roze abi 232 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ :banel_smiley_52::icon_pf (34):سلام اوه اوه چه تالار شلوغيه اينجا!!!!! 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ :banel_smiley_52::icon_pf (34):سلام اوه اوه چه تالار شلوغيه اينجا!!!!! :vahidrk: سلامت کووو لینک به دیدگاه
roze abi 232 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ خب هول نشو بادقت بخون سلامم رو هم ميبيني لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ خب هول نشو بادقت بخون سلامم رو هم ميبيني نکته انحرافی داشت تازه واردی متوجه نمیشی لینک به دیدگاه
roze abi 232 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ سلام استااااااااااااد چيه اول کاري ميخواين ضعيف کشي کنين? اين آقا پوريا و زهرا خانوم هم که مهمون دعوت ميکنن خودشون ميرن مهموني شمام که همه اش تو آشپزخونه بوديد استاااااااااااد :biggrin: 2 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ سلام عسیسم خوش اومدی...:lol: این دوستمون یکم گیر میده به بچه ها الکی. شما به دل نگیر.:yes: 1 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ داداش جون با مهمونا اینجوری برخورد نکن...:yes: لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ البته الان دیگه شما صاحب خونه شدید...:w36: لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ داداش جون با مهمونا اینجوری برخورد نکن...:yes: با پوریایی :JC_thinking: سلام استاااااااااااادچيه اول کاري ميخواين ضعيف کشي کنين? اين آقا پوريا و زهرا خانوم هم که مهمون دعوت ميکنن خودشون ميرن مهموني شمام که همه اش تو آشپزخونه بوديد استاااااااااااد جای این حرفا برو خودتو معرفی کن :icon_razz: لینک به دیدگاه
roze abi 232 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ داداش جون با مهمونا اینجوری برخورد نکن...:yes: آره راست ميگه زهرا جون همين يكي هم كه اومده ميپره ها :biggrin: جای این حرفا برو خودتو معرفی کن :icon_razz: ايهيم اوهوم يه ليوان آب لطفاً! 123 خب من كاربر roze abi هستم اينم از معرفي بخاطر گل روي استاااااااااد لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ نه عزیزم با شما بودم!:ubhuekdv133q83a7yy7 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ میبینم که تالار داره شلوغ میشه و دیگه کم کم باید بحثای علمی هم بیاد وسط همش اسپم شده ها:biggrin: الان ایجا اسپم کده ی ای تی هست دوستان :icon_pf (34): دقت کردین:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ دوستان تازه وارد هم خوش اومدن انشالله هم ازشون یاد میگیریم هم بحثای ما براشون مفید باشه لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ سلااام. بله استاد دقت کردیییم.:texc5lhcbtrocnmvtp8 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ سلااام. بله استاد دقت کردیییم.:texc5lhcbtrocnmvtp8 اووووو استاد ؟ از کی تا حالا ؟:lol: لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ از همون اول تا حالا. پس چی فکر کردی استاد، ما بچه ها کوچیکتیم.:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ ايهيم اوهوم يه ليوان آب لطفاً! 123 خب من كاربر roze abi هستم اينم از معرفي بخاطر گل روي استاااااااااد :vahidrk: تنهایی فکرکردی لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ از همون اول تا حالا.پس چی فکر کردی استاد، ما بچه ها کوچیکتیم.:icon_pf (34): چرا مگه خیلی بزرگم ؟ پیر شدم ؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ نه پوریا جون... شما بار علمیتون زیاده واسه همین میگم استادی...:yes: ما دوست داریم استاد... :w155:ما دو ست داریم استاد... :mrsbeasley:ما دوست داریم استاد... 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ نه پوریا جون...شما بار علمیتون زیاده واسه همین میگم استادی...:yes: ما دوست داریم استاد... :w155:ما دو ست داریم استاد... :mrsbeasley:ما دوست داریم استاد... خجالت زده نکن :girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده