سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ نه... من این رو قبول ندارم... همه لیاقت این رو ندارند... همه لیاقت خیلی چیزها رو ندارند... موافقم همه ی انسان ها لیاقت رفتار خوب رو دارن.اما به همه خوبی نمیشه انسان بودن دلیل کافی هست برای مهربانی کردن.اگر فردی اشتباه میکنه دلیل نمیشه که با بدی باهاش رفتار کنیمکسی این رو مشخص نکرده.این نظر من هست مخالفم . کسی که رفتار بدی داره یا کار بد میکنه باید مجازات بشه و بپردازه جریمه رفتار و کارش رو . البته هر چیزی حدی داره . :yes: 5 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ انسان بودن دلیل کافی هست برای مهربانی کردن.اگر فردی اشتباه میکنه دلیل نمیشه که با بدی باهاش رفتار کنیمکسی این رو مشخص نکرده.این نظر من هست خوب با هم اتفاق نظر نداریم... نظر شما این هست که هر کس هر کاری هم که کرد بازم باهاش مهربانی کنید ؟ این برخلاف نظام طبیعت هست... هر کس برای هر کاری که میکنه باید بهایی بپردازه... و من واقعا برام شگفت انگیزه که شما دوستان این انسان بودن رو دلیل برای خیلی چیزها میدونید... چرا انسان بودن دلیل این چیز و اون چیزه ؟ انسان ها هم یکی از گونه های حیوانی هستند... 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ و من واقعا برام شگفت انگیزه که شما دوستان این انسان بودن رو دلیل برای خیلی چیزها میدونید... چرا انسان بودن دلیل این چیز و اون چیزه ؟ چون انسان شعور داره! ینی اگه انسانی باشه که شعور داشته باشه قطعا دلیل بر این چیز و اون چیز هست؟ اگه نداشته باشه هم که من شخصا اسم انسان رو روش نمیذارم... 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ چون انسان شعور داره!ینی اگه انسانی باشه که شعور داشته باشه قطعا دلیل بر این چیز و اون چیز هست؟ اگه نداشته باشه هم که من شخصا اسم انسان رو روش نمیذارم... خوب اولا شعور چیه ؟ دوما من و شما و بقیه ی مردم چطور میتونیم تشخیص بدیم که کی شعور داره و کی نداره ؟ چطور میتونیم مطمئن باشیم که برداشتمون درسته ؟ مسلما نظر هر کس در مورد اینکه شعور واقعا چیه و کی داره و کی نداره با هم کمی فرق داره... همینطور روش سنجش و میزان تشخیص اونها... بنده فکر میکنم خیلی از مردم بی شعور هستند... آیا بنده درست فکر می کنم ؟ شاید من خودم بی شعور هستم و در نتیجه توان درک مسائل رو ندارم... و صد البته اگر کسی شعور داشته باشه مسلما قابل احترام هست... ولی همه ی انسان ها شعور ندارند... در نهایت از نظر بنده انسان فقط یکی دیگر از انواع جانوران هست... هیچ برتری هم نداره... من صرفا به دلیل اینکه یک موجود زنده مربوط به گروه خاصی از جانواران باشه بهش برتری نمیدم و بهش تنها به این دلیل هم احترام نمیزارم... 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ تاپیکی مشابه این رو خود من هم زدم فقط یه چیزی شاید نگفته مونده اونم اینکه ما در مقام قضاوت نیستیم فقط می تونیم با دیدن اینها یه تلنگری به خودمون بزنیم که فقط منع دیگران رو نکنیم و یه نیم نگاهی هم به خودمون بندازیم! 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ خوب اولا شعور چیه ؟ دوما من و شما و بقیه ی مردم چطور میتونیم تشخیص بدیم که کی شعور داره و کی نداره ؟ چطور میتونیم مطمئن باشیم که برداشتمون درسته ؟ مسلما نظر هر کس در مورد اینکه شعور واقعا چیه و کی داره و کی نداره با هم کمی فرق داره... همینطور روش سنجش و میزان تشخیص اونها... بنده فکر میکنم خیلی از مردم بی شعور هستند... آیا بنده درست فکر می کنم ؟ شاید من خودم بی شعور هستم و در نتیجه توان درک مسائل رو ندارم... و صد البته اگر کسی شعور داشته باشه مسلما قابل احترام هست... ولی همه ی انسان ها شعور ندارند... در نهایت از نظر بنده انسان فقط یکی دیگر از انواع جانوران هست... هیچ برتری هم نداره... من صرفا به دلیل اینکه یک موجود زنده مربوط به گروه خاصی از جانواران باشه بهش برتری نمیدم و بهش تنها به این دلیل هم احترام نمیزارم... دقیقا به همین دلیل که معیار انسان ها متفاوت هست ما اجازه هیچگونه قضاوت اولیه و نسبت دادن بی شعوری و درنتیجه حیوان فرض کردن انسان ها رو نداریم... در نگاه اول همه آدم ها انسانن مگه اینکه خلافش ثابت بشه.. 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ دقیقا به همین دلیل که معیار انسان ها متفاوت هست ما اجازه هیچگونه قضاوت اولیه و نسبت دادن بی شعوری و درنتیجه حیوان فرض کردن انسان ها رو نداریم... در نگاه اول همه آدم ها انسانن مگه اینکه خلافش ثابت بشه.. مگر حیوان بودن انسان بده ؟ شما قبول ندارید که انسان هم یک حیوان هست و از نوع پستانداران ؟ بنده کی گفتم در نگاه اول باید بگیم کسی بی شعور هست ؟ اصلا بحث تاپیک به این مسئله مربوط نیست... من همیشه در همه حال همه ی انسان ها رو خوب میدونم تا زمانی که مخالف اون بهم ثابت بشه و اون هم نه یک بار... ولی زمانی که چنین چیزی شد هیچ دلیلی نداره به اونها احترام بزارم... 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ تاپیکی مشابه این رو خود من هم زدم فقط یه چیزی شاید نگفته مونده اونم اینکهما در مقام قضاوت نیستیم فقط می تونیم با دیدن اینها یه تلنگری به خودمون بزنیم که فقط منع دیگران رو نکنیم و یه نیم نگاهی هم به خودمون بندازیم! \ فیلم رو دیدی؟ چطور ما در مقامی نیستیم که قضاوت کنیم؟ این پیرزن هرچقدر هم که مادر بدی بوده باشه میشه در حقش چنین کاری کرد؟ من هم با وافن موافقم ، کسی که چنین برخوردی رو با مادرش میکنه باید بدتر از این سرش بیاد 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ \ فیلم رو دیدی؟ چطور ما در مقامی نیستیم که قضاوت کنیم؟ این پیرزن هرچقدر هم که مادر بدی بوده باشه میشه در حقش چنین کاری کرد؟ من هم با وافن موافقم ، کسی که چنین برخوردی رو با مادرش میکنه باید بدتر از این سرش بیاد نه فیلم رو ندیدم دلش رو هم ندارم که ببینم اعصابش رو هم ندارم دفاعی هم از بچه های این پیرزن نمی کنم فقط می گم من عبرت بگیرم که اینطوری نشم! 4 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ خوب با هم اتفاق نظر نداریم... نظر شما این هست که هر کس هر کاری هم که کرد بازم باهاش مهربانی کنید ؟ این برخلاف نظام طبیعت هست... هر کس برای هر کاری که میکنه باید بهایی بپردازه... و من واقعا برام شگفت انگیزه که شما دوستان این انسان بودن رو دلیل برای خیلی چیزها میدونید... چرا انسان بودن دلیل این چیز و اون چیزه ؟ انسان ها هم یکی از گونه های حیوانی هستند... کم پیش میاد انسان ها در جواب مهربانی شما با شما بدی کنن. 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ کم پیش میاد انسان ها در جواب مهربانی شما با شما بدی کنن. معمولا اصلا پیش نمیاد... این مسئله در ساختار مغزی ما کد شده که در مقابل نیکویی نیکویی کنیم و در مقابل بدی بدی... ولی در مقابل بدی نیکویی کردن درست نیست... طبیعت چیز دیگری میگه... 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ نمیدونم شماها هم تو دوروبرتون همچین ادمایی یا همچین موقعیت هایی رو دارید یا نه ولی باور کنید برای سالمندان تنهایی ازاردهنده ترین مسئله ممکنه یه مثل ترکی هست میگه "اولوم اولماسا قوجالیک وار" یعنی اگه مرگ نباشه حتما پیری هست واین پریود گریزناپذیر زندگی ماهاست به این فکر کنیم که روزی ما از هزار ویک سوراخ مرگ گریختیم چه کار کنیم که به این حال وروز گرفتار نشیم یکی از ابعاد تضادی در شخصیت سازی اجتماعی ما رفتار ناشایست درتبیین وضعیت تقابل سنت ومدرنیته هست ولی ماها چه میکنیم؟ 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ بعضی از والدین هستند که دلشون نمی خواد سر بار کسی باشن و گاهی اوقات شرایط زندگی ما طوری میشه که نمیتونیم از والدین مون مراقبت کنیم. در این صورت آدم میتونه والدین شو به خونه سالمندان بسپاره ولی باید بهشون سر بزنه باید بهشون محبت کنه و قدرشون رو بدونه چون اونا جوانی شونو پای ما گذاشتن و در بدترین شرایط کنارمون بودند. 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ آرزومه وقتی پیر شدم هیچوقت تنها نشم و تا جایی زنده بمونم که قدرت مواظبت از خودم رو دارم ؛ ولی خودم اگر روزی والدینم به کمکه من برای نگهداریشون احتیاج داشته باشن حتما این کار رو میکنم پیرزن با اینکه پسرش رسما پرتش کرده تو خانه سالمندان داره ضجه میزنه و میگه کاش میمردم ولی پسرمو میدیدم ، این یعنی مادر بودن ، این یعنی عاشقانه ترین افسانه دنیا.... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده