A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ ما از اين فيلم لذت نبرديم...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 هنوز توي فيلماي اخير "درخشش" و "مومنتو" و "12مرد خشمگين" برام عالي بودند... 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ ما از اين فيلم لذت نبرديم...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چرا؟ 3 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ خب ديگه..لذت نبرديم..واسمون اين جنگولك بازيا خوشايند نيست..:viannen_38: (البته منكر قشنگ بودنش نيستم ها) من فيلمي رو دوس دارم كه با ديالوگها منو پاي خودش بكشونه... اونم ديالوگهايي كه باعث بشه فيلمو عقب و جلو كنم تا يه وقت يه چيزي رو از نفهميده باشم.. 2 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ خب ديگه..لذت نبرديم..واسمون اين جنگولك بازيا خوشايند نيست..:viannen_38: (البته منكر قشنگ بودنش نيستم ها)من فيلمي رو دوس دارم كه با ديالوگها منو پاي خودش بكشونه... اونم ديالوگهايي كه باعث بشه فيلمو عقب و جلو كنم تا يه وقت يه چيزي رو از نفهميده باشم.. شما فیلم The Pianist رو دیدین؟:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ نه..فهميدم باز در مورد يهوديهاس ديگه پيگير دانلودش نشدم..ميخواستم دان كنم ولي ديگه بيخي شدم..:viannen_38: دوستان خيلي تعريف فهرست شيندلر رو كردند كه به جز يك و نيم ساعت اول بقيش واسم جالب نبود..:viannen_38: آخر فيلم كه ديگه يه كمونيست بهشون ميگه! غرب نريد! شرقم نريد و...ديگه كلا بدم اومد..:viannen_38: از اين تريپاي يهودآواره و اينكه يهودا رو مظلوم نشون بدن خوشم نمياد..:yes: 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ نولان تو هرفیلمی که میسازه شخصیت اول فیلمش ونه لزوما قهرمان داستانشو تا استانه مرگ زجر میده اگر به تک تک کارهای نولان نگاهی بیندازید میبینید که از اسطوره پروری وخلق کاراکترهای یک بعدی به شدت گریزانه بنابراین همیشه شخصیت اول فیلمهای اون درب وداغونن عینیتی از زندگی واقعی انسانها درفیلم بتمن هم ایده های نولان برای گریز از مردگی وروزمرگی رو درقالب یک داستان نسبتا فانتزی به تماشا مینشینیم خلق کاراکتری که بدعت گذار دریافت اسکار باشه یکی دیگر از مهره های دراستین نولان هست درکل فیلم جالبی بود برای من به شخصه 5 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ خب ديگه..لذت نبرديم..واسمون اين جنگولك بازيا خوشايند نيست..:viannen_38: (البته منكر قشنگ بودنش نيستم ها)من فيلمي رو دوس دارم كه با ديالوگها منو پاي خودش بكشونه... اونم ديالوگهايي كه باعث بشه فيلمو عقب و جلو كنم تا يه وقت يه چيزي رو از نفهميده باشم.. اینم بعضی جاهاش از این دیالوگ قشنگا داشت فیلمش اکشن و اون جنگولک بازی ها که میگی نیست:texc5lhcbtrocnmvtp8 فیلمش پر از نماد و کنایه و صحبت های خوبه 4 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ باشه ميبينم ولي الان تو فكر فيلماي ديگم.. لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ باشه ميبينم ولي الان تو فكر فيلماي ديگم.. هنوز ندیدی بعد اومدی نظر میدی میگی خوب نیست؟:vahidrk: منم اول همین فکرای شما رو یمکردم..ولی دیدم نظرم عوض شد 1 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ چي رو ميگي؟ پيانيست؟ نه نديدم.. ولي اين فيلم بتمن (شواليه تاريكي) رو ديدم كه...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ خوب هر کی یه نظری داره دیگه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 به نظرم اگه به فیلمای اکشن علاقه ندارین، دقت بیشتری باید بکنین تا به قشنگی فیلم پی ببرین:yes: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده