Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ یک ماه پیش در چنین روزهایی بنیاد موزیلا، نسخه ۶ از مرورگر فایرفاکس را معرفی کرده بود و امروز، نسخه جدید و نهایی این مرورگر یعنی فایرفاکس ۷ برای استفاده در سیستم عامل های ویندوز، لینوکس و Mac ارائه شده است. همانگونه که انتظار می توان داشت، فایرفاکس ۷ نسبت به نسخه های قدیمی تر خود مزیت های عمده ای در نحوه کارآیی دارد. طبق گفته موزیلا، هدف اصلی از ساخت فایرفاکس ۷ کاهش مقدار مصرف حافظه (Ram)، بهینه سازی مدیریت حافظه سیستم و همچنین افزایش سرعت این مرورگر صفحات وب بوده است. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هرچند هنوز مدت زمان کوتاهی از انتشار فایرفاکس ۷ می گذرد، اما نظرات کاربران حکایت از رضایت مندی آنها پیرامون افزایش سرعت این نسخه جدید است. به گزارش وین بتا، هم اکنون علاقه مندان می توانند از طریق سایت رسمی موزیلا، نسبت به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اقدام نمایند و اطلاعات تکمیلی را در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بدست آورند. 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ ایول.... برویم دانلود کنیم ببینیم این دیگه چطوریه !! امیدوارم مسئولان فایرفاکس توانسته باشن این ورژن را با نواندیشان سازگارش کنند. 4 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ من خودم امتحانش کردم سرعتش خیلی بهتر شد 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ هر روز ورژن جدیدش میاد:biggrin: 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ فقط گویا با دانلود منجر مشکل داره !!! به من هی هشدار میده. :JC_thinking: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده