مریم راد 2736 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ سلام به همگی امروز یکی از بچه های انجمن برایم یه اس ام اسی زد که واسم جالب بود.براتون می نویسم: زیاد خوب نباش! زیاد دم دست نباش! زیاد که باشی زیادی می شوی! نظرتون چیه؟ 35 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ به نظر من ادم باید با خودش هم یه حریم وفاصله ای داشته باشه تو هرچیزی غرق بشی گندش درمیاد بالاخره! 24 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۰ بله بله راست میگن و همینطور زیادی کم بودن هم زیادی می آورد :yes: 9 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ خوب واسه یه سری آدما فقط جواب می ده نه همه.... :hrqr6zeqheyjho1f9mx یکی هرچی بهش محبت و خوبی کنی صد برابر جواب می دهد یکی می زنه تو دهنت یکی فراموشت می کنه همه چی بستگی به اون کسی که طرفته داره.... :babygirl: 10 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ خوب واسه یه سری آدما فقط جواب می ده نه همه.... :hrqr6zeqheyjho1f9mx یکی هرچی بهش محبت کنی صد برابر جواب می دهد یکی می زنه تو دهنت یکی فراموشت می کنه همه چی بستگی به اون کسی که طرفته داره.... :babygirl: :hrqr6zeqheyjho1f9mx 4 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ خوب واسه یه سری آدما فقط جواب می ده نه همه.... :hrqr6zeqheyjho1f9mx یکی هرچی بهش محبت و خوبی کنی صد برابر جواب می دهد یکی می زنه تو دهنت یکی فراموشت می کنه همه چی بستگی به اون کسی که طرفته داره.... :babygirl: منم همین نطر رو دارم وبستگی به طرف مقابل داره که چرا و به چه منظور با هاش باشی البته از قدیم گفتن دوری و دوستی 4 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ خوب واسه یه سری آدما فقط جواب می ده نه همه.... :hrqr6zeqheyjho1f9mx یکی هرچی بهش محبت و خوبی کنی صد برابر جواب می دهد یکی می زنه تو دهنت یکی فراموشت می کنه همه چی بستگی به اون کسی که طرفته داره.... :babygirl: من نظرم فرق میکنه هر آدمی گنجایشش تا یه حدیه بالاخره یه جا ثابت میمونه .... واسه همه همینطوره ... واسه همه .... خوبی بدی دوری نزدیکی رفاقت دشمنی و... همه ی اینا از حدش که بگذره گندش در میاد .... همیشه باید یه محدوده باشه ...یه مرز .... بین همه چیز و همه کس .... 7 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ زیاد خوب باشی ازت سوء استفاده میکنن... زیاد دم دست باشی و زیاد باشی برا همه عادی میشی... 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ منم همین نطر رو دارم وبستگی به طرف مقابل داره که چرا و به چه منظور با هاش باشی البته از قدیم گفتن دوری و دوستی اره دیگه این قضیه دوری و دوستی در مورد من و تو و جوزف حسابی صدق می کنه... :(50): 3 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ سلام به همگیامروز یکی از بچه های انجمن برایم یه اس ام اسی زد که واسم جالب بود.براتون می نویسم: زیاد خوب نباش! زیاد دم دست نباش! زیاد که باشی زیادی می شوی! نظرتون چیه؟ من میگم اگه با کسی خوب هستی انگار با خودت خوب هستی! و واسه خودت ارامش داری! نظر منه! 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ من میگم اگه با کسی خوب هستی انگار با خودت خوب هستی! و واسه خودت ارامش داری! نظر منه! من میگم آورین آورین 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ من میگم اگه با کسی خوب هستی انگار با خودت خوب هستی! و واسه خودت ارامش داری! نظر منه! اینم درسته... حالا چرا تعجب کردی؟ :hrqr6zeqheyjho1f9mx راستی شنیدیم که قیمت سکه اومده پایین و می خوای زن بگیری؟ :w330: 4 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ اینم درسته... حالا چرا تعجب کردی؟ :hrqr6zeqheyjho1f9mx راستی شنیدیم که قیمت سکه اومده پایین و می خوای زن بگیری؟ :w330: اخه ادم کم اینجوری دیدم!:texc5lhcbtrocnmvtp8 من می خوام زن بگیریم! از کی شنیدی! 4 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ من میگمآورین آورین جایزه ام می دی یا فقط اورین اورین!:14k8gag: 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ آره نه زیاد خوب نه زیاد بد هر دوتاش بده 7 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ جایزه ام می دی یا فقط اورین اورین!:14k8gag: 4 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ آرهنه زیاد خوب نه زیاد بد هر دوتاش بده البته با حرفی که ایشون زدن هم موافقم! با این ادمهایی که دنبال زیر لنگی زدن و ناتو زدننن! نباید همیهش عالی بود! ولی خوب بود لذت خواستی داره! 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ آرهنه زیاد خوب نه زیاد بد هر دوتاش بده به شدت مخالفم یعنی چه؟! 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ اخه ادم کم اینجوری دیدم!:texc5lhcbtrocnmvtp8 من می خوام زن بگیریم! از کی شنیدی! همه می گن... می خوای از زیر شیرینی دادن در بری؟ زکی... :tt2: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده