Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۸ اتاق شیشه ای شماره3: setare.blue خوب این هفته نوبت به یکی از داوطلبا میرسه. و باز هم یکی دیگه از مدیرای انجمن یعنی مدیر روابط عمومی ستاره. خوب حالا بیاین هرچی میخواین از این مدیر خوش اخلاق بپرسین. تو هم نپیچونیا ستاره :ws2: خوب شروع کنید 11 لینک به دیدگاه
monire 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۸ سسسلااااااااااااامممممممممم اینجذر خوشم میاد اولین نفر باشم شروع می نماییم: 1.اسم اصلیت چیه؟! 2.چند سالته؟! 3.چه رشته ای میخونی یا خوندی؟! 4.آخرین مقطع تحصیلی؟! 5.کمترین نمره ات چند بوده؟!(راستشو بگیا) 6.رتبه ات توی کنکور چند بوده؟! 7.بزرگترین خرابکاریت چی بوده توی دانشگاه؟! 8.کسی را دوست میداری؟! 9.نامش چیست؟! 10.تا حالا سعی کردی روی یه نفر رو کم کنی؟! 11.موفق شدی؟! 12.منو چقدر میشناسی؟! 13.منو چنتا دوست داری؟!(رنک اعداد بین 100تا120،یعنی از زیاد تا خیلی زیاد:persiana__hahaha:) همینا دیجه فیلن:girl_yes2: 9 لینک به دیدگاه
Turtoise 876 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۸ سلام بر ستاره خانم گل 1- چرا منو به این انجمن دعوت کردی؟ آزار داشتی؟ 2- حالت خوبه؟ تو این 1 ماه مریض که نشدی خدارو شکر؟ 3- اسم من چیه؟ اسم کاملم!!!!! 4- تا حالا از ته دل خندیدی؟ 5- سیم کارتت همراه اوله یا روم به دیوار ایرانسل! 6- خرو می خوای یا خرما؟ یا هم خرو می خوای هم خرما؟ 7- بهترین آهنگی که گوش دادی؟ 8- آهنگی که بیشتر از همه دوست داری؟ 9- مشخصات سیستمت.... 10- چند تا دوست پسر داشتی؟ 11-چاکریم یعنی چی؟ 12- آواتارم قشنگه؟ 13- آنتی ویروسی که نصب کردی رو سیستمت چیه؟ آپ دیت شده؟ 14- مدل گوشیه تمام اعضای خانواده 15- چند تا داداش داری؟ چند تا خواهر 16 خودت بچه چندمی؟ 17- اینجا با ایران فر یا ایران انج چه فرقی داره؟ 18- مدیریت حال میده؟ 19- کیو تو زندگیت بیشتر از همه دوست داری؟ 20- چادری هستی؟ بدت میاد از چادر؟ 21- تا حالا گشت ارشاد گرفتت؟ 22- نظرت در مورد اینا چیه؟: احمدی نژاد موسوی من خامنه ای جنیفر لوپز برادپیت رضایا تلفن چسب برق اتل متل ال سی دی کارت واکسن!!!!!!!! ادمین 23- اولین چیزی که به خاطرت میاد: خر سبز داد و بی داد بی تربیت بازم میام ... نترس :mpr: 8 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۸ سیلام آخ جون چه زمان خوبی اومدم ستاره جونیم رو صندلیه چندتا سوال سخت دارم نترسیاااااااااااااااااا 1-خوبی؟ 2-چرا خوبی؟ 3-مگه می خواستی بد باشی؟ 4-اگه آره چرا اگه نه هم باز چرا؟ 5-کلا منظور از سوال سخت یعنی چه؟ 6-فکر می کنی کی بیشتر از همه ممکنه دوست داشته باشه بیاد اینجارو داغ کنه؟ 7-منو بیشتر دوس می داری یا منیره رو؟چرا واقعا چرا؟حقیقت رو بگو منیره طاقت شنیدنشو داره:4chsmu1: 8-چرا داوطلب شدی بیای اینجا؟ 9-خوبی؟:w139: 7 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۸ سیلام 1.چرا نمیایی به سوالات جواب بدی؟ 2.از اینکه دیگران را منتظر بذاری خوشت میاد؟هان هان؟؟ 3.اهل چه هنری هستی؟ 4.ماهواره یا تی وی خودمون؟ 5.پیاده روی رو دوست داری یا عشق ماشین سواری؟ 6. اصلا گواهینامه داری؟ 7.اگه آره چه سالی گرفتی؟ 8.چند بار رد شدی؟ 9.میدونی چرا سوالام انقذه بی ربطه؟ فعلا همینا تا برم برگردم 5 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۸ سلام ستاره خانم . 1- از اینکه داوطلب اتاق شیشه ای شدی پشیمون نیستی ؟ 2- الان چه حالی داری ؟ 3- سایز کفشت ؟ 4- از معماری راضی هستی ؟ 5- با شنیدن کلمه های زیر چی یادت میاد ؟ پدر ؟ مادر ؟ خیابان ؟ معماری ؟ پسر مشهدی ؟ فعلا بسه . بعدا میام سوالای خُنک دیگه ام را ازت میپرسم :4chsmu1: 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۸ 1- چرا نمیای؟ 2- پس کجایی؟ 3- سلام 4- اسم همه کسایی که دعوت کردی انجمن رو بگو :4chsmu1: 5- خودتو کی دعوت کرد؟ 6- کی بچه ها رو دعوت میکنی به عروسی خودتو ابرام؟ 7- همین بسه دیگه فعلاً. 4 لینک به دیدگاه
monire 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۸ 1- چرا نمیای؟2- پس کجایی؟ 3- سلام 4- اسم همه کسایی که دعوت کردی انجمن رو بگو :4chsmu1: 5- خودتو کی دعوت کرد؟ 6- کی بچه ها رو دعوت میکنی به عروسی خودتو ابرام؟ 7- همین بسه دیگه فعلاً. تو قراره با ابرام مزدوج شی؟! منو دعوت میکنی عروسیت؟!:babygirl: 3 لینک به دیدگاه
آرماندیس 4786 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۸ سلام ستاره جون 1-این قضیه ابرام که محمد گفت چیه ؟ 2- کدوم یکی از درسات تا حالا از همه سخت تر بوده ؟ 3- بزرگترین هدفت تو زندگی چیه ؟ 5 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۸ یعنی یه عروسی افتادیم؟؟؟؟ ایولللللللللللللللللللل:1238: 4 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۸ سری سوم 1- انتگرال دو سینوس کنتانژانت 2 آ، وقتی ایکس به سمت صفر می ره ! 2- پاک کردن سبزی آش راحت تره یا سبزی قرمه ؟ 3- اصالتا کجایی هستی؟ منظورم جد پنجم پدری ؟ 4- نظرت درباره سیگار کشیدن دخترها چیه؟ 5- ماشین اتومات دوست داری یا دنده ای؟ 6- چرا اینقد به اسمایلی علاقه مندی؟ 7- نوشیدنی مورد علاقه ؟ 8- نظرت درباره حیوونه خونگی !! چه مدلی؟ 9- بچه، پسر دوس داری یا دختر ؟ اسمش ؟ 10- صبح تخت خوابتو جمع می کنی ؟ 11- اگه ایرانی نبودی، دوست داشتی کجایی باشی؟ 12- گرمایی، سرمایی یا سواحل مدیترانه ای ؟ 13 چیکار کردی که ابرام مجبور به کناره گیری شد؟ 14- فک می کنی بالاخره روسیه نیروگاه بوشهر رو تحویل بده ؟ 15- یه ضرب المثل بگو ؟ 16- چرا میگن ضرب المثل ؟ چرا نمی گن جمع المثل ؟ 17- تیکه کلام خاصی داری ؟ 18- نظرت در رابطه با دین و حریم شخصی ؟ 19- از بالا تا پایین بشمار، چند تا اسمایلی گذاشتی؟ 20- با آرزوی موفقیت و خوشبختی . سوالا رو با دقت جواب بده، زیرا که من دقتم زیاده ! توجه: در این پست هیچ گونه اسمایلی به کار نرفته ! 5 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۸ سسسلاااااااااااااممممممممممسلام منیره جون:icon_pf (44): اینجذر خوشم میاد اولین نفر باشم شروع می نماییم: 1.اسم اصلیت چیه؟! ایمیلمو ندیدی......... خوب ببینی معلوم میشه setareyosefi@yahoo.com ها فکر کردی تزئنیه موردی نداره ادم تا شناسنامه نیاره ملوم نمیشه اونم بااین شناسنامه های جعلی 2.چند سالته؟! 19سالو4ماه:4chsmu1: 3.چه رشته ای میخونی یا خوندی؟! معماری......... ملومه که 4.آخرین مقطع تحصیلی؟! کاردانی 5.کمترین نمره ات چند بوده؟!(راستشو بگیا) کی.........!!!!!!!!!!!!!! او اه هرکسی نمره کم داشته...... نگید نه منم نمیترسم نگم 2اونم از تاریخ اول راهنمایی بودم هیچی نخونده بودم:icon_pf (34)::4chsmu1: (اینم قضیه داره من درسم خوب بود اون دوران اما اون روز هیچی نخونده بودم با بغل دستیم که دوستم بود رقابت داشتیم...... معدل ترم اولم19.35شد....... البته این امتحان 12نمره داشت ولی اگه 20نمره هم داشت2میشدم دوستم نمرش11شد اینقدر کل کل کردیم ولی همیشه یادمه ـاین نمرم تو عمرم از همه کمتر بود) ترم اول نمرش18.30 شد بعد ترم 2شد19.60چون سعیشو کرد منم نمرم 19.04شد ترم دو.........) 6.رتبه ات توی کنکور چند بوده؟! من اصلا نرفتم نگاه کنم سراسریو چون مطمئن بودم چون کرجو تهرانو فقط زدم قبول نمیشم امتحانی رفتم............ 7.بزرگترین خرابکاریت چی بوده توی دانشگاه؟! سوتی زیاد دادم........... اما بچه مثبت بهم میگن یادم نیست الان:ws6: 8.کسی را دوست میداری؟! ااااااااا مگه ابرامو نمیشناسید فعلا خبری نیست..... اگه کسیو دوست داشته باشی به نظرمن فایده تداره باید ببینی کی دوست داره خوبه دو جانبه باشه 9.نامش چیست؟! :ws6:............ 10.تا حالا سعی کردی روی یه نفر رو کم کنی؟! زیاد........... 11.موفق شدی؟! بعضی وقتا اره بعضی وقتا نه اونم موقعی پیش میاد که اون طرففم بخواد همین کارو کنه:w13: 12.منو چقدر میشناسی؟! راستیش هیچی (فقط به عنوان کاربر فعال) میشناسمتون ایشالله اومدید اتاق شیشه ای بیشتر میشناسیمتون:ws2: 13.منو چنتا دوست داری؟!(رنک اعداد بین 100تا120،یعنی از زیاد تا خیلی زیاد:persiana__hahaha:) همینا دیجه فیلن:girl_yes2: 140.............:4chsmu1: راستیتش شما خودتون مخاطبتون رو نشناسید به این سوال جواب میدید؟ به عنوانه کاربر اگه از 100تا120باشه 110:ws2: 7 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۸ سلام بر ستاره خانم گلسلام محسن گل:icon_pf (44): 1- چرا منو به این انجمن دعوت کردی؟ آزار داشتی؟ حتما داشتم دیگه............:4chsmu1: من کردم.......... حتما اشتباه کردم چون بیای اینجا همه دوره هم جمع باشیم 2- حالت خوبه؟ تو این 1 ماه مریض که نشدی خدارو شکر؟ خداروشکر مریض نشدم فقط سرم بشدت شلوغ شده.......... 3- اسم من چیه؟ اسم کاملم!!!!! هم فامیلمیم یکی از بچه ها تو باشگاه چون فامیلمون یکیه بهم میگه دختر عمو منم بهش میگم پسر عمو اینم پسر عمو دومیم اسمو فامیلتون محسن یوسفی درسته؟ 4- تا حالا از ته دل خندیدی؟ اره زیاد....... کلا زیاد میخندم بچه های دانشگاه بهم میگن خانوم خرسند البته من گوشزد میکنم نگن ولی میخوان لجمو در بیارن مخصوصا پسرامون 5- سیم کارتت همراه اوله یا روم به دیوار ایرانسل! واسم فرقی نداره چون مصرفم تو اس ام اس زیاده ایرانسل گرفتم اولین بار 16سالم بودسیم کارت داشتم 6- خرو می خوای یا خرما؟ یا هم خرو می خوای هم خرما؟ هردو یه چیز دیگسا خدارو میخوای یا خرما 7- بهترین آهنگی که گوش دادی؟ اهنگای شادمهرو دوست دارم اهنگ خوب زیاد شنیدم اما اخریش همین که از همه بیشتر دوست داشتم تقدیر بوده 8- آهنگی که بیشتر از همه دوست داری؟ من گلچین میکنم اهنگامو یکیم نیست که بگم یکیه 9- مشخصات سیستمت.... والا نمیدونم چون من به سیستممون زیاد وارد نیستم در عوض داداشم فوله فوله که الانم نیستن جواب بدن همین قدر بدونید که سرعت و گرافیکش خوبه الان که ویندوزش 7شده 10- چند تا دوست پسر داشتی؟ خودت حدس بزن هان................. 11-چاکریم یعنی چی؟ یعنی خیلی دوست داریم یا خیلی به افتخار میکنی اصلا به منچه 100تا معنی داره:w74: 12- آواتارم قشنگه؟ نخیرم چیه!!!!!!!!!!!:viannen_38: میخوای بترسونیمون 13- آنتی ویروسی که نصب کردی رو سیستمت چیه؟ آپ دیت شده؟ فعلا نریختیم اااااااااااااااااااا میخوای هکم کنی:4chsmu1: 14- مدل گوشیه تمام اعضای خانواده مامان بابام گوشی دستشون نمیگیرن میگن سوسول بازیه منnokia6300ـ3سال پیش خریدم عوضشم نمکنمممممممممم:w00: داداشمmotorelaA1200 15- چند تا داداش داری؟ چند تا خواهر 1داداش 20سالشه 16 خودت بچه چندمی؟ اخرـته تغاری:4chsmu1: 17- اینجا با ایران فر یا ایران انج چه فرقی داره؟ فرقش اینه اینجا وظیفه دارم اونجا ندارم کلا بچه ها ومدیرای باحالی داره دوستشون دارم:ws2: 100بار گفتم اینجارو با اونجا ها مقایسه نکنید اینجا یک مزیتی داره اونجا هاهم مزیتای دیگه 19- کیو تو زندگیت بیشتر از همه دوست داری؟ بعد از خدا مامانمو 20- چادری هستی؟ بدت میاد از چادر؟ .............. واسه چی نه......... یک افتخاره........ 21- تا حالا گشت ارشاد گرفتت؟ ااااااااااااا ازکجا میدونی شایدم باگشت ارشاد همکاری کردم:4chsmu1: 22- نظرت در مورد اینا چیه؟: احمدی نژاد:کاری ندارم ـمیخوای سایتو هک کنن :w00: موسوی:کاری ندارم باز سیاسی حرف زدی من:زیادی گیر میدی خامنه ای:دوسش دارم جنیفر لوپز:بازیگر خیلی خوبیه برادپیت:نظری ندارم رضایا:قشنگه البوماش چسب برق: اتل متل:گرفتی ال سی دی:به دردمیخوره کارت واکسن!!!!!!!!:لازمه ادمین: ارادت داریم 23- اولین چیزی که به خاطرت میاد: خر:این چیه......... خربزه سبز:موسوی داد و بی داد:اعتراضی که به جایی نمیرسه بی تربیت :محسن:persiana__hat: بازم میام ... نترس :mpr: وقتمو گرفتی.......... دیگه نمیخوام بیای:w00::4chsmu1: 6 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۸ سیلامآخ جون چه زمان خوبی اومدم ستاره جونیم رو صندلیه چندتا سوال سخت دارم نترسیاااااااااااااااااا سلام عزیزم:wubpink: 1-خوبی؟ ممنون تو بهتری 2-چرا خوبی؟ چون دوسته خوبی مثله انوشه دارم 3-مگه می خواستی بد باشی؟ اره پیش میاد 4-اگه آره چرا اگه نه هم باز چرا؟ گفتم...... 5-کلا منظور از سوال سخت یعنی چه؟ سوالی که واقعا نشه جواب داد یا اینکه باید رو جواب دادنش فکر کرد که اشتباه نشه وکسیو ناراحت کرد 6-فکر می کنی کی بیشتر از همه ممکنه دوست داشته باشه بیاد اینجارو داغ کنه؟ کسیو نام نمیبرم ولی دوست دارم همه شرکت کنن 7-منو بیشتر دوس می داری یا منیره رو؟چرا واقعا چرا؟حقیقت رو بگو منیره طاقت شنیدنشو داره:4chsmu1: اگه بگم منیره چی؟!!!!!! خوب چون میشناسمت دوستت دارم(البته خیلی کم شناخت دارم) منیره جون کاربرودوست خوبمونه دوستمم میمونه 8-چرا داوطلب شدی بیای اینجا؟ که بریزن روسم :4chsmu1: دوست داشتم بیام که بچه های دیگه هم بیان مثلا مدیر روابط عمومی گفتن 9-خوبی؟:w139: الان شارِژه شارژم:w42: بازم بیا:rose: 6 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۸ جدی نیام؟ ......... اااااااااااااااا. اینجا ماله خودته هرموقعه خواستی بیا 4 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۸ سیلام1.چرا نمیایی به سوالات جواب بدی؟ سلام یوحنا............ 1.خوب واسید......... 2.از اینکه دیگران را منتظر بذاری خوشت میاد؟هان هان؟؟ ..حتما از نظر شما اره نه والله:ws6: 2. 3.اهل چه هنری هستی؟ بیشتر در زمینه رشتم فعالیت میکنم ومعمولا به هر هنری که دوست داشته باشم پیگیریش میکنم 4.ماهواره یا تی وی خودمون؟ هیچ کدوم فقط سینما:ws2: 5.پیاده روی رو دوست داری یا عشق ماشین سواری؟ هردو باهم عشق ماشین ولی نیستم 6. اصلا گواهینامه داری؟ نه 7.اگه آره چه سالی گرفتی؟ ....................میگیرم 8.چند بار رد شدی؟ .....................ببینیم چندتا میشه:4chsmu1: 9.میدونی چرا سوالام انقذه بی ربطه؟ چون اینجا هینطوریه فعلا همینا تا برم برگردم ....................... 7 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۸ سلام ستاره خانم . سلام علی:icon_pf (44): 1- از اینکه داوطلب اتاق شیشه ای شدی پشیمون نیستی ؟ نه اصلا فقط نگرانم که نتونم برسم......... ایشالله سوالی بی پاسخ نمونده 2- الان چه حالی داری ؟ خوبم شک دارید؟؟؟؟؟ کاره اصلیمه اگه من در برم کی بمونه 3- سایز کفشت ؟ 40!!!!!!!!!! واسه یک دختر زیاده نمیدونم 4- از معماری راضی هستی ؟ اره گاهی خیلی سخت میشه اما شوخی که نیست از قبل تازه بیشترم دوسش دارم 5- با شنیدن کلمه های زیر چی یادت میاد ؟ پدر ؟ زحمت زیادی میکشه مادر ؟صبور خیابان ؟مردم معماری ؟ همه چیز نه فقط در ساختمان پسر مشهدی ؟ خوبه فعلا بسه . بعدا میام سوالای خُنک دیگه ام را ازت میپرسم :4chsmu1: ........................ 6 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۸ 1- چرا نمیای؟چون زیادی بهم خوش گذشته 2- پس کجایی؟ رفتم گل بچینم:4chsmu1: 3- سلام سلام:icon_pf (44): 4- اسم همه کسایی که دعوت کردی انجمن رو بگو :4chsmu1: ای بابا محمد:jawdrop: فرضا که بدونم نامشونو ولی به هیچ وجه نمیگم اگه خودشون بخوان حتما میگن 5- خودتو کی دعوت کرد؟ جاوید قاضی خوب انجمن که الان میخواد بره از مدیرت ااااااااااااااااا 6- کی بچه ها رو دعوت میکنی به عروسی خودتو ابرام؟ عروسی!!!!!!!!!! کدوم عروسی بابا ما اه در بساط ندارم:4chsmu1: نمیدونم باید ابرامو بیارید تو اتاق بگه 7- همین بسه دیگه فعلاً. محمد بابت اطلاع رسانی ممنون:w72: 5 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۸ تو قراره با ابرام مزدوج شی؟!منو دعوت میکنی عروسیت؟!:babygirl: ببینم خودش راضیه به این وصلت اخه هروقت بهش میگیم جیم فنگ میشه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده