A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ نميدونم وضع حق تكثير و انتشار اين كتاب به صورت نتي چه طور هست ولي براي دوستان اين كتاب رو آپلود ميكنم كه البته از سايت "تاريخ ما" هست.. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگر دانلود مشكل داشت از طريق ضميمه آن رو دانلود كنيد. البته اگر توانايي خريد آن رو داريد حتما بخريد..:yes: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 13 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ گزارش یک آدمربایی، (نام اصلی به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام : Noticia de un secuestro)، نام یک کتاب غیرداستانی نوشتهٔ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام است. این کتاب، ماجرای ربودن، زندانیکردن و در نهایت رهاکردن تعدادی از چهرههای سرشناس برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در اوایل برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام توسط برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام را روایت میکند. کارتل مدلین، یکی از کارتلهای مواد مخدر بود که بهوسیلهٔ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ایجاد شده و مدیریت میشد. این کتاب، نخستین بار در سال برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به زبان اسپانیایی منتشر شد و یک سال بعد، نسخهٔ انگلیسی آن به چاپ رسید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از این کتاب، دو ترجمه به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به چاپ رسیدهاست: با ترجمهٔ جاهد جهانشاهی توسط نشر آگاه و با ترجمهٔ کیومرث پارسای توسط نشر علم. این ترجمهها در سال ۱۳۹۰، جزو پرفروشترین کتابهای ایران بودند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، که از اوایل اسفند ۱۳۸۹ در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به سر میبَرَد، در دیداری که با فرزندانش داشت، به آنان گفت که اگر میخواهید از حال و روز کنونی من با خبر شوید کتاب «گزارش یک آدم ربایی» اثر گابریل گارسیا مارکز را بخوانید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام معرفی این کتاب و اشاره به جملهی میرحسین موسوی در شبکههای اجتماعی و سپس سایتهای غیررسمی کافی بود تا موجی باورنکردنی به راه بیفتد: هر دو ترجمهی موجود در بازار از این کتاب چند روزه نایاب شد، نسخههای الکترونیکی آن در هزاران نسخه دانلود شد و بریدههای کتاب در ایمیلها و پیامهای جمعی دست به دست شد. همه به دنبال آن بودند که ببینند میرحسین موسوی چه حال و روزگاری دارد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام _______________ 13 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ ميگويند از تو به يك اشاره! از ما به سر دويدن! همينه... آفتاب: این هفته دو چاپ از یک كتاب قدیمی در فهرست پرفروشها قرار گرفته است. «گزارش یک آدمربایی» نوشته گابریل گارسیا ماركز با ترجمه جاهد جهانشاهی (نشر آگاه) و همان كتاب با ترجمه كیومرث پارسای (نشر علم) با فاصله كمی از هم در صدر پرفروشها ایستادهاند. نام كتاب نویسنده / مترجم ناشر گزارش یک آدم ربایی ماركز / جاهد جهانشاهی آگاه گزارش یک آدم ربایی ماكز / كیومرث پارسای علم خواهران مرده و دو داستان دیگر ناباكوف/شهریار وقفیپور رازگو خاطرهای از كریسمس ترومن كاپوتی / مهدی فاتحی مروارید مرگ و پنگوئن آندری كوركف روزنه گفتوگو با مرگ آرتور كستلر نی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ ممنون.... من نمیدونم چرا اصلا نمیتونم آثار مارکز و دوس داشته باشم این و حتما میخونم البته ... 8 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ به نظرم خوندنش يه طرف، اينكه موسوي يه اشاره كرده يه طرف.. بعد از مدتها واقعا عشق كردم.. يه نافرماني مدتي! كه اينقد تن حكومت رو به لرزه بندازه كه سايت مهر ليست پرفروش ترين كتاباشو برداره...:texc5lhcbtrocnmvtp8 احتمال زياد ميرم ميخرمش... 8 لینک به دیدگاه
persian_kb 61 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ منم همینطور به این میگن "شبکه ی اجتماعی" یک آرمان بزرگ مطمئن باشید اگر ما با هم باشیم، ملتی متحد، و آگاه ملتی که در کنار همند نه در مقابل هم و یک مجموعه از شبکه های اجتماعی رو تشکیل میدن دیگر احتیاج مفرط به "رهبر" رو احساس نخواهیم کرد مثال ساده ای میزنم که بار نخست که میرحسین موسوی از شبکه های اجتماعی سخن گفت به ذهن من اومد چند سال پیش در آلمان قیمت یک کالا بی دلیل گرون شد، "موز"! و در پی اون چه اتفاقی افتاد؟ مردم در طول یک هفته موزها رو می خریدن و به کف خیابان ها میریختند! همه با هم پس از یک هفته دولت به غلط کردن افتاد، چون هزینه ی جمع آوری موزها و پاک سازی شهر بیشتر از سودی بود که افزایش قیمت عایدشون کرده بود درست و غلط نوع واکنششون به کنار اما اگر اتفاق مشابهی در ایران میفتاد ما چه می کردیم؟ الان رو نمی دونما ما سالها قبل اگر کالایی به ناگاه گران میشد "ما می خریدیم" که "مبادا گرانتر شود" اعتراض نمی کردیم که "یه وقت همین رو هم از دست ندیم" و هیچگاه در کنار هم نبودیم، بلکه در مقابل هم بودیم اما اکنون این قدرت شبکه های اجتماعیست ما در کنار همیم 2 چیز در 2 سال اخیر فرهنگ ما رو تکان های شدید و دلنشینی داده یکی شبکه های اجتماعی و دیگری "پرسشگری" همین که ما یاد گرفتیم در مقابل کارهای نامعقول و غیرمنطقی حاکمان بگوییم "چرا؟" بعد از مدت ها اینجا حرف می زنم دوست دارم یک نظری که در دلم هست و ابرازش نکردم هم بگم :دی در طول چندماه گذشته افراد بسیاری در همین شبکه های اجتماعی گفتند و می گویند که "آفرین به مردم مصر" ، "آفرین به مردم سوریه" و " خاک بر سر ما " !! می دونین چیه مخالفتی با ابراز این عقیده ها ندارم، که این ها خودشون موهبتند اما "آفرین بر ملت ما" مایی که "می ترسیم" مایی که به قول خودشون "از کف خیابون" جمعمون کردن و مایی که همچنان معترضیم و معتقد، به روش های بسیار گوناگون، حالا کوچولو یا بزرگ مایی که "می ترسیم" یعنی فکر می کنیم، مایی که بعضا جرأت به خیابون رفتن رو ازمون گرفتن یعنی "احساس"مون تصمیم گیرنده ی نهایی نیست و در نهایت این "جنبش" اجتماعی آمیخته با فکر و فرهنگ هست که پیروز خواهد بود انقلاب هایی مانند مصر بسیار به انقلاب اسلامی ما مشابهند انقلاب هایی که "استعداد" به انحراف کشیده شدن را بسیار دارند موفق باشیم 6 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ سلام خیلی ممنون علی جان دست گلت درد نکنه میگم کورش با این سرعت پست دادنت دیسک کمر نگیری خیلی خوبه 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ مرسي آرخا ارزش وقت گذاشتن و خوندنو داشت اين كتاب خيلي خوب و دقيق شرايط گروگانها و همينطور خانواده هاشونو، دلهره ها و ترسها و محدوديتها و... رو توصيف كرده..... + .. قرار دادن عكس اسكوبار در محرابها! يا معروف بودنش به رابين هود (البته اين دومي تو كتاب نبود!) يا امكان نداشتن مذاكره و.... اگر میخواهید از حال و روز کنونی من با خبر شوید...... * از همان روز نخست فهميد با واقعيتي مواجه شده كه هيچ نقشي در تغيير دادن آن ندارد. كوشيد همه جنبه هاي ماجرا حتي مرگ را در نظر بگيرد. (ص114) * نگهبانان هم مانند گروگانها به عيسي مسيح و مريم مقدس متوسل ميشدند، هر روز دعا ميخواندند و حمايت و آمرزش ميطلبيدند، نذر ميكردند، تا قديسان آنها را در انجام هر نوع جنايتي موفق گردانند. (ص 102) و... 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۰ ممنون.... من نمیدونم چرا اصلا نمیتونم آثار مارکز و دوس داشته باشم این و حتما میخونم البته ... یعنی شما صد سال تنهایی رو خوندی و خوشت نیومد؟اینو دیگه نمیتونم باور کنم میدونید من صد سال تنهایی رو چجوری خوندم؟دقیقا وقتی کتاب تمام شد برگشتم صفحه اول دوباره شروع کردم به خوندن.این کتاب یه معجزه هست.فکر میکنم مارکز پیامبر باشه و صد سال تنهایی معجزه ی اون 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من فقط 100سال تنهایی رو خونده ام..فوق العاده بود... اینو حتما میخرم..ممنون گزارش یک آدم ربایی ماركز / جاهد جهانشاهی نشر آگاه گزارش یک آدم ربایی ماكز / كیومرث پارسای نشر علم 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من فقط 100سال تنهایی رو خونده ام..فوق العاده بود...اینو حتما میخرم..ممنون گزارش یک آدم ربایی ماركز / جاهد جهانشاهی نشر آگاه گزارش یک آدم ربایی ماكز / كیومرث پارسای نشر علم مال پارسای رو بخر 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده