poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ :vahidrk:پس من اینجا چیم تو تنها نیستی :vahidrk: کوشی پس ؟ یه جرکتی بکنین من ببینمتون لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ اینجام خب چه حرکتی :JC_thinking: یه نمونه بگو تا انجام بدم 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ اینجامخب چه حرکتی :JC_thinking: یه نمونه بگو تا انجام بدم یه کاری کن تالار ای تی پره کاربر شه و شلوغ پلوغ شه لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ سلاااام...:icon_pf (34):منم هستم... خدا خیرت بده لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ من تمااام سعیمو میکنم که تالار آی تی رو شلوغ پلوغ کنم!!! 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ من تمااام سعیمو میکنم که تالار آی تی رو شلوغ پلوغ کنم!!! مرسی یه سر به تاپیک هایی که امروز زدم بزن ببین تو کل لیست تاپیک ها چی خوبه چی بده چی کمه بعد بگو راجبش مطلب در بیاری و بذاریم مطالب مجله رو هم باید تحویل بدیم تا اخر ماه کلی کار هست ولی کسی نیست:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ چشم...حتما!:yes: پس منتظریممممممممممممممممم 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ درود بر دوستان پر انرژی.شما تجزیه و تحلیل ریسک رو پاس کردید؟ 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ درود بر دوستان پر انرژی.شما تجزیه و تحلیل ریسک رو پاس کردید؟ سلام خوش اومدی چیزی لازم داری در موردش ؟ 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ سلامخوش اومدی چیزی لازم داری در موردش ؟ ممنون....... این ترم این واحد رو دارم.میخواستم کمی اطلاعات در موردش بگیرم...... 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ ممنون.......این ترم این واحد رو دارم.میخواستم کمی اطلاعات در موردش بگیرم...... درخواستش و بذار تو تاپیک سوالات ای تی من لینک میذارم برات که هم شما استفاده کنی هم بقیه مشکلی نداره ؟ 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ درخواستش و بذار تو تاپیک سوالات ای تیمن لینک میذارم برات که هم شما استفاده کنی هم بقیه مشکلی نداره ؟ پس شما هم این درس رو دارید نه؟من تازه امروز متوجه شدم.........باشه حتما میزارم 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ پس شما هم این درس رو دارید نه؟من تازه امروز متوجه شدم.........باشه حتما میزارم البته من خیلی وقت هست که درسم تمام شده من 80 درسم تموم شد مرسی لطف میکنی 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ من تمااام سعیمو میکنم که تالار آی تی رو شلوغ پلوغ کنم!!! چه عجب یکی اومد :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ چه عجب یکی اومد :vahidrk: ببینم میتونی همین یکی رو هم بپرونی :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ البته من خیلی وقت هست که درسم تمام شدهمن 80 درسم تموم شد مرسی لطف میکنی لطفا آدرس تاپیکی که فرمودید رو بدید..من ندیدمش 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ ببینم میتونی همین یکی رو هم بپرونی :vahidrk: الان بپره بهتر از اینه که بعدا تالار ول کنه بره لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ الان بپره بهتر از اینه که بعدا تالار ول کنه بره چرا بره خو میمونه کمک میکنه لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ لطفا آدرس تاپیکی که فرمودید رو بدید..من ندیدمش خدمت شما مریم خانوم http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=69123 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده