ooraman 22216 ارسال شده در 30 آذر، 2011 به نظرم اصلا خوب نیستتتتت چرا بعضی طراحا فک میکنن هر چیزی گل و منگول و زلم زیمبو داشته باشه خوب میشه؟ طراحی وقتی جالبه که علاوه بر اینکه ذات و هویت یه چیزی و حفظ میکنه یه پیام تازه یا یه خصوصیته جدید که با اون هویت هماهنگ باشه بهش بده اینا چیه اخه؟
شـاهین 8068 ارسال شده در 30 آذر، 2011 اههههههههههه چه چادری های جیگری چفدر پوشیده هستن این هااااااا:53tnkbetm2eof1u84pj
A.R-KH-A 4953 ارسال شده در 30 آذر، 2011 حالا هدف چي بوده؟ چادر هايي كه جذابيتهاي س.ك.سي زنها رو بپوشونن؟ يا چادرهايي كه جذابيت س.ك.سي نشون بدن؟! _______ چند وقته اين برج ميلاد خوب داره ميره رو آنتن.. واقعا نمادي از يه آدمهايي اشرافي شده كه هر كسي توانايي رفتن به اونجا رو نداره...
سـارا 20071 ارسال شده در 30 آذر، 2011 مطمئنین این توی برج میلاد بوده؟؟؟ ماشاالله بعضیا روسری هم ندارن بعد این شوی چادره ؟؟ اصلا اون چادره ؟؟؟ با اون یقه برن بیرون برادران گشت کاری باهاشون ندارن؟؟؟ اینا که پیراهنه اصلا
niaz 9807 ارسال شده در 30 آذر، 2011 :5c6ipag2mnshmsf5ju3اینا که ارزش چادر رو زیر سوال بردن(مانکنا)وگرنه خود به اصطلاح چادراش خیلی خوشکلن! چه معنی داره اینطوری!مگه مد لباس عروسه!؟ وقتی چادر سر میکنی باید بهش ارزش بذاری و حجاب بگیری واه واه:icon_pf (34):
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 30 آذر، 2011 الان موهاش پیداست اسلام چهار ستونش نمیلرزه؟؟:ydm47612zsesgift969
Ehsan 112346 ارسال شده در 30 آذر، 2011 من اینو تو سایت های دیگه هم دیده بودم. اولا این شوی لباس در لبنان است نه در ایران اسلامی. این خانم ها هم عرب هستند. ثانیا،اینکار ربطی به چادر نداره. یکسری از دوستان هم فرمودند به ارزش چادر بی احترامی شده. دیگه یک تیکه پارچه هم واسه ما شده مقدس !!!! تو این مملکت به اندازه کافی قدیسه داریم، خواهشا دیگه چادر چاقچول را مقدس نکنین.
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 30 آذر، 2011 :JC_thinking: عکسا فکر نکنم ایرانی باشن بیشتر به عربا میخورن :vahidrk: همین مونده بود چادر این جوری بشه :ws47:
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 30 آذر، 2011 اگه چادر اینه من حاضرم چادری بشم!!!!!!!!!!!!! (مخصوصا اون مدلش که زنگوله بهش وصله:icon_pf (34):)
pari daryayi 22938 ارسال شده در 30 آذر، 2011 ولی فکر کنم جنتی واسه عیالش یکی بخره به مذاقش خوش میاد این عکسا رو ببینه می دونم:lol:
ooraman 22216 ارسال شده در 30 آذر، 2011 ولی فکر کنم جنتی واسه عیالش یکی بخره به مذاقش خوش میاد این عکسا رو ببینه می دونم:lol: اره مخصوصا که زن زیبا و خوش پوش عمر مردارو زیاد میکنهههههههههههه :biggrin:
pari daryayi 22938 ارسال شده در 30 آذر، 2011 اره مخصوصا که زن زیبا و خوش پوش عمر مردارو زیاد میکنهههههههههههه :biggrin: باید زنش رو واقعا از این لحاظ به هالیوود معرفی کرد تا پوز جنیفر و جولی زده شه:biggrin:
pianist 31129 ارسال شده در 30 آذر، 2011 خواهشا تو زدن تاپیک و عنوان و متن اون یه خورده دقت بیشتری به خرج بدید... :icon_pf (34):
niaz 9807 ارسال شده در 30 آذر، 2011 خواهشا تو زدن تاپیک و عنوان و متن اون یه خورده دقت بیشتری به خرج بدید... در ابتدا اعلام میشه کاملا موافقم. ثانیا،اینکار ربطی به چادر نداره. یکسری از دوستان هم فرمودند به ارزش چادر بی احترامی شده. دیگه یک تیکه پارچه هم واسه ما شده مقدس !!!! تو این مملکت به اندازه کافی قدیسه داریم، خواهشا دیگه چادر چاقچول را مقدس نکنین. آدم باید به هر لباسی تو هر جایگاهی که میپوشه احترام بذاره منظور من هم توی هر کاریه : پزشکی،پلیس،شایدم مذهبیون و بحث مقدسی هم نیست بحث اون احترامیه که به اون لباس میذاری ببخشید نمیشه که آدم چادر بپوشه بعد آرایش خلیجیم کنه و با تاپ بیاد بیرون! اگه چادری هستیم باید رعایتش کنیم و اگرم نیستیم که هیچ اما بحث مملکت: فکر نکنم حداقل این یه مورد فقط مال مملکت ما بوده باشه تا جایی که من میدونم همه جای دنیا این دید رو دارن،خوبه انقد از خودمون ایراد میگیرم یه مقدارم از اونایی که حسابی قبولشون داریم یاد بگیرم..چطوره که یهودیا به لباس مقدس مذهبیشون احترام میذارن و حتی مسیحیا...هرقدرم که بد باشن وقتی کسی که اون لباس مذهبی رو میپوشه بهش احترام میذارن..چادرم یه همچین بحثی داره...اونام یه پدر روحانیشون رو قدیس نمیدونن فقط بهش احترام میذارن!
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 30 آذر، 2011 نمیشه که آدم چادر بپوشه بعد آرایش خلیجیم کنه و با تاپ بیاد بیرون! اگه چادری هستیم باید رعایتش کنیم و اگرم نیستیم که هیچ آی گفتی اینو خوب اومدی :yes:
ارسال های توصیه شده