Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 24 آذر، 2011 دوری و دوستی برای اونایی خوبه که با هم مشکل دارن. اما برای دوستی هایی که افراد با هم سازگاری دارن و از بودن با هم لذت میبرن اینجوری نیست. 5
Avenger 19333 ارسال شده در 24 آذر، 2011 سلام به همگیامروز یکی از بچه های انجمن برایم یه اس ام اسی زد که واسم جالب بود.براتون می نویسم: زیاد خوب نباش! زیاد دم دست نباش! زیاد که باشی زیادی می شوی! نظرتون چیه؟ موافقم صد در صد ادمی که زیادی خوب باشه سوارش میشن ادمی که زیاد دم دست باشه کمک کردن وضیفش میشه هرچی از شور بدرش بده 4
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 27 آذر، 2011 هنوزم ادمايي هستن كه هر روز متولد ميشن هر روز نه هر ساعت و هر ثانيه و هر چقدر هم باشن نه زيادي ميشن نه تكراري ...باور كنيد شعار نيستا ديدم كه ميگم :yes: 2
pianist 31129 ارسال شده در 27 آذر، 2011 سلام به همگیامروز یکی از بچه های انجمن برایم یه اس ام اسی زد که واسم جالب بود.براتون می نویسم: زیاد خوب نباش! زیاد دم دست نباش! زیاد که باشی زیادی می شوی! نظرتون چیه؟ تا حدودی قبول دارم ولی بنظرم خوب نیست ادم این چیزارو واسه خودش بکنه قانون! اینطوری محدود میشه. 2
مریم راد 2736 مالک ارسال شده در 28 آذر، 2011 سلام به همه دوستان خوبم.مخصوصا اونایی که شلوغ کردند.نظرات همه جالب بود و نزدیک به هم.من خودم شخصا محبت رو برای محبت دیدن و توقع نثار کسی نمی کنم واسه همین اگه حریم ها از اول مشخص بشه اتفاق بدی نمیوفته.پس باید خودم باشم و از همون اول اگه نزدیک کسی شدم به آخرش فکر کنم و قید توقع رو بزنم.ولی از همه شنیدم و دیدم که آدمیزاده دیگه هر چی بیشتر بهش توجه میشه همه چی براش عادی میشه!پس نزدیک باشیم اما عادی نشیم! با احترام 4
ارسال های توصیه شده