطه تمام) 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۰ به به چه تاپیکی!فقط این نکته عرض میکنم خدمت دوستان که عدالت در فرهنگ های مختلف و در دوره های تاریخی مختلف مفاهیم پذیرفته شده ی مختلفی داشته که به راحتی نمیشه با عینکی که ما امروزه از عدالت روی چشمامون زدیم قضاوتشون کرد. و گریزی به صحرای کربلا : داستان انوشیروان عادل و پسر کفشگر و عدالت انوشیروان را بخوانید. (تئوری جدید جیمی :biggrin:: انسانها در طول تاریخ پیشرفت نکردند بلکه خودشون رو با شرایط موجود وفق دادند. نقطه تمام) جیمی تو کلا انتقادی به هیچی نداری و معتقدی هرچی که هست ، هست چون باید باشه نه؟:icon_razz: از تئوری هات اینجوری برداشت میشه:viannen_38: 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۰ جیمی تو کلا انتقادی به هیچی نداری و معتقدی هرچی که هست ، هست چون باید باشه نه؟:icon_razz: از تئوری هات اینجوری برداشت میشه:viannen_38: چرا خوشگله. همین پست قبلیه یه جور انتقاده دیگه. من تنها به شرایطی انتقاد دارم که زندگی منو تحت تاثیر قرار میده. من به طرز تفکر همکیشانم و مشترکانم در یک محدوده جغرافیایی و زمانی منتقدم. من به زیرپا گذاشتن قوانین منتقدم. نه دوست دارم گروهی رو بالا ببرم. نه گروهی رو بکوبم. به خاطر همین همیشه از طو طرف دعوا همیشه کتک میخورم. :biggrin: منتها فرق من با بقیه منتقدها اینه که دوست ندارم بکوبم. و جدیدا نمیتونم هم بکوبم. خودت میدونی دیگه چون همه چیز از نظر من نسبیه. :lol: تکبیر... 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۰ چرا خوشگله. همین پست قبلیه یه جور انتقاده دیگه.من تنها به شرایطی انتقاد دارم که زندگی منو تحت تاثیر قرار میده. من به طرز تفکر همکیشانم و مشترکانم در یک محدوده جغرافیایی و زمانی منتقدم. من به زیرپا گذاشتن قوانین منتقدم. نه دوست دارم گروهی رو بالا ببرم. نه گروهی رو بکوبم. به خاطر همین همیشه از طو طرف دعوا همیشه کتک میخورم. :biggrin: منتها فرق من با بقیه منتقدها اینه که دوست ندارم بکوبم. و جدیدا نمیتونم هم بکوبم. خودت میدونی دیگه چون همه چیز از نظر من نسبیه. :lol: تکبیر... الله اکبر :texc5lhcbtrocnmvtp8 خوبه که همه چیزو نسبی بدونی چون دیگه غمی برای خوردن نداری و بیخیالی طی میکنی:texc5lhcbtrocnmvtp8 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۰ الله اکبر :texc5lhcbtrocnmvtp8خوبه که همه چیزو نسبی بدونی چون دیگه غمی برای خوردن نداری و بیخیالی طی میکنی:texc5lhcbtrocnmvtp8 اتفاقا بزرگترین عذاب برای ماها که با تفکر سیاه و سفید بار اومدیم، سعی به عادت کردن به تفکر نسبیه. فکر به این که همیشه همه چیز اونی که من فکر میکنم نیست، گذشتن از تمامی اصولی و تفکراتیه که برای خودت طی سالهای طولانی ساختی... آدمایی که وسط هستن همیشه، آدمایی هستن که از هر دوطرف میخورن ... بدهم میخورن ... مثالش همین دیروز در رونمایی یک کتاب، نویسنده هم از اسلام پرست ها خورد ، هم از کوروش پرستا. ولی انصافا عالی جواب داد استاد. :yes: 3 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۰ تعریف شما از عدالت چیه؟انتظار دارید بعد از اینکه عدالت مدنظر شما پیاده شد چه تغییری دراحوالات شما وجامعه وابسته شما بوجود بیاد؟ اصلا شرایطی که باعث میشه تا عدالت رو لازم داشته باشیم میدونید چیه واز کجا منشا میگیره؟ ایا لازم هست جامعه کلا مشمول عدالت باشه؟ ایا به نظرتون امکان ایجاد فضایی که کاملا عادلانه باشه میتونه فراهم بشه وچه شرط یا شروطی برای استمرار اون درنظردارید؟ 1-2- من هم نظر امام علي ع رو دارم..عدالت يعني اينكه هر چيزي در جاي خودش قرار بگيرد. البته اينكه چه كسي بخواد تعيين كند چه چيزي كجا جاي آن مي باشد در اجراي عدالت مهم هست.. در عدالت قرار نيست همه چيز به طور مساوي تقسيم گيرد بايد شرايط براي طرفين قضايا يكسان تقسيم شود و هر كس بنا به تجربه و شخصيت و استعداد خودش در جايي كه هست خودش رو بالا ببرد و يا پايين برود.. ايجاد شرايط مساوي در حقوق شهروندي به نظر من مهمترين كاربرد عدالت هست كه اگرچه اجراي آن شايد ناممكن باشد ولي باز نشدني نيست... برهم زدن قوانين عقلاني و سواستفاده از مقامات حكومتي و نسبي هميشه بزرگترين ضربه را به اجراي عدالت ميزد كه هميشه ياس ملت را از اجراي عدالت موجب ميشود.. اگر ملتي شاهد بي عدالتي در راس امور باشد طبيعتا در مناسب پايين تر هم به اجراي آن دل خوش نميكند.. 3-جامعه ي كه به سوي عدالت نميرود يا خودش رو غرق در بي عدالتي ميكند جامعه اي مرده هست كه هر كس به دنبال كلاه خويش است كه آن را باد نبرد..هر كس به دنبال گليم خودش است كه از آب بيرونش بكشد و.. 4- براي استقرار و استمرار عدالت يادگيري اين اصل ساده است كه "حق تو هم به اندازه ي حق من مهم است".. ملتي كه نه طرفدار زير پا گذاشتن حق ديگر هموطنانشان هستند و در موقع مواجه چنين پديده اي حتي اگر خودشان هم مشمول بي عدالتي نباشند ولي شاهدش باشند و به اعتراضشان لب گشايند ميشوند آنها را ملتي پويا ناميد كه انسانيت برايشان مهم هست.. به نظرم امكان چنين فضاي دادمند و هم چنين فضاي مشابه چه آزادي؛دموكراسي؛قانون و... هميشه و همه جا وجود دارد.. البته اگر طالبي داشته باشند.. ملتي كه طالب بي عدالتي هست نميتواند عدالت رو طلب كند..... 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ عدالت!معانی اینطور واژه ها باید در ذهن ما تجلی پیدا کنه. نه اینکه از روی یه متن بخونیم تا بفهمیم عدالت چیه. فرق یه شهروند کانادایی و ایرانی در همینه. اون میدونه عدالت چیه. کسی بهش یاد نداده ولی از اطرافش درک کرده یعنی چی. ولی یک ایرانی که در سده های گذشته متولد شده به طور طبیعی و بدون دخالت آموزش نمیتونه درک کاملی از عدالت داشته باشه. آخه آدم از چیزی که نبینه و نشنوه و لمس نکنه چطور میتونه ذهنیتی داشته باشه؟ پس منم نمیدونم عدالت چیه. چون درک نکردم هنوز. یه نفر باید عدالت رو به من القا کنه. یه نفر باید نمونه باشه. یه نفر باید در مورد من نوعی اجرا کنه و بعد من بیام در کنار سایر چیزها و بی عدالتی ها بزارمش تا درک کنم عدالت چه طعم و شکلی داره. سجاد جان ما که بویی از عدالت نبردیم. شاید بتونیم با تاپیک خوبت در وادی تئوری ها با کمک دوستان یه نمایی از عدالت در ذهن خودمون مجسم کنیم. ممنون ابوالفضل عزیز البته باید شرایطی مهیا بشه یا نتیجه افکار به سمت وسویی بره که باعث بشه ذهنیات درعمل تجلی پیدا کنند به طور خلاصه میشه گفت یک جامعه پویا همیشه نیاز به الترناتیو داره چه مثبت وچه منفی وجوامع راکد حس نیاز به این مسئله وحتی درمراحل پیشرفته تر امکان فکر دراین مسئله رو خنثی میکنند ونتیجش یه جامعه بیمار با هذیانهای فکری میشه که دچار توهمات وتناقضات بیشمار هست! بماند! حالا نظرت درمورد همین جامعه ما که به نظرت بویی ازش نبرده(البته متاسفانه کاملا باهات هم رای نیستم ولی اون چیزی رو که منتقل میکنی قبول دارم)چه راهکاری برای رسیدن به عدالت درنظر داری؟ 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ عدالت یعنی 1=1یک انسان = یک انسان عدالت یعنی ملاک انسانیت تسبیح و ریشو رنگه زبونو پولو لباسو رابطه و ... نباشه، و این عدالت از آسمون قرار نیست فرود بیاد، باید از خودمون شروع کنیم ؛ تا حالا شده تو یک صف یا یه کلاس برای دوستمون جا نگه داریم؟ این یعنی بی عدالتی ؛ از همینجا شروع میشه الا آخر ، 50٪ عدالت وقتی حاصل میشه که خودمون لیاقتش رو داشته باشیم ، 50٪ دیگه هم باید به خاطرش بجنگیم ؛ خوب گفتن که حق گرفتنیه ، باید انقدر بگیریم تا عادت کنند بدهند عدالت 100٪ قابل دسترسی نیست ؛ ولی میشه خیلی نزدیکش شد ممنون حامدجان خب یه دید منطقی هم وجود داره که برابری یک با یک رو بی عدالتی میدونه! البته نه به این معنا وتاویل که یه عده مشمول قانون 10 به 90 امکانات باشند یعنی ده درصد مردم نوددرصد موقعیت هارو داشته باشند و90 درصد تو فلاکت دست وپا بزنند چیزی که امروزه عینیت مسئله رو میبینیم! به این معنا که همه از امکانات پایه برابر برای رشد ،کار وبهره مندی برخوردار باشند اما هرکسی دریک روال اصولی،قانونی ومنطقی به حاصل دسترنج خودش برسه نه رانتی نه شانتاژی نه سواستفاده ای نه هزارفامیل بازی نه بند پ ونه امثالهم درهمه جای دنیا هم این مسئله صادق وساری هست به نظرت چاره کار چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ عدالت فقط یک آرمان است.به هیچ وجه هم قابل پیاده سازی نیست. میشه بهش نزدیک شد،اما قابل دسترس نیست. چون عدالت یعنی قرار دادن هر چیزی جای خودش،شما هر خاکی را که از جایی برداری،کنارش یک گودالی هم ایجاد میشه. ممنون بجز خط دوم نوشتتون با بقیشون کاملا موافقم مطلق دیدن هر قضیه ای درجامعه ای که از انسانهای نسبی ، روابط نسبی وافکار نسبی بهره میبرند منجر به انارشیسم از هم گسیخته یا دیکتاتوری کامل میشه ولی بقیه گفته هاتون دقیقا درمورد مسئله موضوعیت وصحت داره اما نظرتون درمورد راهکارها چیه مثلا عمق گودالها یا ارتفاع خاکها! 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ اما علی ع: عدل در مقام توصيف بسيار فراخ است، در حالي كه در مقام عمل، بسيار تنگ و دشواراست ممنون علی جان لطف میکنی یخورده بیشتر مسئله رو باز کنی 1 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ ممنونبجز خط دوم نوشتتون با بقیشون کاملا موافقم مطلق دیدن هر قضیه ای درجامعه ای که از انسانهای نسبی ، روابط نسبی وافکار نسبی بهره میبرند منجر به انارشیسم از هم گسیخته یا دیکتاتوری کامل میشه ولی بقیه گفته هاتون دقیقا درمورد مسئله موضوعیت وصحت داره اما نظرتون درمورد راهکارها چیه مثلا عمق گودالها یا ارتفاع خاکها! یعنی شما معتقدین عدالت قابل پیاده سازی هست؟ درسته نباید مطلق نگاه کنیم،اما وقتی هیچ نمونه ای در این دنیا از چنین جامعه ای نداریم،چه باید گفت؟ 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ به به چه تاپیکی!فقط این نکته عرض میکنم خدمت دوستان که عدالت در فرهنگ های مختلف و در دوره های تاریخی مختلف مفاهیم پذیرفته شده ی مختلفی داشته که به راحتی نمیشه با عینکی که ما امروزه از عدالت روی چشمامون زدیم قضاوتشون کرد. و گریزی به صحرای کربلا : داستان انوشیروان عادل و پسر کفشگر و عدالت انوشیروان را بخوانید. (تئوری جدید جیمی :biggrin:: انسانها در طول تاریخ پیشرفت نکردند بلکه خودشون رو با شرایط موجود وفق دادند. نقطه تمام) ممنون مهدی جان کاملا قابل قبول هست این تطابق یافتن البته اگه به پیک نمودارها نزدیک نشیم خیلی مسیر قابل استفاده وبازه باز وتاثیر پذیر از منویات فکری اجتماع خواهیم داشت اما برای جوامعی که خودشون رو مثلا !! با بدبختی وبی عدالتی ها وفق میدن ما به عنوان مردمانی که بقول اقای ازغدی!! درارمانشهر ممکن داریم زندگی میکنیم چه راهکاری رو میتونیم درنظر بگیریم سوالی که از ابوالفضل پرسیدم رو تکرار میکنم نقش الترناتیوها کجاست وچرا درجوامع فلاکت زده! به قول محسن رضایی الترناتیو پایداری وجود نداره؟ 1 لینک به دیدگاه
دختر شاه پریون 1483 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ عدالت یکی از واژگانی است که به صورتی بسیار مبهم ودرعین حال واضح! در فرهنگ واژگان ما جاخوش کرده است.تعریف شما از عدالت چیه؟ انتظار دارید بعد از اینکه عدالت مدنظر شما پیاده شد چه تغییری دراحوالات شما وجامعه وابسته شما بوجود بیاد؟ اصلا شرایطی که باعث میشه تا عدالت رو لازم داشته باشیم میدونید چیه واز کجا منشا میگیره؟ ایا لازم هست جامعه کلا مشمول عدالت باشه؟ ایا به نظرتون امکان ایجاد فضایی که کاملا عادلانه باشه میتونه فراهم بشه وچه شرط یا شروطی برای استمرار اون درنظردارید؟ عدالت مد نظر ما؟ عدالت ینی خود خدا لازم نیست خدا عدالتو رعایت کنه خدا هرکاری که بکنه اسمش عدالت میشه ما ها با این عقل قلیلمون نمیتونیم عدالت رو صد در صد اجرا کنیم فقط باید امیدوار باشیم که اون روزی که خدا وعده داده برسه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده