panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ سلام پوریا جان... من یکم سرم شلوغه واسه پروژم اینه که دیر دیر میام... فعلا... لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ سلام پوریا جان...من یکم سرم شلوغه واسه پروژم اینه که دیر دیر میام...فعلا... سلامبه کارات برسدیر نمیشه حالاپروژت همون بود که از من خواستی ؟ لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ هی روزگار :JC_thinking: چی شده لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ نه بابا... اون یه تحقیق کومچولو بود... این پروژم درباره php یه... یعنی تازه دارم یاد میگیرمش، استادم میگه حتما تا 2ماه دیگه پروژت باید آماده باشه و ارایه بدی! 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ الهه اینجا الهه اونجا رو دس میندازی پدر سوخته اولا خانم الهه اینجا الهه اونجا!:biggrin: دوما منظورم این بود لینکشو بده! نمی یابمش.... 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ اولا خانم الهه اینجا الهه اونجا!:biggrin:دوما منظورم این بود لینکشو بده! نمی یابمش.... http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=69123 خدمت خانوم الهه هر جا 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ اولا خانم الهه اینجا الهه اونجا!:biggrin:دوما منظورم این بود لینکشو بده! نمی یابمش.... شما که همه جا هستی چرا تو تالار نیستی :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ هی داداش یه فیلی شکن خوب بده میخوای چی کار ؟اگه میخوای فسق و فجور کنی نگم ها 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ هی داداش یه فیلی شکن خوب بده کدوم داداش ؟ :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ هر داداشی بود بود یه فیلی شکن خوب بده در راه اسلام لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ هر داداشی بود بود یه فیلی شکن خوب بده در راه اسلام اسلام حرام کرده پس نمیشه 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ کجای اسلام حرام کرده ؟؟؟ اون زمان مگه اینترنت بوده ؟؟؟ یه چی بگو که شک نکنم الان آب شنگولی زدی 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ کجای اسلام حرام کرده ؟؟؟ اون زمان مگه اینترنت بوده ؟؟؟ یه چی بگو که شک نکنم الان آب شنگولی زدی این زمان که حاج اقایان حرام کردن آب شنگولی چیه:JC_thinking: ؟ اینا چیه:JC_thinking: ؟ چی میگی:JC_thinking:؟ با کی کار داری:JC_thinking: ؟ 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ چی شده داداشی :vahidrk: نبینم گریه کنی :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ چی شده داداشی :vahidrk:نبینم گریه کنی :vahidrk: هی روزگار 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ هی روزگار چیه پسر :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده