keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ با عرض سلام خدمت دوستان عزیز چند صباحیست که وب سایت رسمی دکتر الهی قمشه ای افتتاح شده است. از ویژگیهای این پایگاه اینترنتی بخش پرسش و پاسخ از استاد گرامی و برنامه ریزی فرهنگی و کتابخوانی برای جوانان هست. بدین ترتیب که در بخش سوالات، شما می توانید پرسش های مختلفی اعم از مسایل دینی، اعتقادی، فلسفی، عرفانی، فرهنگی ، اجتماعی و ... مطرح نمایید و ایشان به آنها پاسخ خواهند داد. از طرف دیگر این پایگاه اینترنتی در صدد معرفی کتاب های خوب و برنامه ریزی گام به گام برای جوانان هست تا حتی دوستانی که خیلی اهل مطالعه نبودند این امکان رو داشته باشند که بتدریج به سطوح عالی علمی و فرهنگی دستیابند. از همه ی علاقمندان دعوت می کنم که به آدرس ذیل مراجعه کنند: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 13 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ آدرس صفحه فیسبوک دکتر حسین الهی قمشه ای رو هم برای علاقمندان اینجا قرار میدم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ دمش گرم فیس بوکم میره فیس بوک که چیلتره... وی پی ان هم که جرمه پس چطوری استفاده میکنه :vahidrk: لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ دمش گرم فیس بوکم میره فیس بوک که چیلتره... وی پی ان هم که جرمه پس چطوری استفاده میکنه :vahidrk: داوود جان بیشتر علاقمندانش هستن که صفحه فیس رو بنظرم میگردونن... البته خب برای یادگیری مطالب همونطور که پست اول گفتم وب سایت رسمی دکتر پیشنهاد میشه موفق باشی دوست عزیز لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ ممنون دوست عزیز خواهش می کنم شیرین عزیز کار خاصی نبود...یجز یه اطلاع رسانی ساده خوشحالم که علاقمندی دوستان رو میبینم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده