عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ برّوا آباءکم یبرّکم أبناؤکم و عفوّا عن نساءالنّاس تعفّ نساءکم: (با پدرانتان خوش رفتار باشید تا پسرانتان با شما خوش رفتار باشند و از زنان مردم عفیف باشید تا از زنانتان عفیف باشند.) من ساء خلقه عذّب نفسه: (هر کسی بد اخلاق باشد خود را شکنجه می کند.) عالم أفضل من ألف عابد و ألف زاهد: (یک عالم افضل تر از هزار عابد و هزار زاهد است.) مجاملة النّاس ثلث العقل: (مدارا با مردم یک سوم خردمندیست) 4 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ قال الصادق(ع):أحب إخوانی إلیّ من أهدی إلیّّ عیونی (بهترین دوستانم کسی است که عیوبم رابه من هدیه کند) 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ شهادت امام جعفر صادق (ع) بر دوست دارانش تسلیت باد 2 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ قال الصادق (ع): غیبت آن است که درباره برادرت آن چه را گویی که خداوند بر او پوشیده و مستوراست افسوس ترین مردم روز رستاخیز بنده است که عمل عدالتی را وصف کند و خودش خلاف آن را عمل کند حسد از اخلاق با ایمان نیست مگر در طلب علم هر کس با اهلش خوش رفتار است به عمرش افزون گردد صله رحم اعمال را بپرورد و اموال رابیفزاید و بلا را بگرداند و حساب را آسان کند و عمر را دراز کند 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده