A.R-KH-A 4953 ارسال شده در 29 آذر، 2011 ما از اين فيلم لذت نبرديم...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 هنوز توي فيلماي اخير "درخشش" و "مومنتو" و "12مرد خشمگين" برام عالي بودند... 2
A.R-KH-A 4953 ارسال شده در 29 آذر، 2011 خب ديگه..لذت نبرديم..واسمون اين جنگولك بازيا خوشايند نيست..:viannen_38: (البته منكر قشنگ بودنش نيستم ها) من فيلمي رو دوس دارم كه با ديالوگها منو پاي خودش بكشونه... اونم ديالوگهايي كه باعث بشه فيلمو عقب و جلو كنم تا يه وقت يه چيزي رو از نفهميده باشم.. 2
Iman-Emperatour 4937 ارسال شده در 30 آذر، 2011 خب ديگه..لذت نبرديم..واسمون اين جنگولك بازيا خوشايند نيست..:viannen_38: (البته منكر قشنگ بودنش نيستم ها)من فيلمي رو دوس دارم كه با ديالوگها منو پاي خودش بكشونه... اونم ديالوگهايي كه باعث بشه فيلمو عقب و جلو كنم تا يه وقت يه چيزي رو از نفهميده باشم.. شما فیلم The Pianist رو دیدین؟:JC_thinking: 2
A.R-KH-A 4953 ارسال شده در 30 آذر، 2011 نه..فهميدم باز در مورد يهوديهاس ديگه پيگير دانلودش نشدم..ميخواستم دان كنم ولي ديگه بيخي شدم..:viannen_38: دوستان خيلي تعريف فهرست شيندلر رو كردند كه به جز يك و نيم ساعت اول بقيش واسم جالب نبود..:viannen_38: آخر فيلم كه ديگه يه كمونيست بهشون ميگه! غرب نريد! شرقم نريد و...ديگه كلا بدم اومد..:viannen_38: از اين تريپاي يهودآواره و اينكه يهودا رو مظلوم نشون بدن خوشم نمياد..:yes: 2
spow 44198 ارسال شده در 1 دی، 2011 نولان تو هرفیلمی که میسازه شخصیت اول فیلمش ونه لزوما قهرمان داستانشو تا استانه مرگ زجر میده اگر به تک تک کارهای نولان نگاهی بیندازید میبینید که از اسطوره پروری وخلق کاراکترهای یک بعدی به شدت گریزانه بنابراین همیشه شخصیت اول فیلمهای اون درب وداغونن عینیتی از زندگی واقعی انسانها درفیلم بتمن هم ایده های نولان برای گریز از مردگی وروزمرگی رو درقالب یک داستان نسبتا فانتزی به تماشا مینشینیم خلق کاراکتری که بدعت گذار دریافت اسکار باشه یکی دیگر از مهره های دراستین نولان هست درکل فیلم جالبی بود برای من به شخصه 5
میلاد 24047 ارسال شده در 1 دی، 2011 خب ديگه..لذت نبرديم..واسمون اين جنگولك بازيا خوشايند نيست..:viannen_38: (البته منكر قشنگ بودنش نيستم ها)من فيلمي رو دوس دارم كه با ديالوگها منو پاي خودش بكشونه... اونم ديالوگهايي كه باعث بشه فيلمو عقب و جلو كنم تا يه وقت يه چيزي رو از نفهميده باشم.. اینم بعضی جاهاش از این دیالوگ قشنگا داشت فیلمش اکشن و اون جنگولک بازی ها که میگی نیست:texc5lhcbtrocnmvtp8 فیلمش پر از نماد و کنایه و صحبت های خوبه 4
میلاد 24047 ارسال شده در 2 دی، 2011 باشه ميبينم ولي الان تو فكر فيلماي ديگم.. هنوز ندیدی بعد اومدی نظر میدی میگی خوب نیست؟:vahidrk: منم اول همین فکرای شما رو یمکردم..ولی دیدم نظرم عوض شد 1
A.R-KH-A 4953 ارسال شده در 2 دی، 2011 چي رو ميگي؟ پيانيست؟ نه نديدم.. ولي اين فيلم بتمن (شواليه تاريكي) رو ديدم كه...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2
yasi * m 5032 مالک ارسال شده در 2 دی، 2011 خوب هر کی یه نظری داره دیگه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 به نظرم اگه به فیلمای اکشن علاقه ندارین، دقت بیشتری باید بکنین تا به قشنگی فیلم پی ببرین:yes: 3
ارسال های توصیه شده