*sepid* 9772 ارسال شده در 22 دی، 2011 من میبینم اینجا شلوغه چقد خوشحال میشم این اشک شوقه ها به جای اشک شوق ریختن بدو برو به کارات برس ... خودت که میدونی چقدر اوضاع درهم برهمه ... :vahidrk: 4
poor!a 15130 مالک ارسال شده در 22 دی، 2011 به جای اشک شوق ریختن بدو برو به کارات برس ...خودت که میدونی چقدر اوضاع درهم برهمه ... :vahidrk: همه جا خانوما مدیرن دستور میدن ..... نواندیشانم ایضا 4
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 22 دی، 2011 همه جا خانوما مدیرن دستور میدن ..... نواندیشانم ایضا :vahidrk: چکار به این کارا داری 2
panisa 12132 ارسال شده در 23 دی، 2011 سلامدیر دیدم خوبی زهرا ؟ قربون شما...:icon_pf (34): میبینم که سر بروبچ آی تی بسیییییار شلوغه...
panisa 12132 ارسال شده در 23 دی، 2011 من میبینم اینجا شلوغه چقد خوشحال میشم این اشک شوقه ها خو یکی به منم بگه اینجا چه خبره خو... خو چند روز نبودم فقط ببین چقد کار کردن بی من... 1
*sepid* 9772 ارسال شده در 23 دی، 2011 خو یکی به منم بگه اینجا چه خبره خو...خو چند روز نبودم فقط ببین چقد کار کردن بی من... اولین کاری که کردیم این بود که آی تی رو زیر مجموعه مهندسی کامپیوتر قرار دادیم و الان هم داریم بخش بندی میکنیم همه ی اطلاعات رو ... و داریم نظر بچه ها رو می پرسیم ... شما هم اگه پیشنهادی داارین اعلام کنین تا به کار بگیریم 2
panisa 12132 ارسال شده در 23 دی، 2011 اولین کاری که کردیم این بود که آی تی رو زیر مجموعه مهندسی کامپیوتر قرار دادیم و الان هم داریم بخش بندی میکنیم همه ی اطلاعات رو ... و داریم نظر بچه ها رو می پرسیم ... شما هم اگه پیشنهادی داارین اعلام کنین تا به کار بگیریم سلام. خیلی خوب شد. واقعا مرسی. اینجوری همه کارا با نظم انجام میشه... 1
roze abi 232 ارسال شده در 23 دی، 2011 خیالم راحت شد آی تی هم جدا شد :biggrin: جدا نشد! جابه جا شد! بابا اين تيترشم بزاريد آيتي ديگه :yes: 2
poor!a 15130 مالک ارسال شده در 23 دی، 2011 جدا نشد! جابه جا شد! بابا اين تيترشم بزاريد آيتي ديگه :yes: جدا از تاپیک ها که نامرتبه بخش ها مهندسی کامپیوترم خیلی قاطی پاتیه من یه اموزش میخوام بذارم هم اموزشگاه کامپیوتر داریم هم برنامه نویسی داریم هم جاوا داریم دیوونه شدم تا منتقل کنم تاپیکارو بازم به نظرم بخش ها نا مرتبه 4
*sepid* 9772 ارسال شده در 23 دی، 2011 جدا نشد! جابه جا شد! بابا اين تيترشم بزاريد آيتي ديگه :yes: چی کار کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جدا از تاپیک ها که نامرتبهبخش ها مهندسی کامپیوترم خیلی قاطی پاتیه من یه اموزش میخوام بذارم هم اموزشگاه کامپیوتر داریم هم برنامه نویسی داریم هم جاوا داریم دیوونه شدم تا منتقل کنم تاپیکارو بازم به نظرم بخش ها نا مرتبه خسته نباشی مهندس .... یواش یواش درست میشه 4
poor!a 15130 مالک ارسال شده در 25 دی، 2011 بچه ها اموزش c++ رو از مقدماتی شروع کردم اونایی که اموزش میخواستن تمرین هاشو انجام بدن که بریم سر اموزش های پیشرفته تر 1
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 25 دی، 2011 بچه ها اموزش c++ رو از مقدماتی شروع کردماونایی که اموزش میخواستن تمرین هاشو انجام بدن که بریم سر اموزش های پیشرفته تر کجا هست این اموزش ؟
poor!a 15130 مالک ارسال شده در 25 دی، 2011 کجا هست این اموزش ؟ برنامه نویسی c++ - آموزش و سورس برنامه ی سی پلاس پلاس
partow 25305 ارسال شده در 25 دی، 2011 برنامه ی Tubo C++ 4 برای برنامه نویسی راحت به زبان ++C این نرم افزار را از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلود کنید. (24.8MB) آقای پوریا .. این برنامه رو دانلود کردم ... مثل اینکه به ویندوز 7 نمی خوره ... نه؟
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 25 دی، 2011 آقای پوریا .. این برنامه رو دانلود کردم ... مثل اینکه به ویندوز 7 نمی خوره ... نه؟ کجاش به مشکل برخوردی ؟
poor!a 15130 مالک ارسال شده در 25 دی، 2011 آقای پوریا .. این برنامه رو دانلود کردم ... مثل اینکه به ویندوز 7 نمی خوره ... نه؟ خب مشکل چی بود ؟ بالا نیومد برنامه ؟ این بهترین کامپایلر c++ هست
partow 25305 ارسال شده در 25 دی، 2011 کجاش به مشکل برخوردی ؟ وقتی اکسترکت می کنم یه سری فایل میاد ... که روی install یا setup که می زنم این ارور رو میده::JC_thinking:
poor!a 15130 مالک ارسال شده در 25 دی، 2011 وقتی اکسترکت می کنم یه سری فایل میاد ... که روی install یا setup که می زنم این ارور رو میده::JC_thinking: کاملا توضیحاتش واضح بود که با ویندوزت مشکل داره :biggrin: تو سوختی زهرا دیگه نمیتونی یاد بگیری تموم شد حیف 2
ارسال های توصیه شده